Napisano Sobota o 18:412 dn Hej wszystkim, od dłuższego czasu znowu chodzi za mną jakieś autko. Tym razem padło na Bentleya, bardzo podoba mi się jego bryła. Powoli przygotowuję się do pracy, szukam i zapisuje fotki z różnych sesji. Chcę się skupić na powierzchniach, odpowiednim doborze wszystkich filetów jak w oryginale i ogólnym odwzorowaniu jak najlepszym oryginału.Na razie linie pomocnicze, jeszcze dopasowanie kamery do poprawy bo na skrajach się rozjeżdża, ustawienie lini i zabieram się za bazę :)
Napisano Sobota o 19:412 dn Dobrze widzieć kolejny wątek samochodowy. Nie wiem, czy widziałeś ale jest też najnowsza wersja o bardziej sportowym charakterze - GT Supersports.
Napisano Sobota o 21:512 dn Autor 2 godziny temu, pecet napisał(a):Dobrze widzieć kolejny wątek samochodowy. Nie wiem, czy widziałeś ale jest też najnowsza wersja o bardziej sportowym charakterze - GT Supersports.Widziałem, ale za bardzo przekombinowany jak dla mnie.
Napisano Wczoraj o 18:22 1 dn Autor Okej, wstępna mocno krzywa baza gotowa, siatka rozłożona aby złapać bryłę i linie główne, bez kminienia żeby wszystko było idealnie. Teraz poprawki, prostowanie, i retopologia. Następny krok finalna baza ;)
Napisano 23 godziny temu23 godz dobrze to wygląda, będziesz panele modelował czy wycinał?jak podchodzisz do retopo?