Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to chyba jest flak 88 ?

ładnie wyszedł

planujesz scenke? jak tak to ja proponuje jakies niemieckie miasto, niekoniecznie berlin, i uwijajacą sie przy dziale grupke hitlerjugend albo volksturm, a na niebie bombowce

Napisano

rozdzielczosc printow? 6000x2660 heheh

08.jpg

doszedlem do wniosku ze niemcy brali 90182091273 cylindrow i z nich robili jedna armate .. nienawdzie cylindrow

Napisano

Witam

Piękna jest,ja też sie zabrałem za robienie flaczka ale z lawetami do transportu i zwątpiłem:( jeśli to flak 37 to czekam na przyrządy celownicze:)

Napisano

Super wykonane dziauo :] a tak poza tym to ja chyba wiem czymu ono sie tak nazywa :P Bo w Call Of Duty UO (United Offensive[zjednoczona ofensywa]) jest takie samo :p (tylko mniej szczegółowe :)

Napisano

uau!! Jak dla mnie to detali jest mnostwo:) super fajne dzialo!! bede tu zagladal bo narazie nie mam zadnych zastrzerzen.

(dziauo - jest to dyftong :P jak naprzyklad "sieu" albo "mogou" wiem ze w czeskim to jest normalnie na pozadku dziennym :P)

a te stopki nie powinny byc kwadratowe jak na BP?

pozdrawiam!!

Napisano

haha wysowmiarkowany;))

szczerze tam moga byc spore roznice co do orgianlnych wymiarow.. sporo elementow jest na oko z foty robiona, ale skoro nie widac to luz;)

Napisano

nie no ja mam was w d**ie, chce se człowiek pomodelować a tu przychodzi wujek jeden i mnię dolowac będzie tak miodnym modelem ze se idzie zyły porozszarpywac.

Pięknie wujaszku tak trzymaj czekamy na tekstury