Xaia Napisano 17 Październik Share Napisano 17 Październik (edytowane) Postanowiłem w tym roku zrobić Sculptober challange, ale bez konkretnych tematów. Wszystkie prace do tej pory. Każda rzeźba to max 1h z małymi wyjątkami 1,5h. Edytowane 17 Październik przez Xaia 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Październik Share Napisano 17 Październik Jaka wrzuta! Dobry miesiąc. Na disordzie to widziałem, super, że to wrzuciłeś! 🔥 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 17 Październik Autor Share Napisano 17 Październik Jeszcze 15 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Październik Share Napisano 17 Październik To najlepiej podsumuje te rzeźby 🙂 kozacka robota! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 17 Październik Share Napisano 17 Październik WOW! Sztosiwo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Październik Share Napisano 17 Październik 1 godzinę temu, Destroyer napisał: To najlepiej podsumuje te rzeźby 🙂 kozacka robota! Mogę dać jako Emoji na max3d zamiast 😮 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Październik Share Napisano 17 Październik 22 minutes ago, adek said: Mogę dać jako Emoji na max3d zamiast 😮 niezły pomysł na bardziej customowe emotki 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 17 Październik Share Napisano 17 Październik chyba nawet w miarę czytelne, by było... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Październik Share Napisano 17 Październik Just now, kengi said: chyba nawet w miarę czytelne, by było... Ja bym to widział bardziej jak te dwie pierwsze, po prostu wycięty kwadrat i tyle 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 17 Październik Share Napisano 17 Październik 3 minutes ago, Destroyer said: Ja bym to widział bardziej jak te dwie pierwsze, po prostu wycięty kwadrat i tyle 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 17 Październik Autor Share Napisano 17 Październik #sculptober 17/31 1,5h 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 18 Październik Autor Share Napisano 18 Październik #sculptober 18/31 1,5h 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 19 Październik Autor Share Napisano 19 Październik (edytowane) #sculptober 19/31 1h Timelapse Edytowane 19 Październik przez Xaia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Październik Share Napisano 19 Październik Elegancka robota. Ciekawie wygląda UI, czy to jakieś 8k na 50 calowym monitorze czy coś w tych klimatach? 🙂 Oglądając na fullscreenie tak myślę że dal mnie to tak na granicy co jeszcze jestem w stanie zobaczyć 😛 Choć w sumie to nie trzeba tam cały czas patrzeć i w razie potrzeby mo0żna się pochylić 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 19 Październik Autor Share Napisano 19 Październik (edytowane) Dzieki! Rzeźbie na 24 calowym Huionie kamvas pro 4k, mega sprzęt. Wszystko ładnie widać bo może jestem z 40cm od tabletu :). Lubie jak mam duży viewport. Wszystkie pędzle i tak pod skrótami na klawiaturze a reszta opcji się jakoś znajdzie xD Edytowane 19 Październik przez Xaia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik @Xaia no to ja to oglądałem na 55calach 😄 ale moje oczy przyzwyczaiły się do dużych ikon i wszystkiego, gdy kiedyś musiałem coś na laptopie znajomego zrobić to czułem się jak stary niedołężny dziad 😄 Podoba mi się Twoje UI, bardzo czyściutkie i minimalistyczne ale na 22 calach to chyba by było za małe dla mnie żebym w ikonki i slidery utrafił jak chcę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 20 Październik Autor Share Napisano 20 Październik (edytowane) @Destroyer Chętnie udostępnie moje UI ;). Jest w załączniku. 20/31 1h 4k_CustomUserInterface2023_02.cfg Edytowane 20 Październik przez Xaia 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik @Xaia dzięki co prawda zbrusha ostatnio używałem z rok temu ale teraz przynajmniej jak go uruchomię to będzie wyglądał profesjonalnie i estetycznie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 21 Październik Share Napisano 21 Październik Niezle napierasz. O stary, takie ikoniuniuszki to juz nie na moje oczy. bym sie meczyl probujac w cos trafic. A zwlaszcza na te literki czy napisiki na ikonkach ktore sa mikro male nawet na 1080p 😄 Ale wazne ze tobie sie dobrze pracuje. Osobiscie nigdy nie umialem utrzymac dyscypliny zeby cokolwiek w zyciu robic codziennie 😄 Wiec juz tutaj respekt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 21 Październik Autor Share Napisano 21 Październik (edytowane) #sculptober 21/31 1,5h Edytowane 21 Październik przez Xaia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 22 Październik Share Napisano 22 Październik Świetne prace! Zaczęłam przewijać od góry i chciałam wkleić że 'o ta moja ulubiona' ale jak doszłam do końca wątku to musiałabym wkleić z 10 😄 Więc napiszę tylko, że ogólnie naprawdę świetna wrzuta. Ja w godzinę rzeźbiąc to bym sobie chyba tylko zdążyła kompa spalić, ale ja nie jestem specjalistką od 3d 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 22 Październik Autor Share Napisano 22 Październik @jameli Dzięki! Godzina czasu to rzeczywiście niewiele żeby coś wyrzeźbić, ale coś tam czasem wychodzi. Myślę by w przyszłym miesiącu bardziej tematyczne rzeźby porobić, czysta anatomia różnych części ciała różnych żyjątek. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 22 Październik Autor Share Napisano 22 Październik #sculptober 22/31 1h 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 23 Październik Autor Share Napisano 23 Październik #sculptober 23/31 1,5h 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 24 Październik Share Napisano 24 Październik Ciekawa alienowa niewiasta 🙂 Od razu podrzucam inspiracje dla kosmitowego faceta bodybuildera do pary 😄 Tak mi się skojarzyło choć chyba na dziennego speeda to będzie za dużo 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 24 Październik Autor Share Napisano 24 Październik @DestroyerNie dam rady calej postaci w 1.5h zrobic 😛 Ale dzisiaj bust innego kosmity wrzucam 🙂 #sculptober 24/31 1h 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 24 Październik Share Napisano 24 Październik Fajna charkterna morda wyszła i w sumie trochę przypakowany też jest 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 25 Październik Autor Share Napisano 25 Październik #sculptober 25/31 1,5h 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 26 Październik Autor Share Napisano 26 Październik #sculptober 26/31 1h 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 27 Październik Autor Share Napisano 27 Październik #sculptober 27/31 1h 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 28 Październik Autor Share Napisano 28 Październik (edytowane) #sculptober 28/31 1,5h Edytowane 28 Październik przez Xaia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 29 Październik Autor Share Napisano 29 Październik #sculptober 29/31 40min, jaki dzien taka rzezba 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano Środa o 23:55 Autor Share Napisano Środa o 23:55 #sculptober 30/31 1.5h 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano Czwartek o 22:43 Autor Share Napisano Czwartek o 22:43 (edytowane) #sculptober 31/31 1h Ostatnia rzeźba z serii. Dzięki za wszystkie komentarze i lajki! Edytowane Czwartek o 22:44 przez Xaia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano Czwartek o 23:47 Share Napisano Czwartek o 23:47 Zazdraszczam dyscypliny 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano Piątek o 09:47 Share Napisano Piątek o 09:47 Bardzo fajnie ci poszły te rzeźby. Jestm pod wrażeniem bo wszystkie trzymają poziom a niektórę są naprawdę dobre. No i dałeś radę to pociągnąć do końca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano Piątek o 12:20 Autor Share Napisano Piątek o 12:20 Dzięki! Bywały dni kiedy łóżko mocno ciągnęło, ale jak już zaczynałem rzeźbić to się odechciewalo spać 😂. Format fajny, ale nie ma opcji by coś naprawdę dobrego zrobić. Tyle dużych projektów zaczętych więc trzeba je skończyć 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano Niedziela o 19:36 Autor Share Napisano Niedziela o 19:36 Galeria z wszystkimi pracami https://dawidcencora.com/sculptober2024/ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu Super robota i fajna prezentacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi