uncle Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 ot taka sobie armatka;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 jest ok, troche malo jak na Ciebie ale wiem ze pozniej bedzie bardzo dobrze:P gratki 1000postu :) pozdro ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 ej no w poniedzialek dopiero zaczlaem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Mało detali :) great job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 czekam na dalsze renderki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Chłopaki co wy o detalach ;) Przeciez to początek a mysle ze i tak juz jest pięknie :D czekam na dalsze rendery i detale ;) Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 mało detali, nawet gwintu nie ma w armacie;) Fajna ale poczekamy na teksturki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Ladnie, ladnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 to chyba jest flak 88 ? ładnie wyszedł planujesz scenke? jak tak to ja proponuje jakies niemieckie miasto, niekoniecznie berlin, i uwijajacą sie przy dziale grupke hitlerjugend albo volksturm, a na niebie bombowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 acht koma acht....ładnie, czysto. co do braku detali to duzo ich do zrobienia nie zostało. druga strone bym chętnie obejrzał...tam było wiecej ustrojstwa. Kiedys robiłem sobie to działo jeszcze w maxie 3.0. Bede zagladał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 jak się postarasz tak jak przy APU to będzie fajnie, narazie bardzo miłe;] ale czekam na detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Ładne masz działo Uncle - powodzenia z tekstórkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 dawno cie nie było - fajnie że żyjesz ;) jaka jest rozdziała tych printów ? good job btw ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 rozdzielczosc printow? 6000x2660 heheh doszedlem do wniosku ze niemcy brali 90182091273 cylindrow i z nich robili jedna armate .. nienawdzie cylindrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 fajnie nazwany temat (obiekt3d: dziauo) hehe a modeli pikeny poprostu piekny pozkaz siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 ankyl , jakby Ci to powiedziec ....jak zwykle ...zajebiscie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Super jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Super. A w czym renderujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Po stampie wnioskuje, ze w v-ray'u. Bardzo ladnie idzie. Ciekawa byla by animka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 nity to sphere ? jesli tak to fajne rozwizanie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 fuck super wygląda !!! A tak z ciekawości mozna by było dać siateczkę ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Witam Piękna jest,ja też sie zabrałem za robienie flaczka ale z lawetami do transportu i zwątpiłem:( jeśli to flak 37 to czekam na przyrządy celownicze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 Super wykonane dziauo :] a tak poza tym to ja chyba wiem czymu ono sie tak nazywa :P Bo w Call Of Duty UO (United Offensive[zjednoczona ofensywa]) jest takie samo :p (tylko mniej szczegółowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 15 Listopad 2005 Autor Share Napisano 15 Listopad 2005 to jest flak 88 (szwabski ;)) update lewej strony i siatka: nity to 7 katny clynder zweldowany an gorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 No jest bardzo szczegołowo i pięknie!!! Powiem tak, jak wszyscy - bardzo ładnie ;) POzdRo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 uau!! Jak dla mnie to detali jest mnostwo:) super fajne dzialo!! bede tu zagladal bo narazie nie mam zadnych zastrzerzen. (dziauo - jest to dyftong :P jak naprzyklad "sieu" albo "mogou" wiem ze w czeskim to jest normalnie na pozadku dziennym :P) a te stopki nie powinny byc kwadratowe jak na BP? pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 bez zmian czyli kul można o polycount zapytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 no...ankyl stale wymiata. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Ślicznie wysuwmiarkowany model. Bedzie z tego coś ciekawego, czy po prostu "ot taka sobie armatka"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 bardzo łądny i szczegółowy model, po prostu super, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 haha wysowmiarkowany;)) szczerze tam moga byc spore roznice co do orgianlnych wymiarow.. sporo elementow jest na oko z foty robiona, ale skoro nie widac to luz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 a polycount pisze w rogu 183k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Od dzisiaj jesteś dla mnie Wujek Szczegół:) Pięknie Ci to idzie. Będzie jakaś animka ukazująca działko w akcji?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 tak, w demoreelu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 a kiedy ten demoreel :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 hehe cierpliwosci;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 Uncle, skad bierzesz blueprinty w tak wysokiej rozdziałce??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 tez sie chciałem o to samo zapytac co poprzednik....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 21 Listopad 2005 Autor Share Napisano 21 Listopad 2005 nie moge powiedziec , srx;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 no modelik n1 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 21 Listopad 2005 Autor Share Napisano 21 Listopad 2005 skromny update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 no co wujek ,.... pięknie Ci to idzie ;) będzie zabawa z texturkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 Teraz wyglada majestatycznie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 Piknie panie, piknie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 thnx, to porawie wszystko z elementow hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 nie no, wspaniałe! najładniejsze działo w 3d jakie widziałem. pokaż sietke (ale nie screena z wievporta tylko taką ładną i wyrazną ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 Dla mnie wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 nie no ja mam was w d**ie, chce se człowiek pomodelować a tu przychodzi wujek jeden i mnię dolowac będzie tak miodnym modelem ze se idzie zyły porozszarpywac. Pięknie wujaszku tak trzymaj czekamy na tekstury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 24 Listopad 2005 Autor Share Napisano 24 Listopad 2005 no to chyba koniec modelu juz ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi