Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie widziałem nigdzie o tym wzmianki (ani w newsach na głównej, ani na forum), ale jakby ktoś nie wiedział, to Promised Land zapowiedziane jest na 31 sierpnia - 3 września https://www.promisedland-artfestival.com/pl

Wybiera się ktoś? Ja akurat nie byłem na wcześniejszych edycjach, ale na tą z chęcią się wybiorę. Może udałoby się zorganizować jakieś forumowe spotkanie przy okazji?

image.thumb.png.e4884c7a9a1d13ddcd0731cac6b1ad08.png

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Promisek zakonczony 🙂 bylo pieknie, mam nadzieje ze znowu bedzie za rok 😄 ale zmeczenie 100% siedze dzisiaj i dochodze do siebie 😄 Kupilem takie dwie slicznosci wiec sie pochwalem 😄 1 od Romana i

• Trzeba zrobić koszulki max3d żeby być trendi i rozpoznawalnym 🤓 jak co roku pewnie się nie wybiorę 😞 słońce pali moją skórę a świat za oknem przeraża. i takie tam

• @EthicallyChallenged patrzycie tego, jaki mądry.. 

Posted Images

Napisano

WTF? Czy to prawda, czy to jawa, czy sen jaki złoty? Jeżeli znowu nie odwołają przez Cyberpunka i jeżeli rząd nie zawiesi tymczasowo moich przywilejów podróży międzynarodowych/międzymiastowych/między dzielnicami Łodzi aby chronić moją mizerną powłokę cielesną przed Ptasią Grypą/Małpią Ospą/Ligmą/Chujwieczym, to jadę! Byłem na wszystkich edycjach i każda była zajebista i lepsza od poprzedniej. Forumowy zlot też byłby super. Ha, ale się ucieszyłem z rana, dzięki @Araiel!

Napisano

Trzeba zrobić koszulki max3d żeby być trendi i rozpoznawalnym 🤓

jak co roku pewnie się nie wybiorę 😞 słońce pali moją skórę a świat za oknem przeraża. i takie tam

Napisano
W dniu 20.05.2022 o 09:46, KLICEK napisał:

potwierdzam promised land bedzie 🙂 ja juz zabookowalem hotel 😄 nie przyszlo mi do glowy wrzucic newsa xD lol

przenosze bo to dobry news 🙂

no ale ty masz za free... ja to wole chyba sobie kupic krate piwa.

Napisano
  • Autor

Nie było też wzmianki, ale widziałem, że obecnie można już kupić bilety w przedsprzedaży. Z tego co pamiętam to 1700zł obecnie, bliżej terminu eventu 2000zł. Cena nie powiem, troszkę mnie zaskoczyła. Miałem nadzieję, że tutaj inflacja nie dotarła i koszt będzie podobny jak w poprzednich edycjach 😛 No nic, pozostaje na razie ogarnąć kredyty, wyjazdy wakacyjne i mieć nadzieję, że pojawi się jakieś dodatkowe źródło dochodu, które pozwoli na pojawienie się na evencie 😄

Napisano

Bo to jest zjazd dal ludzi którzy już są w ziemi obiecanej i dla nich te 1700zł to żadne pieniądze 🙂 Tak jak wejściówki do klasy business są dla ludzi którzy maja biznesy i pieniądze a nie dopiero by chcieli mieć 🙂 

Napisano
  • Autor

Panowie i jak, wybiera się ktoś? Ja osobiście mógłbym pojawić się na Open Day 4 września (tutaj bileciki w cenie dla zwykłego śmiertelnika - 30zł 😜 ). Programu jeszcze nie ma na niedzielę, więc czekam, no i jestem ciekaw czy ktoś z forumowiczów będzie tego dnia? Fajnie by było się spotkać w maxowym gronie i pogadać. Ewentualnie można by zrobić wspólny wypad do jakiegoś lokalu na piwko albo dwa  😄

Napisano

Czułbym się jak pustak... za mądre takie zjazdy na moją głowę. Zbyt duże zagęszczenie prosów w jednym miejscu skutkuje masywnym kacem demotywacyjnym, w moim przypadku 🦍

Napisano

Ja też będę na całym i też chętnie bym się spotkał.

3 godziny temu, Araiel napisał:

można by zrobić wspólny wypad do jakiegoś lokalu na piwko albo dwa

no właśnie moim skromnym zdaniem możnaby zrobić taki myk, żeby któregoś wieczora spotkać się w jakimś innym barze niż te wyznaczone przez Promised Landa które są oblegane ludźmi, wtedy możnaby zrobić maxikowy minizlot i pogadać bez stania w półgodzinnej kolejce do baru, popokazywać sobie nawzajem wydrukowane wcześniej na kartkach memy, a potem jakby co możnaby się przenieść do tej festiwalowej imprezy, zwłaszcza jeśli tylko ja przyjdę i nikt inny się nie pojawi. 😜 Kto w ogóle z forumowiczów będzie prócz Klicka i Araiel'a?

Napisano
  • Autor

Ewentualnie mogę też zrobić tak, że wpadnę już wcześniejszego dnia i można wyskoczyć na wspólny wypad z soboty na niedzielę. A 4-go sobie wtedy spokojnie już pójdę na dzień otwarty 🙂 Na festiwalową imprezę pewnie się nie załapię bez normalnego biletu

Napisano
2 hours ago, EthicallyChallenged said:

popokazywać sobie nawzajem wydrukowane wcześniej na kartkach memy,

bryliant! 🙂 ale akurat  magentowy tusz mi się w drukarce skończył od drukowania umów w czerni i bieli 🙂 

Napisano

@KLICEK mam pytanko, jakie masz plany na Twoje środowe warsztaty? Czy to będzie stricte Zbrush? Chętnie bym coś podłubał pod okiem eksperta, ale w 1,5h nawet bym nie zaczął ogarniać interfejsu Zetki z którym jestem na bakier, więc myślałem czy by nie przynieść laptopa i próbować w Blenderze, albo spróbować odpalić go z USB jeśli się da...

Napisano

nie nie, bedziemy robic speed sculpt challenge 🙂 po prostu beda do dyspozycji kompy (chyba trzeba sie zapisac wczesniej) i strzelimy speeda 🙂 Ja nie wiem czy bede bral udzial nawet 😄

Napisano
2 minuty temu, EthicallyChallenged napisał:

Spoko, dzięki za odpowiedź, powodzenia jeśli będziesz brał!

jezeli cos, to bierz laptopa 🙂 jak bedziesz mial jakies pytania to z checia cos pokaze 🙂 zawsze mozna usiasc na dole w kawiarence czy gdzies. 

Napisano

Promisek zakonczony 🙂 bylo pieknie, mam nadzieje ze znowu bedzie za rok 😄 ale zmeczenie 100% siedze dzisiaj i dochodze do siebie 😄

Kupilem takie dwie slicznosci wiec sie pochwalem 😄 1 od Romana i 1 od Tomasza 

IMG_2836.thumb.jpg.76ca95b681b37672511c2ead8a4896be.jpgIMG_2837.thumb.jpg.b81a2c89bb57a07ecbc2e7b231281af3.jpg

Napisano
42 minuty temu, michalo napisał:

Zazdraszczam tym co tam byli 😞

Pomyśl jakiego kaca uniknąłeś! 

Napisano
19 godzin temu, michalo napisał:

Zazdraszczam tym co tam byli 😞

Trzeba było jechać!

18 godzin temu, KLICEK napisał:

stary no kac is real XD z soboty na niedziele spalem 2h i powrot na chate w trybie zombie XD

Trzeba było nie pić!

image.png.3ee18751f3454dac8d473590fd071fc9.png

Napisano
  • Autor

Można dać newsa, że zapowiedziana jest już nowa edycja i można kupować bilety ( @KLICEK - zaszaleliście w tym roku z ceną 😛 )

Napisano
11 minutes ago, Araiel said:

Można dać newsa, że zapowiedziana jest już nowa edycja i można kupować bilety ( @KLICEK - zaszaleliście w tym roku z ceną 😛 )

Może i drogo ale na pewno coś wyniesiesz z tego spotkania, ja bym się czaił na tablet, najlepiej cintiqa bo mały, lekki a drogi to się wyjazd zwróci 🙂Alternowanie można jak na weselu tj tak pić, jeść i pić żeby się zwróciło 😄