Napisano 9 Listopad 200519 l jest ok, troche malo jak na Ciebie ale wiem ze pozniej bedzie bardzo dobrze:P gratki 1000postu :) pozdro ;d
Napisano 9 Listopad 200519 l Chłopaki co wy o detalach ;) Przeciez to początek a mysle ze i tak juz jest pięknie :D czekam na dalsze rendery i detale ;) Pozdr !
Napisano 9 Listopad 200519 l mało detali, nawet gwintu nie ma w armacie;) Fajna ale poczekamy na teksturki :D
Napisano 9 Listopad 200519 l to chyba jest flak 88 ? ładnie wyszedł planujesz scenke? jak tak to ja proponuje jakies niemieckie miasto, niekoniecznie berlin, i uwijajacą sie przy dziale grupke hitlerjugend albo volksturm, a na niebie bombowce
Napisano 9 Listopad 200519 l acht koma acht....ładnie, czysto. co do braku detali to duzo ich do zrobienia nie zostało. druga strone bym chętnie obejrzał...tam było wiecej ustrojstwa. Kiedys robiłem sobie to działo jeszcze w maxie 3.0. Bede zagladał:)
Napisano 10 Listopad 200519 l jak się postarasz tak jak przy APU to będzie fajnie, narazie bardzo miłe;] ale czekam na detal
Napisano 10 Listopad 200519 l dawno cie nie było - fajnie że żyjesz ;) jaka jest rozdziała tych printów ? good job btw ;)
Napisano 10 Listopad 200519 l Autor rozdzielczosc printow? 6000x2660 heheh doszedlem do wniosku ze niemcy brali 90182091273 cylindrow i z nich robili jedna armate .. nienawdzie cylindrow
Napisano 10 Listopad 200519 l fajnie nazwany temat (obiekt3d: dziauo) hehe a modeli pikeny poprostu piekny pozkaz siatke
Napisano 11 Listopad 200519 l Po stampie wnioskuje, ze w v-ray'u. Bardzo ladnie idzie. Ciekawa byla by animka. :)
Napisano 12 Listopad 200519 l fuck super wygląda !!! A tak z ciekawości mozna by było dać siateczkę ?:>
Napisano 12 Listopad 200519 l Witam Piękna jest,ja też sie zabrałem za robienie flaczka ale z lawetami do transportu i zwątpiłem:( jeśli to flak 37 to czekam na przyrządy celownicze:)
Napisano 13 Listopad 200519 l Super wykonane dziauo :] a tak poza tym to ja chyba wiem czymu ono sie tak nazywa :P Bo w Call Of Duty UO (United Offensive[zjednoczona ofensywa]) jest takie samo :p (tylko mniej szczegółowe :)
Napisano 15 Listopad 200519 l Autor to jest flak 88 (szwabski ;)) update lewej strony i siatka: nity to 7 katny clynder zweldowany an gorze
Napisano 15 Listopad 200519 l No jest bardzo szczegołowo i pięknie!!! Powiem tak, jak wszyscy - bardzo ładnie ;) POzdRo ;)
Napisano 16 Listopad 200519 l uau!! Jak dla mnie to detali jest mnostwo:) super fajne dzialo!! bede tu zagladal bo narazie nie mam zadnych zastrzerzen. (dziauo - jest to dyftong :P jak naprzyklad "sieu" albo "mogou" wiem ze w czeskim to jest normalnie na pozadku dziennym :P) a te stopki nie powinny byc kwadratowe jak na BP? pozdrawiam!!
Napisano 16 Listopad 200519 l Ślicznie wysuwmiarkowany model. Bedzie z tego coś ciekawego, czy po prostu "ot taka sobie armatka"?
Napisano 16 Listopad 200519 l Autor haha wysowmiarkowany;)) szczerze tam moga byc spore roznice co do orgianlnych wymiarow.. sporo elementow jest na oko z foty robiona, ale skoro nie widac to luz;)
Napisano 16 Listopad 200519 l Od dzisiaj jesteś dla mnie Wujek Szczegół:) Pięknie Ci to idzie. Będzie jakaś animka ukazująca działko w akcji?:)
Napisano 22 Listopad 200519 l nie no, wspaniałe! najładniejsze działo w 3d jakie widziałem. pokaż sietke (ale nie screena z wievporta tylko taką ładną i wyrazną )
Napisano 23 Listopad 200519 l nie no ja mam was w d**ie, chce se człowiek pomodelować a tu przychodzi wujek jeden i mnię dolowac będzie tak miodnym modelem ze se idzie zyły porozszarpywac. Pięknie wujaszku tak trzymaj czekamy na tekstury