Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 310
  • Wyświetleń 50,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Okej, chyba mogę powiedzieć, że zrobione. Zazwyczaj robię zestawienie 6 wyrazów twarzy, ale tym razem tak się zapędziłem, że zrobiłem ich 18  ;D

• Dobra, zrobiłem jeszcze kilka mniejszych poprawek w animacji, ale nie chce mi się znowu całości renderować od nowa, więc tylko wylistuję co zostało zrobione. - w ujęciu 20 nieco przesunąłem tance

• Mortus
    Mortus

Tak patrzę na ten film wiszący już sobie na jutubie i się zastanawiam: co ja teraz będę w życiu robił? :v    

Posted Images

Napisano
  • Autor

@michalo Pewnie będę próbował. A jak wyjdzie to się okaże.

@Ania Bardzo dziękuję! Mam może trochę wykrzywione spojrzenie, ale zawsze mam wrażenie że ludzie dużo lepsze rzeczy robią w miesiąc niż ja w te dwa lata. Stąd moje zdanie, że długo.

Napisano
  • Autor

Tak patrzę na ten film wiszący już sobie na jutubie i się zastanawiam: co ja teraz będę w życiu robił? :v

Napisano

Świetna robota. Gratuluję wytrwałości - efekt niesamowity. Ciekawe jaki projekt będzie kolejny?

Napisano

Kawał mega roboty! Brawo
Powtórzę komentarz z youtuba:
A teraz czekam na film pełnometrażowy 😉 

Napisano
  • Autor

@Destroyer Hohoho, to już się nie mogę doczekać tych soczystych worków dolarów. Może jak się zgłoszę do Blender Foundation to mi coś odpalą :v Dzięki!

@michalo Dzięki, dzięki. No momentami kusiło to porzucić, ale cieszę się, że udało się doprowadzić projekt do końca. Mam już trochę pomysłów co dalej, ale na wszystko przyjdzie czas 😉

@Mortom Jak już dostanę te obiecane przez Destroyera miliony, to chętnie zrobię, haha 😄 Dzięki.

Napisano

gratulacje, dobra robota 🙂 pozostaje tylko życzyć dalszych sukcesów! 

Zmotywowałeś mnie trochę, żeby za swoje projekty się wziąć i próbować je ukończyć 😛 

btw. nie chciałeś dodawać na Artstation refki do video na którym się wzorowałeś ?

Edytowane przez matiuss

Napisano
  • Autor

@matiuss Dziękuję. Zawsze mnie jakoś dziwnie cieszy jak widzę że ktoś pisze, że przeze mnie się do czegoś motywuje. Można zapytać co to za projekty? No i oczywiście w takim razie również życzę powodzenia!

No właśnie myślałem żeby dodać gdzieś jakieś porównanie, ale na razie nie jestem pewny jak to zrobić. Z jednej strony "kto wie to wie" i brak tego porównania sam w sobie chyba jakoś nie szkodzi projektowi (może się mylę). Z drugiej strony nie wiem czy tak po prostu wrzucenie do projektu oryginalnego wideo to dobry pomysł. Koniec końców to jednak nie jest moja praca. Może jakieś grafiki pół na pół z porównaniem obu wersji? Albo gify? Po prostu nie wiem jak ten temat "elegancko" ugryźć, więc na razie nigdzie takiego porównania do oryginału nie ma.

Napisano
W dniu 3.03.2025 o 14:39, Mortus napisał(a):

również życzę powodzenia!

Dzięki! :)

W dniu 3.03.2025 o 14:39, Mortus napisał(a):

Można zapytać co to za projekty?

Jasne!, Mam stworzony swój wątek z moim projektem na forum https://max3d.pl/forums/topic/100058-wipscena-z-filmu-anime-zgadnij-co-to/
Chciałem zrobić drugie podejście, ale z racji tego, że zacząłem w tedy szkołę to projekt musiał znowu poczekać :D Ogólnie to chciałbym tak jak Ty stworzyć rekreacje danej sceny i to dlatego aż tak mnie zmotywowałeś ❤️ Jak byś chciał się czegoś więcej dowiedzieć to zapraszam na priv albo na swoją stronę internetową . Pozdrawiam :)