Napisano 11 Luty11 Lut Autor @michalo Pewnie będę próbował. A jak wyjdzie to się okaże. @Ania Bardzo dziękuję! Mam może trochę wykrzywione spojrzenie, ale zawsze mam wrażenie że ludzie dużo lepsze rzeczy robią w miesiąc niż ja w te dwa lata. Stąd moje zdanie, że długo.
Napisano 26 Luty26 Lut Autor Tak patrzę na ten film wiszący już sobie na jutubie i się zastanawiam: co ja teraz będę w życiu robił? :v
Napisano 26 Luty26 Lut 1 hour ago, Mortus said: co ja teraz będę w życiu robił? :v No i gratuluję ukończenia, kawał solidnej roboty 🙂
Napisano 26 Luty26 Lut Świetna robota. Gratuluję wytrwałości - efekt niesamowity. Ciekawe jaki projekt będzie kolejny?
Napisano 27 Luty27 Lut Kawał mega roboty! Brawo Powtórzę komentarz z youtuba: A teraz czekam na film pełnometrażowy 😉
Napisano 27 Luty27 Lut Autor @Destroyer Hohoho, to już się nie mogę doczekać tych soczystych worków dolarów. Może jak się zgłoszę do Blender Foundation to mi coś odpalą :v Dzięki! @michalo Dzięki, dzięki. No momentami kusiło to porzucić, ale cieszę się, że udało się doprowadzić projekt do końca. Mam już trochę pomysłów co dalej, ale na wszystko przyjdzie czas 😉 @Mortom Jak już dostanę te obiecane przez Destroyera miliony, to chętnie zrobię, haha 😄 Dzięki.
Napisano 28 Luty28 Lut Autor Link do projektu na ArtStacji. Może tam jeszcze coś dorzucę jak znajdę chwilę. https://www.artstation.com/artwork/lGL18k
Napisano 2 Marzec2 Mar gratulacje, dobra robota 🙂 pozostaje tylko życzyć dalszych sukcesów! Zmotywowałeś mnie trochę, żeby za swoje projekty się wziąć i próbować je ukończyć 😛 btw. nie chciałeś dodawać na Artstation refki do video na którym się wzorowałeś ? Edytowane 2 Marzec2 Mar przez matiuss
Napisano 3 Marzec3 Mar Autor @matiuss Dziękuję. Zawsze mnie jakoś dziwnie cieszy jak widzę że ktoś pisze, że przeze mnie się do czegoś motywuje. Można zapytać co to za projekty? No i oczywiście w takim razie również życzę powodzenia! No właśnie myślałem żeby dodać gdzieś jakieś porównanie, ale na razie nie jestem pewny jak to zrobić. Z jednej strony "kto wie to wie" i brak tego porównania sam w sobie chyba jakoś nie szkodzi projektowi (może się mylę). Z drugiej strony nie wiem czy tak po prostu wrzucenie do projektu oryginalnego wideo to dobry pomysł. Koniec końców to jednak nie jest moja praca. Może jakieś grafiki pół na pół z porównaniem obu wersji? Albo gify? Po prostu nie wiem jak ten temat "elegancko" ugryźć, więc na razie nigdzie takiego porównania do oryginału nie ma.
Napisano Poniedziałek o 21:363 dn W dniu 3.03.2025 o 14:39, Mortus napisał(a):również życzę powodzenia!Dzięki! :)W dniu 3.03.2025 o 14:39, Mortus napisał(a):Można zapytać co to za projekty?Jasne!, Mam stworzony swój wątek z moim projektem na forum https://max3d.pl/forums/topic/100058-wipscena-z-filmu-anime-zgadnij-co-to/Chciałem zrobić drugie podejście, ale z racji tego, że zacząłem w tedy szkołę to projekt musiał znowu poczekać :D Ogólnie to chciałbym tak jak Ty stworzyć rekreacje danej sceny i to dlatego aż tak mnie zmotywowałeś ❤️ Jak byś chciał się czegoś więcej dowiedzieć to zapraszam na priv albo na swoją stronę internetową . Pozdrawiam :)