sith_LORD Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 hi 3 wieczory , w sumie ok 9 h pracy na speed to chyba za duzo ale taki 1/2 speed i nic więcej nie powiem..:) pozdrawiam SITH_LORD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 zajebi***:) piekna robota pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 jak go nie zrigujesz i nie zanimujesz to zgrzeszysz ;] piekna rzecz ;] nie ma co ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 hehe moja ciotka ma ta sama fryzure. podoba mi sie. bedzie jakas animacja? czy mi sie wydaje, czy na misce jest bardzo duzy cellular? zmien miske bo psuje troche efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Milusi:) Mi sie podoba. Tylko material drewna mógłby być IMO troche ciemniejszy. Chętnie bym zobaczył ten model w jakiejs animce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Aniu - ten ostatni render to camera match zapewne ;] lub jakis HDRI ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 super , no to daj jeszcze siatkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Świtna, super, bajer, extra, zajebista itd. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 świetny render świetny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Koszmarnie uroczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seo000 Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Bałdzo najs. Powiedz jak zrobiłeś ostatni render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Dziwny, ale strasznie fajny:) Troche widac to powtorzenie textury na nogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2005 uuhhu nie sądziłem że wzbudzi takie zainteresowanie..:) ale ciesze sie że się podoba..model docelowo był robiony dla pewnej firmy jako tzw model sprawdzający:) a że Ci mili panowie zgodzili sie na pokaz , no wiec nic nie stoi na przeszkodzie... czy go zanimuje:)hehe nie wiem , nie mialem tego w planach w wolnych chwilach pracuje nad większym niekomercyjnym projektem, tak wiec nie moge obiecac:) co do ostatniego obrazka to był to poprostu matte painting zrobiony bardzo na szybkiego:)moze kiedys zajme sie tym lwikiem na powarznie , zmapuje go porządnie i poprawię parę rzeczy, jak na razie proszona siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Jeśli to nie "tajemnica zawodowa";] to: Jaką metodą modelowałeś?? Box modeling, na plane'ach, spline'ami?? Świetnie się prezentuje!;] C'est formidable...!! Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 ough sith, ta siatka ... pokaż zbliżenia w rejonie paszczy, proszę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Jak zwykle Marcin potrafisz mnie zadziwić swoją pracą :) super modelik,wypasiczek :) co do avika jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2005 żadna tajemnica:) plane modeling tzw.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 siatka full wypas a tak przy okazji nie macie jakiegoś plugina co by sie ino fajny pies wpisywało i by takimi siatkami nawalał ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Bardzo fajny model i ładne rendery. Trudno napisać coś więcej. Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 no co tu duzo mowic REWELACJA i tyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eFCeHa Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Git Git Git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 ten piesek mi przypomina moja nauczycielke z matematyki!!! :D:D:D :) naprawde dobra robota :) siatka full wypas a tak przy okazji nie macie jakiegoś plugina co by sie ino fajny pies wpisywało i by takimi siatkami nawalał ?? :P wpisz w google: "zajefajny skrypt do robienia super pieskow" to napewno cos wyskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 model ok, ale textura.........widac to np. po sekach - rozciagaja sie przez kilka fald - tak nie moze byc - ja bym poprawil texture,,,,ktora i tak jest monotonna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 Kawał dobrej roboty sprawdzającej. Mam nadzieję, że panowie z miłej firmy przekonali się co do Ciebie :) Tak trzymaj Marcin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 nic dodać nic ująć, podpisuje się pod kolegami ;) piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 interesujący model :) wszystko spoko tylko ta tekstura jakaś dziwna. On miał być z drewna czy co ? Bo jak tak, to to drewno jakoś dziwnie wygląda... za bardzo sie błyszczy... sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 Teraz ja niewiedzą zabłysne. Troche nie łapie... plane modeling... Splinami luzik, box modleing tez spoko ale o plane nigdy nie słyszalem. moze mi ktos cos więcej o tej metodzi napisac a moze jakis lingk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 o ile się nie mylę chodzi o meotodę jak tutaj -> http://67.15.36.49/ffa/tutorials/max/joanofarc/joanmenu.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaster Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 Model przedni. Gratuluję... Teraz pytanie: Sam wymysliłeś takiego "lewka"? Jakis szkic wcześniej, czy na swieżo dłubałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 Jak zwykle dobra robota ! Ma w sobie to coś :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwako Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 9 h pracy ?! Że tak powiem zaj...... SUPER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 Tak, tak, to naprawdę ładny... lew?. Imponujące:) Jak dla mnie bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 super pracka:) swietne ustawienia rederu:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi