Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 298
  • Wyświetleń 16k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

dude_sketch.jpg

Latajaca glowa. Demko Nomada na desktop, z wyobrazni, clay brush + move brush bo wiecej w demku nie ma.

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Ohh kurcze Nezumi yeah. Niezla robota!
To ja wrzucam, pewnie pójdzie do galerii w trochę zmienionej formie, dzisiejsza prackę. Kolejna figureczka do Tlaismana, jeszcze bedzie w teksturce, bo to ma być niecałkiem przemieniony w golema gość.. Moze nie do koncaq speed, ale -usiadłem, zaczałęm, skończyłem, wstałem.. w parę ładnych godzinek. Poszło szybko
Clipboard_06-19-2025_01.jpg

Napisano

orca-image-1792816572.jpeg.jpeg

Będę się zbierał do pomalowania akwarela. Niestety stare tubki mi już wyschły może ktoś poleci coś rozsądnego cenowo i z dobrymi koloramiorca-image--427396470.jpeg.jpeg

Napisano
  • Autor
On 7/13/2025 at 8:16 PM, yarosh said:

Będę się zbierał do pomalowania akwarela. Niestety stare tubki mi już wyschły może ktoś poleci coś rozsądnego cenowo i z dobrymi kolorami

Ja kupiłem jakiś czas temu Białe Noce, ruskie akwarele. Dają radę i są w sensownej cenie, więc mogę polecić.

monk-01s.jpg

Napisano

znam gościa, co kupił Ukraińskie i bardzo ten fakt zaznaczał w rozmowie, a za zakup ruskich gotówby zdeosobować kupującego, także uważaj, gdzie się przyznajesz do preferencji konsumerskich XD

image.png

te białe noce też mam od 20 lat ale trzymam w szafce i nie wyjmuję aż gównoburza nie przejdzie (ze względów politycznych, nie dlatego, że akwarele są w ch** trudne lol)

Napisano
2 hours ago, EthicallyChallenged said:

te białe noce też mam od 20 lat ale trzymam w szafce i nie wyjmuję aż gównoburza nie przejdzie (ze względów politycznych, nie dlatego, że akwarele są w ch** trudne lol)

Ta trudne zaraz, na pewno ;) Story time!

Nie pamieam czy kiedyś malowałem akwarelami, może za dzieciaka ale se kupiłem jakieś badziewie z 5 lat temu żeby się pobawić w "wolnych chwilach" ale tych wolnych chwil tradycyjnie nie było :) W tym roku gdy się przeprowadzałem to usłyszałem, że grzechoczą bo się ze starości pokruszyły :) to poskładałem z grubsza jak puzzle i chciałem skleić wodą w jeden kawałek i tak kapałem pędzelkiem i troche go upaćkałęm, wytarłem o kartkę i tak pomyślałem, że w sumie to od razu mogę coś z tych kolorów wymalować, a że "trochę wcześneij" właśnie widziałem taką prostą akwarele którą mogłem łatwo odtworzyć to od razu bez przygotowania, pomysłu, refek, rysunku, zacząłem malować na kartce od drukarki i wyszło ZA JE BIŚCIE! :D (tylko kartka się pofałdowała;) )

2025-07-15-13-40-35-Photos-Google-Photos

Jak bardzo dumny z siebie pokazałem babie jakiego wielkiego choć niskiego ale za to grubego artystę ma zaszczyt podziwiać każdego dnia tzn jak się widzimy akurat :) Na telefonie, to była zaskoczona doskonałością tego co zobaczyła, tak że aż jej dech zaprało... i musiałem jej tłumaczyć co to jest - latarnia morska na małej wyspie ukryta w krzakach - duh! A jej sią akurat z czymś innym skojarzyło :( baby, am I right fellas? i jeszcze głodnemu chleb na myśli :D nikt nie docenia prawdziwej sztuki tylko myśli, ch***we jakieś :D

o i jeszcze ta refka co sobie zapisałem żeby skopiować ale w sumie to była tylko inspiracja bo nawet jej wtedy nie odszukałem bo przecież dobrze pamiętam i jak wyglądała i jak sama latarnia wygląda i mam w głowie doskonały obraz tego co chcę zrobić a w ręku narzędzie proste w obsłudze któym umeim się posługiwać i w sumie moja wersja lepsza i to jeszcze o ile :D

dfg.jpg

Napisano

Destroyer rządzisz człowiek Wielkiej skromności artysta spełniony 👻 docenienie przyjdzie w odpowiednim czasie. Ludzkość nie zapomni co jej zrobiłeś a przynajmniej społeczność max3d.

Zamówiłem białe noce wersja uboga xD.

Też malowałem jakimiś tanimi ostatnio ale po wyschnięciu wyglądają jakby były zmieszane z kredą orca-image--325965162.jpeg.jpeg

Trochę mniej ambitnie podszedłem do tematu ale też i artysta nie jestem 🤣

Napisano

orca-image--1363019896.jpeg.jpeg

Ale zawsze mogę spamować jak to Sowieci mówili ilość jest jakością sama w sobie 🤡

Napisano

Fajne rzeczy wrzucacie. Ten wątek to dla mnie obecnie jedyna motywacja, żeby wziąć za "pędzel" ostatnio...

lipiec-2025-4.JPG

Napisano

No i nie doczekałem się jeszcze tych białe knight akwareli więc lecą z action xD.

1 szkic popsuty 🫥

1752607985526.jpg

Zastanawiam się czy lecieć piórkiem/ mazakiem po wierzchu czy tak zostawić albo jeszcze dodać warstwę akwareli na wierzch.

U mnie jest podobnie ale ja robię praktycznie już tylko do szuflady chyba że trafi się jakiś mecenas czy inne studio gotowe mnie zatrudnić 👻

36 minut temu, ZiN napisał(a):

Fajne rzeczy wrzucacie. Ten wątek to dla mnie obecnie jedyna motywacja, żeby wziąć za "pędzel" ostatnio...

Napisano

Pewnie tak zostanie za bardzo się boje czarnym piórkiem dodawać kreski. Dawno nie malowałem więc jest jak jest1752611423257.jpg