geno7 Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Witam.Tym razem wziąłem sie za pojazdy.Szczerze powiem że pierwszy raz robiłem pojazd, dlatego pewnie jest wiele niedociagniec. Modelik ma okolo 1200 faces wliczajac w to kolka.Teksturka 1024 ale docelowo bedzie użyta 512.Teksturke robilem ze zdjec referencyjnych ktore sam napstrykałem, dlatego jest troszke niezbyt dobrze spasowana z modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 mi sie podoba pokaza siatke i model bez tex:) choc ten "brud" jest taki troche dziwny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Fajny maluszek. Trochę mały rendering, żeby ocenić teksturki. Dach na środku coś ci do góry uciekł ale pozatym to spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Prosze siateczke.Modelik jest maksymalnie uproszczony, bo w grze nie bedzie zbyt dużych zbliżen.Własnie pracuje nad bardziej zniszczoną wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 piękna texturka, gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slate Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 W renderingu jakieś takie "bumpy" pojawiają się na dachu. Możesz wrzucić obrazek, na którym byłoby to lepiej widać? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Naprawdę świetna teksturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 bdb. ale ja bym poprawil: na masce brod jest rozmazany, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Texturka pierwsza klasa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Tak, to bez wątpienia 25 letni fiat 126p ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 hej super :), hmm to wnetrze nie jest wymodelowane ? ta szyba i wnetrze to tekstura ? bo w sumie jesli tak to wlasciwie z jednego konkretnego kata wyglada to ok ale z innego juz chyba nie, bo takie wnetrze nie podlega perspektywie. Generalnie bardzo fajnie :]. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 god job pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 sympathetic: wnętrze jest oczywiscie wymodelowane a szyby przezroczyste ;) skad ci przyszedl taki pomysl do glowy zeby wnetrze robic jako tekstura na szybie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Fiacik extra, wlasnie bardo dobry jest w tym, ze to są tekstury, przynajmniej na renderze, chociarz dość mały. Trudno zauważyć jakieś inne błędy, no ale wiadomo. ogolnie mi sie podoba. Ta gra musi być naprawde mało wymagająca. Mam wrażenie , że drzwi są wgniecione, a korozja chyba nieźle zeżarła krawędzie hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neron Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Trinity.. dobrze ze graficy zabrali sie za robote bo cieniutko wam to szlo ;) a kasszlak piekny juz czuje klimat gry :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 heh - kaczor... jak prawdziwy - fajny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Witam ! no jak widze to coraz, coraz lepiej brawo ! nie moge doczekac sie giery !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 zadziwiajace ile mozna dobrymi texturami nadrabiac, bravo :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Rzeczywiscie baardzo dobre texturki, model także prezentuje się ok. Jak na low poly, świetna robota!! Gratulacje i życzę dalszych sukcesów:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 to wygląda jakby miało z 10 x tyle poly. Gratulacje Mistrzu Tekstur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Dzieki za slowa uznania.Sie okaze czy to niebyl dobry fart.Mam raczej male doswiadczenie w robieniu tekstur, ale ciesze sie ze mi to jakos wyszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Przyklad tego ile moze dobra tekstura, calosc wyszla bardzo fajnie, gratuluje dobrej roboty pozdro PS tylko ten dach troche tak na srodku do gory cos idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 miałem kiedyś takiego... też biały z grubą warstwą brudu :D Prawdziwy krążownik szos! ...ah to były czasy.... A co do modelu, to myśle że powinieneś wstawić 2 podziały siatki w zdłuż osi samochodu zamiast 1, bo na modelu widać mocno ten kant przez środek. Mam też wrażenie, że szyby są jakieś za wysokie -za duże. No ale to są już wszystko drobiazgi. Teksturka spoko. Tak 3mać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 ten twoj maluszek jest delux poprostu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi