Napisano 20 Maj 20222 l Nie widzia艂em nigdzie o tym wzmianki (ani w newsach na g艂贸wnej, ani na forum), ale jakby kto艣 nie wiedzia艂, to Promised Land zapowiedziane jest na 31 sierpnia - 3 wrze艣nia https://www.promisedland-artfestival.com/pl Wybiera si臋 kto艣? Ja akurat nie by艂em na wcze艣niejszych edycjach, ale na t膮 z ch臋ci膮 si臋 wybior臋. Mo偶e uda艂oby si臋 zorganizowa膰 jakie艣 forumowe spotkanie przy okazji? 聽
Napisano 20 Maj 20222 l WTF? Czy to prawda, czy to jawa, czy sen jaki z艂oty? Je偶eli znowu nie odwo艂aj膮聽przez Cyberpunka i je偶eli rz膮d nie zawiesi tymczasowo moich przywilej贸w podr贸偶y mi臋dzynarodowych/mi臋dzymiastowych/mi臋dzy dzielnicami 艁odzi aby chroni膰 moj膮 mizern膮 pow艂ok臋 cielesn膮 przed Ptasi膮 Gryp膮/Ma艂pi膮 Osp膮/Ligm膮/Chujwieczym, to jad臋! By艂em na wszystkich edycjach i ka偶da by艂a zajebista i lepsza od poprzedniej. Forumowy zlot te偶 by艂by super. Ha, ale si臋 ucieszy艂em z rana, dzi臋ki @Araiel!
Napisano 20 Maj 20222 l Trzeba zrobi膰 koszulki max3d 偶eby by膰 trendi i rozpoznawalnym聽馃 jak co roku pewnie si臋 nie wybior臋 馃槥 s艂o艅ce pali moj膮 sk贸r臋 a 艣wiat za oknem przera偶a. i takie tam
Napisano 20 Maj 20222 l potwierdzam promised land bedzie 馃檪聽ja juz zabookowalem hotel 馃槃聽nie przyszlo mi do glowy wrzucic newsa xD lol 聽 przenosze bo to dobry news 馃檪
Napisano 20 Maj 20222 l Najwi臋kszy zjazd ludzi z Max3D od dekady! circa 2022 colorized Zjazd Max3d_prev.mp4 聽 聽 聽 聽
Napisano 21 Maj 20222 l W dniu 20.05.2022 o 09:46, KLICEK napisa艂: potwierdzam promised land bedzie 馃檪聽ja juz zabookowalem hotel 馃槃聽nie przyszlo mi do glowy wrzucic newsa xD lol 聽 przenosze bo to dobry news 馃檪 no ale ty masz za free... ja to wole chyba sobie kupic krate piwa.
Napisano 15 Czerwiec 20222 l Autor Nie by艂o te偶 wzmianki, ale widzia艂em, 偶e obecnie mo偶na ju偶 kupi膰 bilety w przedsprzeda偶y. Z tego co pami臋tam to 1700z艂 obecnie, bli偶ej terminu eventu 2000z艂. Cena nie powiem, troszk臋 mnie zaskoczy艂a. Mia艂em nadziej臋, 偶e tutaj inflacja nie dotar艂a i koszt b臋dzie podobny jak w poprzednich edycjach 馃槢 No nic, pozostaje na razie ogarn膮膰 kredyty, wyjazdy wakacyjne i mie膰 nadziej臋, 偶e pojawi si臋 jakie艣 dodatkowe 藕r贸d艂o dochodu, kt贸re pozwoli na pojawienie si臋 na evencie 馃槃
Napisano 15 Czerwiec 20222 l Bo to jest zjazd dal ludzi kt贸rzy ju偶 s膮 w ziemi obiecanej i dla nich te 1700z艂 to 偶adne pieni膮dze 馃檪聽Tak jak wej艣ci贸wki do klasy business s膮 dla ludzi kt贸rzy maja biznesy i pieni膮dze a nie dopiero by chcieli mie膰 馃檪聽
Napisano 16 Czerwiec 20222 l A na Jordu Schella mlode dziewczeta beda wpuszczane wylacznie boso? 馃き https://www.facebook.com/camille.smooch/posts/3465607046784449 聽
Napisano 16 Czerwiec 20222 l 3 hours ago, Nezumi said: A na Jordu Schella mlode dziewczeta beda wpuszczane wylacznie boso? 馃き https://www.facebook.com/camille.smooch/posts/3465607046784449 聽 Quentin Tarantino heavy breathing 馃槃
Napisano 17 Sierpie艅 20222 l Autor Panowie i jak, wybiera si臋 kto艣? Ja osobi艣cie m贸g艂bym pojawi膰 si臋 na Open Day 4 wrze艣nia (tutaj bileciki w cenie dla zwyk艂ego 艣miertelnika - 30z艂 馃槣 ). Programu jeszcze nie ma na niedziel臋, wi臋c czekam, no i jestem ciekaw czy kto艣 z forumowicz贸w b臋dzie tego dnia? Fajnie by by艂o si臋 spotka膰 w maxowym gronie i pogada膰. Ewentualnie mo偶na by zrobi膰 wsp贸lny wypad do jakiego艣 lokalu na piwko albo dwa聽 馃槃
Napisano 17 Sierpie艅 20222 l Czu艂bym si臋 jak pustak... za m膮dre takie zjazdy na moj膮 g艂ow臋. Zbyt du偶e zag臋szczenie pros贸w w jednym miejscu skutkuje masywnym kacem demotywacyjnym, w moim przypadku聽馃
Napisano 17 Sierpie艅 20222 l ja bede na calym evencie jak cos 馃檪 z checia zbije 5tala i browara wieczorkiem hehe
Napisano 17 Sierpie艅 20222 l Ja te偶 b臋d臋 na ca艂ym i te偶 ch臋tnie bym si臋 spotka艂. 3 godziny temu, Araiel napisa艂: mo偶na by zrobi膰 wsp贸lny wypad do jakiego艣 lokalu na piwko albo dwa no w艂a艣nie moim skromnym zdaniem mo偶naby zrobi膰 taki myk, 偶eby kt贸rego艣 wieczora spotka膰 si臋 w jakim艣 innym barze ni偶 te wyznaczone przez Promised Landa kt贸re s膮 oblegane lud藕mi, wtedy mo偶naby zrobi膰 maxikowy minizlot i pogada膰 bez stania w p贸艂godzinnej kolejce do baru, popokazywa膰 sobie nawzajem wydrukowane wcze艣niej na kartkach memy, a potem jakby co mo偶naby si臋 przenie艣膰 do tej festiwalowej imprezy, zw艂aszcza je艣li tylko ja przyjd臋 i nikt inny si臋 nie pojawi. 馃槣聽Kto w og贸le z forumowicz贸w b臋dzie pr贸cz Klicka i Araiel'a?
Napisano 17 Sierpie艅 20222 l Autor Ewentualnie mog臋 te偶 zrobi膰 tak, 偶e wpadn臋 ju偶 wcze艣niejszego dnia i mo偶na wyskoczy膰 na wsp贸lny wypad z soboty na niedziel臋. A 4-go sobie wtedy spokojnie ju偶 p贸jd臋 na dzie艅 otwarty 馃檪 Na festiwalow膮 imprez臋 pewnie si臋 nie za艂api臋 bez normalnego biletu
Napisano 17 Sierpie艅 20222 l 2 hours ago, EthicallyChallenged said: popokazywa膰 sobie nawzajem wydrukowane wcze艣niej na kartkach memy, bryliant! 馃檪聽ale akurat聽 magentowy tusz mi si臋 w drukarce sko艅czy艂 od drukowania um贸w w czerni i bieli 馃檪聽
Napisano 29 Sierpie艅 20222 l @KLICEK聽mam pytanko, jakie masz plany na Twoje 艣rodowe warsztaty? Czy to b臋dzie stricte Zbrush? Ch臋tnie bym co艣 pod艂uba艂 pod okiem eksperta, ale w 1,5h nawet bym nie zacz膮艂 ogarnia膰 interfejsu Zetki z kt贸rym jestem na bakier, wi臋c my艣la艂em czy by nie przynie艣膰 laptopa i pr贸bowa膰 w Blenderze, albo spr贸bowa膰 odpali膰 go z USB je艣li si臋 da...
Napisano 29 Sierpie艅 20222 l ? 馃槃聽 o tym mowisz? 聽 聽 to tylko speed 馃檪聽przez chwile mialem zawal, ze mi cos wrzucili o czym nie wiem 馃槃 聽
Napisano 29 Sierpie艅 20222 l nie nie, bedziemy robic speed sculpt challenge 馃檪聽po prostu beda do dyspozycji kompy (chyba trzeba sie zapisac wczesniej) i strzelimy speeda 馃檪聽Ja nie wiem czy bede bral udzial nawet 馃槃
Napisano 29 Sierpie艅 20222 l 2 minuty temu, EthicallyChallenged napisa艂: Spoko, dzi臋ki za odpowied藕, powodzenia je艣li b臋dziesz bra艂! jezeli cos, to bierz laptopa 馃檪聽jak bedziesz mial jakies pytania to z checia cos pokaze 馃檪聽zawsze mozna usiasc na dole w kawiarence czy gdzies.聽
Napisano 5 Wrzesie艅 20222 l Promisek zakonczony 馃檪聽bylo pieknie, mam nadzieje ze znowu bedzie za rok 馃槃聽ale zmeczenie 100% siedze dzisiaj i dochodze do siebie 馃槃 Kupilem takie dwie slicznosci wiec sie pochwalem 馃槃聽1 od Romana i 1 od Tomasza聽
Napisano 5 Wrzesie艅 20222 l 42 minuty temu, michalo napisa艂: Zazdraszczam tym co tam byli 馃槥 Pomy艣l jakiego kaca unikn膮艂e艣!聽
Napisano 5 Wrzesie艅 20222 l 19 minut temu, RaVirr napisa艂: Pomy艣l jakiego kaca unikn膮艂e艣!聽 stary no kac is real XD z soboty na niedziele spalem 2h i powrot na chate w trybie zombie XD
Napisano 6 Wrzesie艅 20222 l 19 godzin temu, michalo napisa艂: Zazdraszczam tym co tam byli 馃槥 Trzeba by艂o jecha膰! 18 godzin temu, KLICEK napisa艂: stary no kac is real XD z soboty na niedziele spalem 2h i powrot na chate w trybie zombie XD Trzeba by艂o nie pi膰!
Napisano 19 Maj 20231 r Autor Mo偶na da膰 newsa, 偶e zapowiedziana jest ju偶 nowa edycja i mo偶na kupowa膰 bilety ( @KLICEK - zaszaleli艣cie w tym roku z cen膮 馃槢 )
Napisano 19 Maj 20231 r 11 minutes ago, Araiel said: Mo偶na da膰 newsa, 偶e zapowiedziana jest ju偶 nowa edycja i mo偶na kupowa膰 bilety ( @KLICEK - zaszaleli艣cie w tym roku z cen膮 馃槢 ) Mo偶e i drogo ale na pewno co艣 wyniesiesz z tego spotkania, ja bym si臋 czai艂 na tablet, najlepiej cintiqa bo ma艂y, lekki a drogi to si臋 wyjazd zwr贸ci聽馃檪Alternowanie聽mo偶na jak na weselu tj tak pi膰, je艣膰 i pi膰 偶eby si臋 zwr贸ci艂o 馃槃聽 聽
Napisano 19 Maj 20231 r Japonia czy 艁贸d藕 ko艂o Zgierza... hmmm musz臋 si臋 powa偶nie zastanowi膰: https://www.trojan-unicorn.com/bootcamps/thu-japan
Napisano 19 Maj 20231 r 3 godziny temu, kengi napisa艂(a): Japonia czy 艁贸d藕 ko艂o Zgierza... hmmm musz臋 si臋 powa偶nie zastanowi膰: https://www.trojan-unicorn.com/bootcamps/thu-japan z miejsca bym bral Japonie 馃槃
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto