Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postanowiłem w tym roku zrobić Sculptober challange, ale bez konkretnych tematów. Wszystkie prace do tej pory. Każda rzeźba to max 1h z małymi wyjątkami 1,5h.

01_monkey_v004_acescg.jpg

02_female_v001_acescg.jpg

03_frank_v001_acescg.jpg

04_alien_01_acescg.jpg

05_robo_01_acescg.jpg

06_bald_dude_02_acescg.jpg

07_turtle_01_acescg.jpg

08_alien_01_acescg.jpg

09_kid_01_acescg.jpg

10_Githyanki_01_acescg.jpg

11_tentacles_01_acescg.jpg

12_hard_02_acescg.jpg

13_alien_priest_01_acescg.jpg

14_fishboy_01_acescg.jpg

15_half_woman_01_acescg.jpg

16_mad_girl_01.jpg

Edytowane przez Xaia

• Odpowiedzi 44
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano
1 godzinę temu, Destroyer napisał:

To najlepiej podsumuje te rzeźby 🙂

3a6rTp8.jpeg

kozacka robota!

Mogę dać jako Emoji na max3d zamiast 😮

Napisano
Just now, kengi said:

chyba nawet w miarę czytelne, by było...

image.thumb.png.c6931fe98e6d706dd14c3318d7a11ad4.png

Ja bym to widział bardziej jak te dwie pierwsze, po prostu wycięty kwadrat i tyle 🙂

uaWWazw.jpeg

Napisano
3 minutes ago, Destroyer said:

Ja bym to widział bardziej jak te dwie pierwsze, po prostu wycięty kwadrat i tyle 🙂

image.png.2a5e907f89bcd5356c54b7e5c90df821.png

Napisano
  • Autor

#sculptober 19/31 1h

19_tough_guy_02_acescg.jpg

Timelapse

Edytowane przez Xaia

Napisano

Elegancka robota.
Ciekawie wygląda UI, czy to jakieś 8k na 50 calowym monitorze czy coś w tych klimatach? 🙂 Oglądając na fullscreenie tak myślę że dal mnie to tak na granicy co jeszcze jestem w stanie zobaczyć 😛 Choć w sumie to nie trzeba tam cały czas patrzeć i w razie potrzeby mo0żna się pochylić 😛 

Napisano
  • Autor

Dzieki!

Rzeźbie na 24 calowym Huionie kamvas pro 4k, mega sprzęt. Wszystko ładnie widać bo może jestem z 40cm od tabletu :). Lubie jak mam duży viewport. Wszystkie pędzle i tak pod skrótami na klawiaturze a reszta opcji się jakoś znajdzie xD

Edytowane przez Xaia

Napisano

@Xaia no to ja to oglądałem na 55calach 😄 ale moje oczy przyzwyczaiły się do dużych ikon i wszystkiego, gdy kiedyś musiałem coś na laptopie znajomego zrobić to czułem się jak stary niedołężny dziad 😄 

Podoba mi się Twoje UI, bardzo czyściutkie i minimalistyczne ale na 22 calach to chyba by było za małe dla mnie żebym w ikonki i slidery utrafił jak chcę  🙂 

Napisano

Niezle napierasz. O stary, takie ikoniuniuszki to juz nie na moje oczy. bym sie meczyl probujac w cos trafic. A zwlaszcza na te literki czy napisiki na ikonkach ktore sa mikro male nawet na 1080p 😄 Ale wazne ze tobie sie dobrze pracuje. Osobiscie nigdy nie umialem utrzymac dyscypliny zeby cokolwiek w zyciu robic codziennie 😄 Wiec juz tutaj respekt.

Napisano

Świetne prace! Zaczęłam przewijać od góry i chciałam wkleić że 'o ta moja ulubiona' ale jak doszłam do końca wątku to musiałabym wkleić z 10 😄 Więc napiszę tylko, że ogólnie naprawdę świetna wrzuta. Ja w godzinę rzeźbiąc to bym sobie chyba tylko zdążyła kompa spalić, ale ja nie jestem specjalistką od 3d 😄 

Napisano
  • Autor

@jameli

Dzięki!

Godzina czasu to rzeczywiście niewiele żeby coś wyrzeźbić, ale coś tam czasem wychodzi. Myślę by w przyszłym miesiącu bardziej tematyczne rzeźby porobić, czysta anatomia różnych części ciała różnych żyjątek. Zobaczymy.

Napisano

Ciekawa alienowa niewiasta 🙂 

Od razu podrzucam inspiracje dla kosmitowego faceta bodybuildera do pary 😄 Tak mi się skojarzyło choć chyba na dziennego speeda to będzie za dużo 😄 

Uzr2uE1.jpeg

Napisano
  • Autor

#sculptober 31/31  1h

Ostatnia rzeźba z serii. Dzięki za wszystkie komentarze i lajki!

31_gorilla_01_acescg.jpg

vIaP0rzFRD_20241031_23.44.jpg

Edytowane przez Xaia

Napisano

Bardzo fajnie ci poszły te rzeźby. Jestm pod wrażeniem bo wszystkie trzymają poziom a niektórę są naprawdę dobre. No i dałeś radę to pociągnąć do końca. 

Napisano
  • Autor

Dzięki!

Bywały dni kiedy łóżko mocno ciągnęło, ale jak już zaczynałem rzeźbić to się odechciewalo spać 😂.

Format fajny, ale nie ma opcji by coś naprawdę dobrego zrobić.

Tyle dużych projektów zaczętych więc trzeba je skończyć 😉

Napisano

Kawał solidnej roboty na poziomie! Przede wszystkim gratulacje ukończenia, kiedyś robiłem daylie w houdinim i wiem, że to ciężki kawałek chleba 😄  i tym bardziej doceniam a do tego wszystko trzyma jakość nie to co wtedy moje efekty 🙂 

Napisano
  • Autor
50 minutes ago, Sebazx6r said:

Zmienna jakosc. Poza tym bardzo fajne.

Zalezalo czy mi sie tego dnia chcialo czy tak srednio :D. Dzieki.