razor Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 ale bedzie zadyma..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 sonda jak w morde strzelil.. leru dotrzymal obietnicy.. czyz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 lol...no rzeczywiscie....sonda^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 dobra, dobra Leru nie cwaniacz tak:P obietnicy dotrzymałeś ale co z ankietą;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 piwo dla Leru -> takiej pieknej sondy dawno niemielismy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 hhe tylko jak w tej sondzie wziasc udzial co ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 AGmakonts -> spokojnie spokojnie. Od dziś będę milczał jeśli chodzi o sondy i tematy :] barton_fink -> Twoje zdrowie :D Kuciel -> a to już trzeba no NASA napisać :] pozdro dla wszystkich zniecierpliwionych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Leru, LOL. Leru rządzi ...i sondzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 hehehehe az sie osmarkalem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Leru - sonda jak sonda ... modeling dosyć słaby (stać Cię na więcej) ale za to najbardziej podobają mi się te gwiazdki/rozbłyski ! użyłeś highlight'a ? niesamowity efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 "W pewnym sensie Bóg każdej religii jest ułomny" ... co tu duzo pisac kratywne,twórcze, orginalne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 tak właśnie wróciłem ze spacerku i jak szedłem przez cmentarz to wpadł mi do głowy pewnien pomysł, znaczy się kilka ale.....:P "...Upojenie mrokiem..." "Ludzka doskonałosc" "Piękno samotności" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Agmakonts - niezłe tematy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 AGmakonts - jest godzina 0:26 a Ty właśnie wróciłeś z cmentarza ?? =:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 nom, lubie tam chodzić po zmroku, jest fajnie, pełno mroku, wszedzie cień i tylko ogniki zniczy niczym dusze rozsiane gdzie okiem sięgnąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 hehe :) Jaras -> model nie mój na szczęście ;) dobra wracając do tematu... (wiem, sztywniak ze mnie ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Moja propozycja 1. strach - fear 2. raj - paradise / piekło - hell 3. ucieczka - escape 4. chciałbym tam być....... - I whish to be there....... / chciałbym tu żyć...... - I whish to live here... 5. nieśmiertelny - immortal 6. poświęcenie - sacrifice 7. mój własny świat - my own world Nie chce nic mówić...ale wszystko to co wymieniłeś mi sie podoba:) Zwłaszcza temat Nieśmiertelny daje ciekawe możliwości....wystarczy troche pomyśleć:D Mój własny świat to też ciekawa rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus_Spajder Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 "Gibaśna mulambo z ogonkiem" Jestem nowy ale bynajmniej nie robie sobie jaj z forum i proponuje takie troche fristajlowy temat czyli coś zakręconego ale mającego coś w sobie takiego jakiegoś szalonego, zwariowanego- zakręconego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 O- i to jest temat na piątkę :) Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 hahahaha dobre tez jestem za :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 To może "Domek z piernika na kurzej łapce" też taki fristajlowy architektoniczny temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 no czy ja wiem jakoś nie mam zacięcia do jajcarskich tematów, raczej preferuje temat który z natury jest normalny ale łatwo mozna go w humorystyczny sposób pzredstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 Przydalo by sie jednak jakies konkretne zapewnienie datowe. Chyba, ze (co jest dobrym wyjsciem) sondy nie bedzie, ale to, ze jej nie bedzie tez wlasciwie by bylo zakomunikowac. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 heretyk, sonda musi być ale z zapowiedzią to fakt no Leru mów tu jak na spowiedzi kiedy co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 AGmakonts -> Leru nie przemówi tak jak przemówił wcześniej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 dajcie chlopakowi (leru) odpoczac :D nameczyl sie przypoprzednich bitwach teraz najlepiej zrobmy zbiorke na prezent dla Leru :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Vodka z "czerwona kartka" chyba 14 zita kosztuje. ;) http://www.toya.net.pl/~fixxxer/zczerwona.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 pilem taka :D :D :D ....nie polecam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 To może coś Użytecznego..."gumke" jakąś. Zawsze sie przyda a i tanio wyjdzie:P:P:P...taki żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 14 Listopad 2005 Autor Share Napisano 14 Listopad 2005 hehe LOL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Ewętualnie można jeszcze zakupić więcej, żeby Leru miał na zapas :D Ej a może damy jakiś temacik taki... hm... Związany z organiką? Wszyscy by na tym skorzystali. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Na Forum Max3D o grafice chcesz dawać taki temat :D:D hehe, no możesz dać, ale dodaj do tego jakisz model albo rysunek :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Listopad 2005 Autor Share Napisano 15 Listopad 2005 antykoncepcja ? toż to grzech ! ;) dzięki Panowie :) ale póki co - SERWUJCIE TEMATY, BO KOLEJNA BITWA JUŻ DOJRZEWA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Leru powiedział to trza sie słuchać, kilka konceptów które się dzis rano urodziły 1) Błogosławiony świt 2) Powrót 3) Wyzwanie 4) Więzienie 5) Świat po tej drugiej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus_Spajder Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 AGmakonts takie luźne skojarzenie co do twoich 5 wyżej wymienionych punktów: "Kac" myśle że z referkami nie będzie problemów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Listopad 2005 Autor Share Napisano 15 Listopad 2005 AGmakonts -> hehe no bez przesady, to była prośba (może troszkę za bardzo zabawriłem ją rozkazująco ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Ok, to mnie przyszło jescze do głowy: *Narodziny *Bohater ostatniej akcji *Za firmamentem gwiazd *Potwór z głębin *Bezmiar przestworzy Kto da więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 To co mi się podobało do tej pory: Perpetum Mobile Królowie przestworzy Dom marzeń Ciężki przemysł (to jest ql) Fantazy Odkrycie Monumentalizm (ql) Ilustracja do książki Miejsce pracy (khem, moje) ;) Gotyk (ql) Wizualizacja (hmmm...) Proste & piękne (kurcze, jak mnie ten temat urzekł) Superbohaterowie w akcji (ql) Magia Coś małego (mikroskopijnego)/coś dużego (gigantycznego) (moje) ;) Obiekt pożądania (ql) Mój własny świat Underwater (a niech wam będzie) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 nie przegladałem wszystkich więc nie wiem czy coś takiego było ale: 1.świat mroku [edit] ups wysłało się.miało być jeszcze: 2.nagrody darwina ( moment przed :P ) 3.epoka historyczna (starożytność, renesans, średniowiecze itp.) 4.kultury(japonia, egipt, mezopotamia itd.) 3 i 4 można połączyć 5. pojedynek 6. twierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Jak dla mnię to lista wygląda tak To co mi się podobało do tej pory: Perpetum Mobile Królowie przestworzy Dom marzeń Ciężki przemysł (to jest ql) Fantazy Odkrycie Monumentalizm (ql) Ilustracja do książki Miejsce pracy (khem, moje) ;) Gotyk (ql) Wizualizacja (hmmm...) Proste & piękne (kurcze, jak mnie ten temat urzekł) Superbohaterowie w akcji (ql) Magia Coś małego (mikroskopijnego)/coś dużego (gigantycznego) (moje) ;) Obiekt pożądania (ql) Mój własny świat Underwater (a niech wam będzie) ;) od siebie chciał bym jeszcze dać: horror i ewolucje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armia Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 No co ja mogę powiedzieć. Jako fan horroru mogę się podpisać pod propozycją - bez mała krwią :). Zmontowanie postaci, które przeszły do kanonu (Freddy, Jason, Pinhead, Dracula, Zombie, Mumia), ew. mixy, jak to miało miejsce w średnio udanym Freddy vs Jason, jakaś klimatyczna, odpowiadająca danym bohaterom sceneria... Albo po prostu własny pomysł, przedstawienie swojego osobistego koszmaru - ten temat może fajnie chwycić, tym bardziej, że łatwo będzie zawrzeć w obrazie nieco więcej niż poligony. Człowiek, tworzący obraz swego wyimaginowanego lęku prawie że chcąc nie chcąc będzie musiać zawrzeć w nim uczucia, swoją głębię. Mniam, napaliłem się na ten pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 To co mi się podobało do tej pory: Perpetum Mobile.... ojezu, jezeli ktos jeszcze raz poda to za przyklad dobrego tematu to jak boga kocham go zbanuje ;) a powaznie to ludziska sprezac sie i myslec i zasypywac tematami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 perpetum mobile--. super temat!! :D a tak powaznie to chyba juz gdzies to pisalem rok 2055 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 elo ps. kiedy tak wogole sa terminy bitew??bo ostatnia zaczalem robic ale musialem wyjechac i dupa. a wlasnie robilem maszyne bojowa leonarda da vinci, pewnie by wygrala no ale pomyslalem sobie co mi da kolejna wygrana :rolleyes: no to moze temat "tworczosc L da Vinci" , mozgowiec stgworzyl tyl e szkicow ze naprawde jest z czego wybierac a przy okazji trzeba sie troche wykazac znajomoscia jego osoby a jego tworczosc napewno dziala prokreatywnie.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 misiekhc- Jeszcze więcej ? Bez przesady, ile można. Jakby zebrać te tematy co były do tej pory to od scrollowania ankiety pewnie palec będzie bolał. Tak czy tak połowa ludzi będzie narzekać na temat jaki by nie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 RK -> jakość się liczy, a nie ilość ;) ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 misiekhc- może mechaniczna pomarańcza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Horror Horror Horror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 A czy namawianie nas do wkreslania kolejnych tematów to nie gra na czasie:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 no oczywiście, że nie :D Bitew mam nadzieję, że będzie więcej, więc ten etap nam bardzo ułatwicie. Dzięki wszystkim za dotychczasowe propozycje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi