Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Niezłe :D Tylko, że na ratowniczkę to ona się nie nadaje. Jak wskoczy do morza, to poziom wody od razu podniesie się o jakieś 10 metrów:P

Pozdro

Napisano

Sairam nie rozumiem twojego problemu. To jest ratowniczka ktora siedzi w wodzie, a jak ktos tonie ona wychodzi na brzeg, wtedy poziom wody sie obniza i topielec jest uratowany.

fajny model.

Napisano

no model niezly ;] pociągający (na dno) mozna by powiedziec ...

popraw tylko te palce u nóg i bedzie spoko ... jakies obcisle body i lecisz z resztą sceny ;]

niezly pomysl z karykaturą slonecznego patrolu ;]

Napisano
To jest ratowniczka ktora siedzi w wodzie, a jak ktos tonie ona wychodzi na brzeg, wtedy poziom wody sie obniza i topielec jest uratowany.

buahahaha!!! dobre :D

ogólnie modelik i pomysł ciekawy. czekamy na dlasze postępy!!!

pzdr

Napisano

hehe.. mi tam przypomina grubasy z dooma3... jak otyły, spuchnięty topielec.. w stroju kąpielowym.. jak na razie jest nieźle

Napisano

to ma byc slonwczny patrol ... ja tu kurde czytam tytul i sobie mysle ktos pameleA sobie modeluje ... wpadam do topica i co widze ... gruba babe:D

hehe...udalo ci sie to koles:D naprawde gratuluje:P

ja bym to nazwal straszliwy patrol:D

Napisano

Faaaajny pomysł i model. Nie chciałbym być przez toto ratowany, wolałbym sie utopić.

Jak będziesz dorabiał scenerię, to przede wszystkim nie umieszczaj jej na plazy w pozycji leżącej w ramach opalania cielska, bo przyjadą ludziska z Greenpeace'u i ją zepchną spowrotem do morza... A moze i tak bedzie lepiej...?

Napisano

Tak sobie pomyslalem ze jak na prawdziwa dame ze slonecznego patrolu przystalo to powinna ona trzymac w rece kij "boysbolowy :)" a wokolo beda lezec przerazone rekiny hehehe. - ale sie zobaczy

A tym czasem cos tu wrzucam zeby watek nie zatonal :))

niunia.jpg

Napisano

Biegnie, biegnie, biegną, biegną i o to chodzi w tym filmie. Chciałbym zobaczyć jak to coś biega w zwolnionym tempie. Laska nie przeciętna, idzie ci znakomicie :P

Napisano

Te rekiny wygladaja jak dmuchane a do tego wcisniete na sile tam, niby skad ten 'wieszak' na plazy, nie trzyma siem kupy :] A i podkrec slonce, co by bylo bardziej jasno

Napisano

:) Cieszę się że wesoło podchodzicie do tematu hihi.

Postać jest jeszcze w fazie walki z wagami vertexów ale nie mogłem się powstrzymać i muszę wam to pokazać hehe - sam płaczę jak ją widzę:D

dzieki za wszelkie zainteresowanie

pozdrawiam

Napisano

wczesniejszy mi sie bardziej podobal bo wygladalo tak jakby "mialo" celulit na nogach :D

ogolnie nie jest zle ale nogi zbyt gladziutki na renderku wyszly :)

Napisano

fajne :) jakbyś dodał troszkę 1 planu z fragmentem morskiego brzegu to byłoby cool - wiesz mokry piasek i wpływająca fala z pianką - mmm

Napisano

Hehehehhe ale ratowniczka wypasiona ! Co nowy serialik polski powstaje na podstawie amerykańskiegio ?;) Bardzo fajna ta scenka szczegolnie ostatnia

wiatr we włosach i te klimaty :D