Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 289
  • Wyświetleń 15,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

dude_sketch.jpg

Latajaca glowa. Demko Nomada na desktop, z wyobrazni, clay brush + move brush bo wiecej w demku nie ma.

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Ohh kurcze Nezumi yeah. Niezla robota!
To ja wrzucam, pewnie pójdzie do galerii w trochę zmienionej formie, dzisiejsza prackę. Kolejna figureczka do Tlaismana, jeszcze bedzie w teksturce, bo to ma być niecałkiem przemieniony w golema gość.. Moze nie do koncaq speed, ale -usiadłem, zaczałęm, skończyłem, wstałem.. w parę ładnych godzinek. Poszło szybko
Clipboard_06-19-2025_01.jpg

Napisano

orca-image-1792816572.jpeg.jpeg

Będę się zbierał do pomalowania akwarela. Niestety stare tubki mi już wyschły może ktoś poleci coś rozsądnego cenowo i z dobrymi koloramiorca-image--427396470.jpeg.jpeg

Napisano
  • Autor
On 7/13/2025 at 8:16 PM, yarosh said:

Będę się zbierał do pomalowania akwarela. Niestety stare tubki mi już wyschły może ktoś poleci coś rozsądnego cenowo i z dobrymi kolorami

Ja kupiłem jakiś czas temu Białe Noce, ruskie akwarele. Dają radę i są w sensownej cenie, więc mogę polecić.

monk-01s.jpg

Napisano

znam gościa, co kupił Ukraińskie i bardzo ten fakt zaznaczał w rozmowie, a za zakup ruskich gotówby zdeosobować kupującego, także uważaj, gdzie się przyznajesz do preferencji konsumerskich XD

image.png

te białe noce też mam od 20 lat ale trzymam w szafce i nie wyjmuję aż gównoburza nie przejdzie (ze względów politycznych, nie dlatego, że akwarele są w ch** trudne lol)