General Straw Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 No to trzeci model skonczony. Biore sie za czwarty. I znowu nie chcialo mi sie renderowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 General - ty wez ze sie uspokoj OK ? o_O. Świetny model, ale może wkoncu pokażesz jakies teksturki? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 troche szeroka w polowie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 model swietny ale anatomia kuleje i ta pani jest brzydka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 General Straw -> zmień temat wątku proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 8 Październik 2005 Autor Share Napisano 8 Październik 2005 Fakt zapomnialem o zasadach :> Zmienilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 hehe, model fajny (oprocz tego co napisalem wyzej), ale portfolio masz tragiczne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 8 Październik 2005 Autor Share Napisano 8 Październik 2005 Masz na mysli "dezajn" mojej strony ? Aha i troche glowe zwezylem bo za szeroka zrobilem przez przypadek :) Wiec jak ktos widzial do tego posta to ctrl + f5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytec_s Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Zaje....a ;) laska fajne te majteczki z tylu sie ladnie na posladkach opinaja. A tak od strony technicznej to super swietna praca. Ja sie nie znam ale naprawde to jest cos. P.S Kogos mi przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Bardzo ladna pani:) Super model(ka) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 no całkiem całkiem ta pani :P ale majteczki to chyb za bardzo jej się w tyłek wżynają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 nie, to tyłek za bardzo wychodzi poza majteczki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 szkoda Generale, że pokazujesz tylko czysty model. Ciekawie by było zobaczyć tą panią na jakimś ładnym renderku prężącą swoje... polygony ;) Tym nie mniej modelik bardzo mi się podoba, szczególnie koszulka. To już trzeci model w bardzo krótkim czasie :) świetnie, że robisz i pokazujesz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Modelik bardzo ladny :) co z tymi lydkami - takie ociosane kloce troszke wyszly - to jakis transwestyta czy cus ? :) (po operacji owcors ;) ogolnie to czepial bym sie nog i piersi - ale podkreslam ze "czepial" laska nie wyglada na taka co by miala wlasnie stanik - a kobiety poprostu takich piersi nie maja :) - chyba ze to jakis ostry sylikon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 fajny modelik .. cycki powinny nieco opadac bardziej ... tylek jest cacy .. Deus ... chyba zes kobiety na oczy nie widzial, ze gadasz, ze ona za szeroka w biodrach ... albo jestes fanem wieszakow, anoraktyczek lub 13-latek ... oj chyba za bardzo pojechalem ... no offence :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Jestem pod wrażeniem.... pokaż siatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 roxujesz gościu :D powodzenia dalej, jestem pełen podziwu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Model ładny. Panna brzydka. Ale nie narzekam, bo ładną tez nie jest latwo zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 General Straw ma w domu skaner 3d wielkości szafy i skanuje wszystkich "przelotnych" gości! Taka jest prawda!:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 z ryja paskudna ale tyłek może być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Jestem pod wrażeniem.... pokaż siatkę. lol - Krystian, mowi sie "pokaz cycki" :D Siegmar: Nie wiem jakie Ty panienki widziales, i jakie Ci sie podobaja, ale dla mnie to jest przecietna babka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Zastanowcie sie vo mowicie , moze to jest jego dziewczyna :) .... Modelik swietny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 nogi ładne :) łydki troche klockowate i obszar twarzy pomiedzy skronia a okiem wydaje sie troche za ostry facjata jest calkiem fajna, w kazdym razie widac ze to kobieta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 ale z was swinie typowi faceci bez pozdro dla was tylko cycki i dupa bleee (wyjatki przepraszam i pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 fajna rekomenda:] mi sie modelik podoba, ale troszke szaro - dawaj textury:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 obcas wyszedł żle. POwinien być przesunięty bardziej do tyłu. Przy takiej budowie nie utrzymała by równowagi. No i troszkę za kwadratowa łydka (jak już pisali). Troszkę bym zmiejszył ilość fałd w ubraniu za to bardziej konkretne. Ogólnie 4,5 na 5. Pozdrawiam i czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 oł fak :O:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 Wszyscy ktorzy dotad widzieli juz obrazki ladnie wciskaja ctrl + F5 Czasem przegladarki nie odswiezaja same obrazkow tylko biora stare wersje z cachea. No wiec tak - normalnie nie wracam do modeli ale zrobilem wyjatek. 1. Lydka nie jest kwadratowa juz. Nie wiem jak to sie stalo, ze taka byla. 2. Dodalem szef na srodku majtek. On tam z zalozenia mial byc ale zapomnialem poprzednio o nim. Stad one tak ladnie sie tam wbijaja :). 3. Z ta skronia to cos te 3 swiatla co byly w scenie daly taki efekt. Wiec je wyrzucilem. Zamieszczam przyblizenie twarzy. 4. Tylka nie zmniejsze bo nie chce kolejnej anorektyczki ;) No i oczywiscie siatke zamieszczam. Tym razem 14,5 tysiaca poligonow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Zgadzam się, że teksturki dodałyby tej pracy prawdziwego pazura. Co do anatomii, to jest perfekcyjna. Dlaczego? Bo nie istnieje perfekcja w świecie rzeczywistym. Wszystkie są albo chude albo grube, wysokie, nieproporcjonalne, szerokie i wąskie. Mam dosyć już komentarzy na temat anatomii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 tylko się prosi o teksturki i stringi :PP ladny modelik, godzi sie popracowac nad paroma szczegolami, takimi jak twarz (broda, policzki) talia, oraz lydki, ale koszulka ci wyszla bardzo fajna, i tylek tez :> choc jest nienaturalnie fajny ;>:>:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Może nie będzie konstruktywnie, ale co mi tam :P Dla mnie naprawde PRO! Całkowicie się zgadzam z Gordym! Powiem więcej! Odczepcie się od tej twarzy! Co Wy myślicie, że po mieście same modelki chodzą? No w sumie macie prawo, jak całe życie przed kompem spędzecie :P Mały wypadzik na piwko zawsze wychodzi na dobre! :D BTW. Śmiejcie się śmiejcie.. Ale mam BARDZO podobną z twarzy kumpele.. IMO aż taka zła z nie jest.. Ale może się tam nie znam :P Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tattoo Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Podpisuje sie pod przedmowcami. -PRO- Bardzo "prawdziwa" ta kobieta jest, dosłownie jak przecietna ładna dosc zgrabna dziewczyna. Ogolnie to rzadko widuje sie Tu taki poziom (to nie tak że Nie, ale żadko głównie przewazaja tematy motoryzacyjne brr ale rowniez pro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 wyrombany model. A pani moze byc calkiem ladna, tylko trzeba by bylo ogladac ja z tekstura. Zazwyczaj odbior zmienia sie o 180 stopni. A mi modele bez tekstur w viewporcie zawsze sie bardziej podobaly niz na renderze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 w końcu pan Bóg powiedział, że będą się musiały malować:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Deus.... ja też nie wiem jakie dziewczyny ty widziałeś.... ale na pewno nie widziałeś ich bez texturki..... no chyba, że Twoja luba się rano nieumaluje ;) Fajny model... fajna laska.... fajna siatka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Fajny model... fajna laska.... fajna siatka:) otóż to :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 ..fajne cycki i pupa... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 no no, bardzo ładnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 No , faktycznie piękny model , szkoda że leń cię zeżarł i bez textur. btw.Ewelina , nie mialas kiedys takiego forum o grach komputerowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 miałam, kurcze, byłeś tam zarejestrowany? :D że też wszystko ludzie pamietają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 koszulka i ten moher na łbie fajne..... a sama pani taka troche drewniana się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Mnie sie podoba, najbardziej pomiedzy brzuchem a kolanami :-P Ile to cudo ma polygonow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Modelik pierwsza klasa :) chciałbym zobaczyć jak układa się na niej bielizna podczas aeorbiku ;) - może animka ;P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi