Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Nie widzia艂em nigdzie o tym wzmianki (ani w newsach na g艂贸wnej, ani na forum), ale jakby kto艣 nie wiedzia艂, to Promised Land zapowiedziane jest na 31 sierpnia - 3 wrze艣nia https://www.promisedland-artfestival.com/pl

Wybiera si臋 kto艣? Ja akurat nie by艂em na wcze艣niejszych edycjach, ale na t膮 z ch臋ci膮 si臋 wybior臋. Mo偶e uda艂oby si臋 zorganizowa膰 jakie艣 forumowe spotkanie przy okazji?

image.thumb.png.e4884c7a9a1d13ddcd0731cac6b1ad08.png

• Odpowiedzi 40
  • Wy艣wietle艅 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Promisek zakonczony 馃檪聽bylo pieknie, mam nadzieje ze znowu bedzie za rok 馃槃聽ale zmeczenie 100% siedze dzisiaj i dochodze do siebie 馃槃 Kupilem takie dwie slicznosci wiec sie pochwalem 馃槃聽1 od Romana i

• Trzeba zrobi膰 koszulki max3d 偶eby by膰 trendi i rozpoznawalnym聽馃 jak co roku pewnie si臋 nie wybior臋 馃槥 s艂o艅ce pali moj膮 sk贸r臋 a 艣wiat za oknem przera偶a. i takie tam

• @EthicallyChallenged聽patrzycie tego, jaki m膮dry..聽

Posted Images

Napisano

WTF? Czy to prawda, czy to jawa, czy sen jaki z艂oty? Je偶eli znowu nie odwo艂aj膮聽przez Cyberpunka i je偶eli rz膮d nie zawiesi tymczasowo moich przywilej贸w podr贸偶y mi臋dzynarodowych/mi臋dzymiastowych/mi臋dzy dzielnicami 艁odzi aby chroni膰 moj膮 mizern膮 pow艂ok臋 cielesn膮 przed Ptasi膮 Gryp膮/Ma艂pi膮 Osp膮/Ligm膮/Chujwieczym, to jad臋! By艂em na wszystkich edycjach i ka偶da by艂a zajebista i lepsza od poprzedniej. Forumowy zlot te偶 by艂by super. Ha, ale si臋 ucieszy艂em z rana, dzi臋ki @Araiel!

Napisano

Trzeba zrobi膰 koszulki max3d 偶eby by膰 trendi i rozpoznawalnym聽馃

jak co roku pewnie si臋 nie wybior臋 馃槥 s艂o艅ce pali moj膮 sk贸r臋 a 艣wiat za oknem przera偶a. i takie tam

Napisano
W dniu 20.05.2022 o 09:46, KLICEK napisa艂:

potwierdzam promised land bedzie 馃檪聽ja juz zabookowalem hotel 馃槃聽nie przyszlo mi do glowy wrzucic newsa xD lol

przenosze bo to dobry news 馃檪

no ale ty masz za free... ja to wole chyba sobie kupic krate piwa.

Napisano
  • Autor

Nie by艂o te偶 wzmianki, ale widzia艂em, 偶e obecnie mo偶na ju偶 kupi膰 bilety w przedsprzeda偶y. Z tego co pami臋tam to 1700z艂 obecnie, bli偶ej terminu eventu 2000z艂. Cena nie powiem, troszk臋 mnie zaskoczy艂a. Mia艂em nadziej臋, 偶e tutaj inflacja nie dotar艂a i koszt b臋dzie podobny jak w poprzednich edycjach 馃槢 No nic, pozostaje na razie ogarn膮膰 kredyty, wyjazdy wakacyjne i mie膰 nadziej臋, 偶e pojawi si臋 jakie艣 dodatkowe 藕r贸d艂o dochodu, kt贸re pozwoli na pojawienie si臋 na evencie 馃槃

Napisano

Bo to jest zjazd dal ludzi kt贸rzy ju偶 s膮 w ziemi obiecanej i dla nich te 1700z艂 to 偶adne pieni膮dze 馃檪聽Tak jak wej艣ci贸wki do klasy business s膮 dla ludzi kt贸rzy maja biznesy i pieni膮dze a nie dopiero by chcieli mie膰 馃檪

Napisano
  • Autor

Panowie i jak, wybiera si臋 kto艣? Ja osobi艣cie m贸g艂bym pojawi膰 si臋 na Open Day 4 wrze艣nia (tutaj bileciki w cenie dla zwyk艂ego 艣miertelnika - 30z艂 馃槣 ). Programu jeszcze nie ma na niedziel臋, wi臋c czekam, no i jestem ciekaw czy kto艣 z forumowicz贸w b臋dzie tego dnia? Fajnie by by艂o si臋 spotka膰 w maxowym gronie i pogada膰. Ewentualnie mo偶na by zrobi膰 wsp贸lny wypad do jakiego艣 lokalu na piwko albo dwa聽 馃槃

Napisano

Czu艂bym si臋 jak pustak... za m膮dre takie zjazdy na moj膮 g艂ow臋. Zbyt du偶e zag臋szczenie pros贸w w jednym miejscu skutkuje masywnym kacem demotywacyjnym, w moim przypadku聽馃

Napisano

Ja te偶 b臋d臋 na ca艂ym i te偶 ch臋tnie bym si臋 spotka艂.

3 godziny temu, Araiel napisa艂:

mo偶na by zrobi膰 wsp贸lny wypad do jakiego艣 lokalu na piwko albo dwa

no w艂a艣nie moim skromnym zdaniem mo偶naby zrobi膰 taki myk, 偶eby kt贸rego艣 wieczora spotka膰 si臋 w jakim艣 innym barze ni偶 te wyznaczone przez Promised Landa kt贸re s膮 oblegane lud藕mi, wtedy mo偶naby zrobi膰 maxikowy minizlot i pogada膰 bez stania w p贸艂godzinnej kolejce do baru, popokazywa膰 sobie nawzajem wydrukowane wcze艣niej na kartkach memy, a potem jakby co mo偶naby si臋 przenie艣膰 do tej festiwalowej imprezy, zw艂aszcza je艣li tylko ja przyjd臋 i nikt inny si臋 nie pojawi. 馃槣聽Kto w og贸le z forumowicz贸w b臋dzie pr贸cz Klicka i Araiel'a?

Napisano
  • Autor

Ewentualnie mog臋 te偶 zrobi膰 tak, 偶e wpadn臋 ju偶 wcze艣niejszego dnia i mo偶na wyskoczy膰 na wsp贸lny wypad z soboty na niedziel臋. A 4-go sobie wtedy spokojnie ju偶 p贸jd臋 na dzie艅 otwarty 馃檪 Na festiwalow膮 imprez臋 pewnie si臋 nie za艂api臋 bez normalnego biletu

Napisano
2 hours ago, EthicallyChallenged said:

popokazywa膰 sobie nawzajem wydrukowane wcze艣niej na kartkach memy,

bryliant! 馃檪聽ale akurat聽 magentowy tusz mi si臋 w drukarce sko艅czy艂 od drukowania um贸w w czerni i bieli 馃檪

Napisano

@KLICEK聽mam pytanko, jakie masz plany na Twoje 艣rodowe warsztaty? Czy to b臋dzie stricte Zbrush? Ch臋tnie bym co艣 pod艂uba艂 pod okiem eksperta, ale w 1,5h nawet bym nie zacz膮艂 ogarnia膰 interfejsu Zetki z kt贸rym jestem na bakier, wi臋c my艣la艂em czy by nie przynie艣膰 laptopa i pr贸bowa膰 w Blenderze, albo spr贸bowa膰 odpali膰 go z USB je艣li si臋 da...

Napisano
42 minuty temu, michalo napisa艂:

Zazdraszczam tym co tam byli 馃槥

Pomy艣l jakiego kaca unikn膮艂e艣!聽

Napisano
19 godzin temu, michalo napisa艂:

Zazdraszczam tym co tam byli 馃槥

Trzeba by艂o jecha膰!

18 godzin temu, KLICEK napisa艂:

stary no kac is real XD z soboty na niedziele spalem 2h i powrot na chate w trybie zombie XD

Trzeba by艂o nie pi膰!

image.png.3ee18751f3454dac8d473590fd071fc9.png

Napisano
  • Autor

Mo偶na da膰 newsa, 偶e zapowiedziana jest ju偶 nowa edycja i mo偶na kupowa膰 bilety ( @KLICEK - zaszaleli艣cie w tym roku z cen膮 馃槢 )

Napisano
11 minutes ago, Araiel said:

Mo偶na da膰 newsa, 偶e zapowiedziana jest ju偶 nowa edycja i mo偶na kupowa膰 bilety ( @KLICEK - zaszaleli艣cie w tym roku z cen膮 馃槢 )

Mo偶e i drogo ale na pewno co艣 wyniesiesz z tego spotkania, ja bym si臋 czai艂 na tablet, najlepiej cintiqa bo ma艂y, lekki a drogi to si臋 wyjazd zwr贸ci聽馃檪Alternowanie聽mo偶na jak na weselu tj tak pi膰, je艣膰 i pi膰 偶eby si臋 zwr贸ci艂o 馃槃

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci