Napisano 12 godzin temu12 godz Autor 3 hours ago, ZiN said:Możemy podziękować ewolucji i matce naturze, że stworzyła nam mózgi tak łatwe do shakowania, że jak dziś dostaniemy mniej lajków niż wczoraj to jest nam przykro, mimo iż przedwczoraj nie mieliśmy jeszcze żadnego 🤣Nie można się przegotować na zagrożenie które wczoraj jeszcze nie istniało a poznanie jakiegoś procesu działania daje już prostą drogą do próby jego destabilizacji i hakowania dla własnych zysków niekoniecznie bez strat innych. Zwykle właśnie zysk jednego wynika w prostej linii ze strat drugiego. Edytowane 12 godzin temu12 godz przez Destroyer
Napisano 6 godzin temu6 godz 9 godzin temu, ZiN napisał(a):Możemy podziękować ewolucji i matce naturze, że stworzyła nam mózgi tak łatwe do shakowania, że jak dziś dostaniemy mniej lajków niż wczoraj to jest nam przykro, mimo iż przedwczoraj nie mieliśmy jeszcze żadnego 🤣Ja tam ma w to wywalone. Od lat wielu tlumacze, ze ilosc lajkow nie jest wyznacznikiem twojego warsztatu, skilla. Baba wypnie cyca i zleci sie armia simpow i na farmi lajeczkowTy wrzucisz cudowny obraz i garstka ludzi na to zwroci uwage. Raz ze fejs insta na piedestal wrzuca promowane posty a dwa wszystkie te portale to juz tablice reklamowe i malo kiedy trafiam na posta znajomego co wrzuci nowego arta. Najprędzej to na artstation i linkedin. BTW Gral juz ktos w Ghost of Woke tei? Tej ishi chyba jednak nie zwolnili. https://youtu.be/iR-EAbXWne0?si=miGLydScQLkKCcuC
Napisano 4 godziny temu4 godz Jako ze trwa wyprzedaz na Steamie porownywalem dzis z kumplem ceny gier. W Meksyku mam zwykle taniej troche ale nowe tytuly sa w cenie porownywalnej ze Stanami czyli w granicach 60-70 dolcow. Ceny w Polsce byly o wiele wyzsze. Czasem blisko dwukrotnie wieksze... Chore. W nowe giercy nie gram bo mam w ch....olercie starych wiec postanowilem dokupic sobie kilka tomikow Berserka (za dwa mieszki powinienem miec komplet) zamiast kupowac gierki w ktore potem nie gram i tak...