Napisano 4 Maj 200618 l Linkin Park & MBroder :D fajna mieszanka... To patrzcie na to :D (sorry za nuty o tytlule "01" :P) http://www.freewebs.com/luvizmaguu/img/WHTC7.tmp.html Moge udostepnic pojedyncze nuty na 24 h rzecz jasna ;)
Napisano 4 Maj 200618 l FAlcom3D - bardzo podobne kliamty do moich, z tych kapel nie trafie blinka i suma. reszta rulezz ;) dorzucilbym jeszcze troche thrashu (slayer, rage) i melodic deathu (in flames). ale ostatnio znow sie wkreciłem w instrumentalną muzyke: - sonic mayhem - po prostu rządzą - OST z gry Painkiller (w sumie tylko kawałki z serii "fight") - OST z Final Fantasy VII w tej chwili przsluchuje OST z Half-Life'a 2 znacie cos w podobnych klimatach? *vbmenu_register("postmenu_374506", true);* vbmenu_register("postmenu_374506", true);
Napisano 4 Maj 200618 l tego słucham ;> KoRn LimpBizkit SoAD Slipknot THPS 2,3 OST FFX OST FFVIII OST
Napisano 4 Maj 200618 l Ja właśnie (w tej chwili ;) ) słucham Leonarda Cohena, baardzo starych kaset :) polecam wszystkim
Napisano 4 Maj 200618 l Grrr.. ten wątek powinien mieć inną nazwę - co tu wchodzę, jestem święcie przekonany, że chodzi o muzykę tworzoną przez forumowiczów, po czym niemiło się rozczarowuję.. Właściwie to tyle, ale żeby nie było tak offtopowo, to ostatnio wpadł mi w ucho Happysad - fajne kawałki mają :) PS> Błagam, niech ktoś zmieni nazwę na np.: "Czego słuchacie?" Vorek> Cohen to podstawa :)
Napisano 4 Maj 200618 l xeav - zarzuc jakims screenem folderu z muzą, co masz na dysku, bo widze ze mamy dosyc podobny gust i moze znajde jakis ciekawy, a jeszcze nieznany mi zespol :)
Napisano 4 Maj 200618 l FAlcom3D - logitech? porzecierz nic co jest robione do kompa nie jest dobre:P
Napisano 4 Maj 200618 l xeav vbmenu_register("postmenu_374564", true); - zarzuc jakims screenem folderu z muzą... prócz tego co wymieniłem na dysku mam: -Alkaline Trio -PapaRoach -Eminem, Peja (słuchałem jak byłem mały ;>) -Grind OST -Bas Religion -Linkin Park -Metallica -Chopin -Mozart
Napisano 4 Maj 200618 l Słucham muzyki generalnie różnej, zdecydowanie jednak najwięcej Jazzu, Rocka, Funka i od pewnego czasu muzyki powszechnie nazywanej Downtempo,tudzież Lounge Music, tudzież Chillout... w sumie są to klimaty takie raczej niezbyt sprecyzowane i raczej nie dające się zakwalifikować do jakiegoś konkretnego gatunku. Co do płyt, które bym na dzień dzisiejszy polecił to: Skin - Fake Chemical State Gotan Project - Lunatico The Beastie Boys - The In Sound From Way Out (uwaga, pozory mogą mylić:)) Esbjörn Svenson Trio- Seven Days Of Falling no i byłoby na tyle.
Napisano 4 Maj 200618 l oj Logitech Lohitech... Logi tech za co się weźmie zorbi najlepsze hjakie jest na świecie, ten zestaw Logitech Z-5500 jest najlpepszym zestawem do komputera, konsoli czy nawet KINA DOMOWEGO NA ŚWIECIE !! poczytajcie sobie o tym, jest dużo lepszy niż wiele zestawów, może nawet najlepszy... a co do podzespołów komputerowych jest najlepszy... :)) jego moc moge jedynie prrzetestować ww Auchanie, u mnie na Tysiącleniu, tam jest wielka hala, dużo ludzi i szum wokoło.. a dziwięk mnie rozwalił, to chyba coś znaczy,... z resztą ten zestaw łącznie ma 505 wat RMS i certyfikat THQ :)) moje mażenie, narazie zbieram na nie ;P pozdro
Napisano 4 Maj 200618 l kup sobie pare kolumn Tannoya, B&W albo JBL i bedziesz o wiele bardziej zadowolony
Napisano 4 Maj 200618 l Czy tylko ja tutaj słucham czegoś w stylu DJ Tiesto (Traffic szczegołnie) Gigi de Agostino MBrother ("Trebles" - na zawsze najlepsza nuta :D ) DJ Timoty Benny Banassi itp etc? Acha czasami Fort Minor, Fenomen, Linkin Park Te pogrubione to ja slucham ;] A teraz właśnie nuta z "Ja wam pokaze", ta co w tle klaszcza...ale kozak ! O. Szomanska & P. Branny - Niech Mówią Że To Nie Jest Miłość.mp3 ;]? http://www.freewebs.com/luvizmaguu/img/WHTC7.tmp.html Moge udostepnic pojedyncze nuty na 24 h rzecz jasna ;) Manieczkom mowimy nie ;| Hmm ostatnio przesluchuje sobie OST z Ostatniego Samuraja i The Rock (Twierdza) - obie autorstwa Hansa Zimmer'a - takie dostrojenie przed maturka ;] Hehe no i niezapominajmy o secie na imprezy - zbior roznorakiej muzyki (przewaznie dance, coby sie imprezowiczom podobalo ;]) -- http://stal.nowadeba.pl/knysha/lista.html
Napisano 4 Maj 200618 l o, Knysha -wielkie THX ze przypomniales mi o OST z Twierdzy. ostatnio ogladalem ten film w tv i stwierdzilem, ze calkiem fajna muzyczka tam jest... co do dance - zawsze mnie zastanawialo, skad oni biora tytuły do tych swoich utworów? mają jakis programik generujący losowe tytuły czy co? :D
Napisano 4 Maj 200618 l W The Rock muza jest rzeczywiście niezła. Słyszeliście OST z filmu Peacemaker - zwłaszcza niektóre utwory są wyjątkowo ciekawe. Polecam fanom Zimmera (znalazło się tu np. miejsce na nokturnę Chopina).
Napisano 4 Maj 200618 l co do dance - zawsze mnie zastanawialo, skad oni biora tytuły do tych swoich utworów? mają jakis programik generujący losowe tytuły czy co? :D Hehe chyba - tak jak kiedys byl generator hip hopowych przebojow, mam nadzieje ze kojarzysz ;]
Napisano 4 Maj 200618 l hehe no ja oczywiscie gustu nie zmieniłem muzycznego i dalej punk i HC tylko teraz troszke inne kapele :) np Anti Dread, Analogs, Bulators itp ogolnie taki Oi Oi Oi street punk :D
Napisano 4 Maj 200618 l Knysha - dobrze pamietam ten obrazek :) po prostu rewelka. probowalem go teraz gdzies znalezc, ale neisteyt sie nie udalo.... hcpiter3d - troche dziwna muza :P sciagnalem kiedys pare mp3 Analogs. po paru piwach na imprezie moze dałoby sie posluchac, ale tak poza tym to ciezko :) jedyne co to polewkowy tekst jest w kawalku "pier****** era techno" :cool:
Napisano 5 Maj 200618 l Nowy Tool - 10000 days jest niezły, pozatym Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am, That's What I'm Not bardzo milo sie słucha, szybko w ucho wpada, Death From Above 1979 - You're A Woman, I'm A Machine mało skomplikowana muza ale całkiem niezła.
Napisano 5 Maj 200618 l Heh ilekroc ogladam teledysk Tool'a to za !% nie moge sie wyczai o co w nim chodzi ;]. HC? Slyszalem tylko Hatebreed - I Will Be Heard ( fajna piosenka z xXx ;] ) oraz 1250 (?) - Moja Scena ;]
Napisano 5 Maj 200618 l mkk3a hehe po paru piwach i słuchaniu analogsów powoli mi sie agresoe włacza ;) a ta muzyka jest melodyjna i wogole super teksty :D AGmakonts Bo nie wiesz co dobre :D wime wiem wolisz czarne msze i ksiegi satana ;) Knysha z HC to polecam coalition-na krawedzi, showbread- i had music in my heart, but now my heart is broken :) A Hatebreed zaraz ocenie A no i jeszcze dla wyluzowania jakies tam Knopians, Boba troszke mniej, Farben Lehre, KSU, Leniwiec, uliczny opryszek Oi Oi Oi :D
Napisano 3 Czerwiec 200618 l Właśnie dostałem w rączki Fellowship of the Rings Complete Score - trzy godziny wspaniałych brzmień instrumentalnych Howarda Shore'a - coś niesamowitego :) Nareszcie mogę posłuchać fragmentów spotykanych dotąd tylko w filmie.
Napisano 3 Czerwiec 200618 l mintrill - masz racje, świetnie się tego słucha;) a ja wam powiem ze odkryłem sobie fajny zespół, Christ Agony dla zainteresowanych to taki melodujny black:)
Napisano 3 Czerwiec 200618 l Szkoda tylko że płytka DarkSide jest tak niedoceniona. Poza tym Unholyunion i Moonlight Act III rządzą. Ja ostatnio męczę w kółko MonumentuM i płytkę Ad Nauseam, rewelacyjna muza, ciężka do sklasyfikowania, ale klimat ma ponuro-grobowo-genialny.
Napisano 3 Czerwiec 200618 l Ja polecam Indios Bravos, szczególnie płytke "Mental Revolution", naprawde daje rade, ale równiez jakis Myslovitz chętnie wpadnie w ucho, Kazik, T-love. Z takich mocniejszych to Analogsi(wszystkie płytki), Bulbulators, Lumpex`75 i SOAD`a najnowsza płytka (chodz poprzednia bardziej mi sie podobała). P.s. a z tą zmianą tematu to dobry pomysł.
Napisano 3 Czerwiec 200618 l Indios Bravos poznałem dopiero na Juwenaliach i nawet mi sie spodobało, tak jak Junior mowi: płytka Mental revolution (szczegolnie kawałek "tak to tak"). z pojedynczych kawałkow bardzo polecam: Hunter "kiedy umieram" i Closterkeller "Władza". poza tym z niedawno odkrytych zespołów: Monster Magnet - taki lekki metal :)
Napisano 3 Czerwiec 200618 l john b - up all night fairmont - gazebo adam f - circles roni size - heroes elektric rudeboyz - nie ma lekko, znowu lato
Napisano 3 Czerwiec 200618 l Nie wiem czy było, ale dam moje ulubione tytuły: Arash ft. Helena - Arash Chingy - Right Thurr The Ramones - Hey Ho, Lets Go Wawele - Kacaraba
Napisano 16 Sierpień 200618 l Kto słucha techno czy hardstylu tego kofffam, kto słucha discopola tego nie koffam( bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....) :P
Napisano 16 Sierpień 200618 l no ja z techno to ostatnio bardzo kalwi&remi mi sie spodobali ale klasyke tez czyli np tiesto a hardstajl to czasem se schranz nawet zapuszcze. techno to jest to, nigdy nie zrozumiem ludzi ktorzy maja cos do tej muzyki. a juz jakichs jazoow to wogole :D
Napisano 16 Sierpień 200618 l Ja z techno to najbardziej lubię Bajerfull ale to już taki trans lekko.
Napisano 16 Sierpień 200618 l lubie jodłowanie w tle z discopolo ;] a tak serio to ten temat juz istnieje: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=12250&highlight=muzyka
Napisano 16 Sierpień 200618 l no to niezle kurde wreszcie jakas bratnia dusza :D a posluchasz czasem paula von dyka, albo armina van buurena? ci to robia normalnie takie techno ze szok :D:D na imprezie jak czasem sobie walne cos "mocniejszego" (hehe) to przy takiej muzie mam doslownie ODLOT! :D:D:D:D
Napisano 16 Sierpień 200618 l discopolo to nie mój kimat, już naogladałam się patrząc to na porąbanych gości którzy nie potrafią tanczyć, przy debilskiej muzyce... a przy techno wpada się w tans i zapomina o Bożym świecie;)))
Napisano 16 Sierpień 200618 l kome: kalwi&remi to techno ? no niekoniecznie :P mloda1638: o jak miło że ktoś mnie kocha :) ja słucham techno, trance, hardstyle, drum'n'bass, breakbeat, chillout i troszke dobrego club i dance :P wszystko na mocnym podbiciu basu (aż drzwi mi trzeszczą :P ) a na disco polo i polski hip hop to wymiotuje :D pozatym chyba był kiedyś podobny temat o muzyce więc ten jest niepotrzebny :)
Napisano 16 Sierpień 200618 l a przy techno wpada się w tans i zapomina o Bożym świecie;))) ta zwłaszcza jak sie na********** piguł czy innego gówna to mają trans!
Napisano 16 Sierpień 200618 l w protku ja zawsze do protka jezdze staram sie co sobote a czasem sobie wyskocze do sfinksa w ekwadorze raz bylem :>
Napisano 16 Sierpień 200618 l Junior: nie trzeba na********* się białego by się dobrze bawić;/;/, ja czesto bywam na techno party i czy tym podobne imprezach i do tego czasu nic nie wziełam... chociaz musze ci przyznać , ze takie kluby ( omen czy ekwador itd ) to same apteki... pozdro
Napisano 16 Sierpień 200618 l ja byłam jeszcze wtym roku:), pod koniec czerwca:D:D... hihia potem 3 godziny jazdy samochodem do domu:(( kome: musimy kiedys "pogadać":D:D
Napisano 16 Sierpień 200618 l discopolo to nie mój kimat, już naogladałam się patrząc to na porąbanych gości którzy nie potrafią tanczyć, przy debilskiej muzyce... hehehe jakiś czas temu był w rzeczach interesujących i zabawnych zbior filmow prezentujących taniec przy techno i innych tego typu imprez :D Było sie z czego pośmiać, polecam obejzec :D
Napisano 16 Sierpień 200618 l jasne, wpadaj chodzby dzisiaj, mam nowe fane techno od znajomego DJa :)
Napisano 16 Sierpień 200618 l Ja chciałbym polecic The Raconteurs, super sie tego słucha, miła muzyczka dla ucha. A takie bardziej klimatyczne z super wokaliską :) to Howling Bells, dobre do posłuchania.
Napisano 17 Sierpień 200618 l hacpiter3d: no dobra przyznaję, że przy muzyce techno lepiej się nie tanczy niż przy discopolo:):)... może nawet śmieszniej:)), ale zawsze tak to już jest(hihihih)