Napisano 15 Październik 20177 l Czołem, zamieszczam swojego pierwszego reela podsumowującego mój aktualny modelerski dorobek :) Użyty soft to Maya, 3ds Max, Zbrush, Marvellous Designer i Photoshop. https://vimeo.com/238270414/artooro Vimeo: Youtube: Pozdrawiam Artur Edytowane 19 Październik 20177 l przez ArTooRo
Napisano 19 Październik 20177 l genialne. nie skomentowałem, bo sie zajalem czyms innym po obejrzeniu, ale wszystko koks, powodzenia w robocie i lepszego stanowiska zycze (wyzszego).
Napisano 19 Październik 20177 l widzę tylko miniaturkę w poście. zniknął link, czy mam błędy przeglądarki?
Napisano 19 Październik 20177 l Autor olaf, natas - Dzięki wielkie :) polka dot - sprawdziłem i na różnych sprzętach różnie to widzi, dodałem link do vimeo i youtube w poście na wszelki wypadek
Napisano 19 Październik 20177 l .. taki potencjał żeby sprzedawać chrupki dla kotów... i odmózdżacz... dla nastolatków... gdzie ja żyję...???...!!...:)))... no tu właśnie...!! Zawsze mam ten sam problem.... co tu jest demoreelawicza, a co nie jego... też tego nie przeskoczę reklama w reklamie reklamy....:))) Kaj w tym wszystkim człowiek nawet ten co nie brzmi.... dumnie...:))))))))))
Napisano 19 Październik 20177 l Noooo, kawal dobrej roboty! Wszystko swietne ale szczegolnie przypadl mi do gustu Scorpion i Lance Henriksen. Komercyjne rzeczy tez spoko, ale te rzucily mi sie w oczy jakos. Gratulacje swietnego reela!
Napisano 19 Październik 20177 l Fantastyczne! Gratuluję wiedzy i umiejętności i życzę wicej ciekawszych projektów!
Napisano 19 Październik 20177 l .. taki potencjał żeby sprzedawać chrupki dla kotów... i odmózdżacz... dla nastolatków... gdzie ja żyję...???...!!...:)))... no tu właśnie...!! Zawsze mam ten sam problem.... co tu jest demoreelawicza, a co nie jego... też tego nie przeskoczę reklama w reklamie reklamy....:))) Kaj w tym wszystkim człowiek nawet ten co nie brzmi.... dumnie...:)))))))))) bredzisz pan jak potłuczony, reklama jest dla takich durniów którzy biorą ją na poważnie. Pracując i ucząc się przy tym, człowiek ćwiczy umiejętności i jeśli potrafi być wolnym ma o wiele większe możliwości i wolność twórczą niż ty produkując krzesła i nieruchome obrazy z powodu braku umiejętności chociażby animacji. Oczywiście znajdziesz Pan tysiąc argumentów i wymówek, ale oka pan nie oszukasz.
Napisano 20 Październik 20177 l Normalnie mam te brednie zablokowane ale jak ktos zacytuje mistrza odczlowieczonego humanizmu, to niestety to widze. Podpowiem wiec, ze wielkie jak byk napisy mowia o tym czym konkretnie zajmowal sie ArTooRo przy kazdym ujeciu. Tylko trzeba ogladac a nie tylko myslec o wrzuceniu swoich "mundrosci".
Napisano 20 Październik 20177 l pan Gandalf sam gra w reklamach, ale to na pewno musi mieć o wiele bardziej ludzki wymiar :))) Edytowane 20 Październik 20177 l przez piopiowawa
Napisano 20 Październik 20177 l ...ale jaja... mam sobowtóra... poproszę o kontakt... zrobię film o bliźniakach...:))) Emigrantom z Ursusa i Meksyku... dziękuję...!!! Autora wątku przepraszam... no takie grzybki...:))) Edytowane 20 Październik 20177 l przez agdybybyl