Mortus Napisano 11 Luty Autor Napisano 11 Luty @michalo Pewnie będę próbował. A jak wyjdzie to się okaże. @Ania Bardzo dziękuję! Mam może trochę wykrzywione spojrzenie, ale zawsze mam wrażenie że ludzie dużo lepsze rzeczy robią w miesiąc niż ja w te dwa lata. Stąd moje zdanie, że długo. 1
Mortus Napisano wczoraj o 16:43 Autor Napisano wczoraj o 16:43 Tak patrzę na ten film wiszący już sobie na jutubie i się zastanawiam: co ja teraz będę w życiu robił? :v 2 7 1 1
Destroyer Napisano wczoraj o 18:35 Napisano wczoraj o 18:35 1 hour ago, Mortus said: co ja teraz będę w życiu robił? :v No i gratuluję ukończenia, kawał solidnej roboty 🙂
michalo Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Świetna robota. Gratuluję wytrwałości - efekt niesamowity. Ciekawe jaki projekt będzie kolejny?
Mortom Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Kawał mega roboty! Brawo Powtórzę komentarz z youtuba: A teraz czekam na film pełnometrażowy 😉
Mortus Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu @Destroyer Hohoho, to już się nie mogę doczekać tych soczystych worków dolarów. Może jak się zgłoszę do Blender Foundation to mi coś odpalą :v Dzięki! @michalo Dzięki, dzięki. No momentami kusiło to porzucić, ale cieszę się, że udało się doprowadzić projekt do końca. Mam już trochę pomysłów co dalej, ale na wszystko przyjdzie czas 😉 @Mortom Jak już dostanę te obiecane przez Destroyera miliony, to chętnie zrobię, haha 😄 Dzięki. 2
Rekomendowane odpowiedzi