Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 488
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

AGmakonts -> spokojnie spokojnie. Od dziś będę milczał jeśli chodzi o sondy i tematy :]

barton_fink -> Twoje zdrowie :D

Kuciel -> a to już trzeba no NASA napisać :]

pozdro dla wszystkich zniecierpliwionych :)

Napisano

Leru - sonda jak sonda ... modeling dosyć słaby (stać Cię na więcej) ale za to najbardziej podobają mi się te gwiazdki/rozbłyski ! użyłeś highlight'a ? niesamowity efekt

Napisano

tak właśnie wróciłem ze spacerku i jak szedłem przez cmentarz to wpadł mi do głowy pewnien pomysł, znaczy się kilka ale.....:P

"...Upojenie mrokiem..."

"Ludzka doskonałosc"

"Piękno samotności"

Napisano

Moja propozycja

1. strach - fear

2. raj - paradise / piekło - hell

3. ucieczka - escape

4. chciałbym tam być....... - I whish to be there....... / chciałbym tu żyć...... - I whish to live here...

5. nieśmiertelny - immortal

6. poświęcenie - sacrifice

7. mój własny świat - my own world

Nie chce nic mówić...ale wszystko to co wymieniłeś mi sie podoba:) Zwłaszcza temat Nieśmiertelny daje ciekawe możliwości....wystarczy troche pomyśleć:D Mój własny świat to też ciekawa rzecz

Napisano

"Gibaśna mulambo z ogonkiem" Jestem nowy ale bynajmniej nie robie sobie jaj z forum i proponuje takie troche fristajlowy temat czyli coś zakręconego ale mającego coś w sobie takiego jakiegoś szalonego, zwariowanego- zakręconego.

Napisano

no czy ja wiem jakoś nie mam zacięcia do jajcarskich tematów, raczej preferuje temat który z natury jest normalny ale łatwo mozna go w humorystyczny sposób pzredstawić

Napisano

Przydalo by sie jednak jakies konkretne zapewnienie datowe. Chyba, ze (co jest dobrym wyjsciem) sondy nie bedzie, ale to, ze jej nie bedzie tez wlasciwie by bylo zakomunikowac. :)

Napisano

Ewętualnie można jeszcze zakupić więcej, żeby Leru miał na zapas

200.jpg :D Ej a może damy jakiś temacik taki... hm... Związany z organiką? Wszyscy by na tym skorzystali. Co wy na to?

Napisano

Na Forum Max3D o grafice chcesz dawać taki temat :D:D hehe, no możesz dać, ale dodaj do tego jakisz model albo rysunek :D:D

Napisano

antykoncepcja ? toż to grzech ! ;)

dzięki Panowie :)

ale póki co - SERWUJCIE TEMATY, BO KOLEJNA BITWA JUŻ DOJRZEWA :D

Napisano

Leru powiedział to trza sie słuchać, kilka konceptów które się dzis rano urodziły

1) Błogosławiony świt

2) Powrót

3) Wyzwanie

4) Więzienie

5) Świat po tej drugiej stronie

Napisano

To co mi się podobało do tej pory:

Perpetum Mobile

Królowie przestworzy

Dom marzeń

Ciężki przemysł (to jest ql)

Fantazy

Odkrycie

Monumentalizm (ql)

Ilustracja do książki

Miejsce pracy (khem, moje) ;)

Gotyk (ql)

Wizualizacja (hmmm...)

Proste & piękne (kurcze, jak mnie ten temat urzekł)

Superbohaterowie w akcji (ql)

Magia

Coś małego (mikroskopijnego)/coś dużego (gigantycznego) (moje) ;)

Obiekt pożądania (ql)

Mój własny świat

Underwater (a niech wam będzie) ;)

Napisano

nie przegladałem wszystkich więc nie wiem czy coś takiego było ale:

1.świat mroku

[edit]

ups wysłało się.miało być jeszcze:

2.nagrody darwina ( moment przed :P )

3.epoka historyczna (starożytność, renesans, średniowiecze itp.)

4.kultury(japonia, egipt, mezopotamia itd.)

3 i 4 można połączyć

5. pojedynek

6. twierdza

Napisano

Jak dla mnię to lista wygląda tak

Perpetum Mobile

Królowie przestworzy

Dom marzeń

Ciężki przemysł (to jest ql)

Fantazy

Odkrycie

Monumentalizm (ql)

Ilustracja do książki

Miejsce pracy (khem, moje) ;)

Gotyk (ql)

Wizualizacja (hmmm...)

Proste & piękne (kurcze, jak mnie ten temat urzekł)

Superbohaterowie w akcji (ql)

Magia

Coś małego (mikroskopijnego)/coś dużego (gigantycznego) (moje) ;)

Obiekt pożądania (ql)

Mój własny świat

Underwater (a niech wam będzie) ;)

od siebie chciał bym jeszcze dać: horror i ewolucje

Napisano

No co ja mogę powiedzieć. Jako fan horroru mogę się podpisać pod propozycją - bez mała krwią :). Zmontowanie postaci, które przeszły do kanonu (Freddy, Jason, Pinhead, Dracula, Zombie, Mumia), ew. mixy, jak to miało miejsce w średnio udanym Freddy vs Jason, jakaś klimatyczna, odpowiadająca danym bohaterom sceneria... Albo po prostu własny pomysł, przedstawienie swojego osobistego koszmaru - ten temat może fajnie chwycić, tym bardziej, że łatwo będzie zawrzeć w obrazie nieco więcej niż poligony. Człowiek, tworzący obraz swego wyimaginowanego lęku prawie że chcąc nie chcąc będzie musiać zawrzeć w nim uczucia, swoją głębię. Mniam, napaliłem się na ten pomysł!

Napisano

Perpetum Mobile....

ojezu, jezeli ktos jeszcze raz poda to za przyklad dobrego tematu to jak boga kocham go zbanuje ;)

a powaznie to ludziska sprezac sie i myslec i zasypywac tematami

Napisano

elo ps. kiedy tak wogole sa terminy bitew??bo ostatnia zaczalem robic ale musialem wyjechac i dupa. a wlasnie robilem maszyne bojowa leonarda da vinci, pewnie by wygrala no ale pomyslalem sobie co mi da kolejna wygrana :rolleyes: no to moze temat "tworczosc L da Vinci" , mozgowiec stgworzyl tyl e szkicow ze naprawde jest z czego wybierac a przy okazji trzeba sie troche wykazac znajomoscia jego osoby a jego tworczosc napewno dziala prokreatywnie.pozdro

Napisano

misiekhc- Jeszcze więcej ? Bez przesady, ile można. Jakby zebrać te tematy co były do tej pory to od scrollowania ankiety pewnie palec będzie bolał. Tak czy tak połowa ludzi będzie narzekać na temat jaki by nie był.

Napisano

no oczywiście, że nie :D Bitew mam nadzieję, że będzie więcej, więc ten etap nam bardzo ułatwicie.

Dzięki wszystkim za dotychczasowe propozycje :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności