Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mniaaaaaaaaaaaaaaam!! Słodziuśne - nic, tylko się w tulić w oczodolik :) Naprawdę ładny modelik :)

PS> W tygodniu mieszkam teraz w Krku, gdybyś miał ochotę wyskoczyć kiedyś na piwko i pogadać o 3d to daj znać na prv :)

Napisano

Straszna dłubanina, ale efekt faktycznie bardzo dobry i łudząco podobny do twórczości śp. Beksińskiego. Długo to dłubałeś? Pędzelkiem, jak sadzę? Nie wierzę w ręczne przesuwanie vertexów.

Napisano

drugi raz już bym tego nie robił , bo wykonczyło mnie to psychicznie ,

śiedziałem nad tym tydzień modeling + dwa rendering texturki i oświetlenie ,

podstawowy model w maxie , a potem dłubanka w Zbrush , w połowie pracy spiepszył się holerny tablet pentagrama i musiałem doinwestować w wacoma żeby to skończyć,

ps.Jak jest ktoś więcej kto się chce napić piwa w Krakowie to można urządzić małe 3d party , dla odstresowania ,

---- graficy wszystkich miast łączcie się !!!---

Napisano

Jak dla mnie może być każdy wt wieczorkiem, albo nei każdy pt (napewno nie ten najbliższy ;)

Napisano

Obiekt rzeczywiscie wymiata, jedyne co mi sie nie podoba to kadr wyglada tak jakbys chcial cos ukryc, jakies niedorobki czy cos. Napewno tak nie jest ale takie mam pierwsze skojazenie. Joł!

Napisano

model, szaderki i render prześliczny !! brakuje mi jakiejś kompozycji, tła ... szkoda by było nie wykorzystać w pełni takiego modelu. gratuluję i pozdrawiam

p.s. też mnie korci żeby zrobić jakiś obraz Beksińskiego w 3d :)

Napisano

ciekawe jak wygldaBa by reszta taki kolo na jakims szpitalnym koju wygladal by calkiem calkiem pomysl git wykonanie git kadr do pupy a pozatym full wypas aha i cos jakby tuc male

Napisano
Tak beda wyglądały filmy za 11lat przynajmniej :)

Jezu przeciez to zdjecie!!!!!

Niewiem jaki to musi byc reden i sprzet zeby to podtrzymac :)

hę? hmm? hruu?

Brzdęk?

Napisano

Proponuję przenieść wątek do działu o fotografii... ;) Praca odbiera oddech. Jestem pod wielkim wrażeniem. To właśnie takie rzeczy inspirują ludzi do zajęcia się na poważnie 3D. Wielki szacuneczek, chylę czoła.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności