kubi Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 tak robię to w silo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 WYmodelowałem nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2006 brak komentarza poczytuje jako pozytywny odzew, poprawiłem ją jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 modelik porządny, oddaliłbym oczka nieco od siebie i powiększył delikatnie, odległość między onsem a ustami wydaje mi się lekko za duża. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 bardzo fajna glowa, uszy masz opanowane do perfekcji. Przydaloby sie jeszcze lekko no wydluzyc, bo w stosunku do gornej wargi za krotki sie wydaje. Reszta miodzio! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 dobra, podziwiam ucho, mi nie chciało wyjśc ://, masz jakis tech na ucho ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
overdrive Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 No _kuba_ krytykowałeś mojego aliena a tobie też nie za bardzo wychodzi to modelowanie. :) Dlaczego jest taka tendencja w modelowaniu że uszy są takie wielkie? Wiem że tak łatwiej się modeluje ale można zrobic je trochę mniejsze. Teraz po poprawkach widzę że lepiej model wygląda ale polecam zbrusha do detali. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2006 Vorek moza masz i racje, ale ja juz myslalem zeby zacząć nową. anJek dzieki, czy masz na mysli nos ? :) KacperSpala ucho wymodelowac to nie jest taki duzy problem, gorzej jest je ładnie do głowy wpasować. A jezeli chodzi o modelowanie to jak znajde tuta to ci na pm przesle. overdrive zb jak zb i na niego przyjdzie pora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 tak, chodzilo o nos ;) a z uszami to przeciez zaden problem - scale down i po klopocie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 _kuba_ ładna głowa tylko to co Vorek napisał mi nie pasuje pokaż siatki :) i nie na PM te tutek tylko tu bo i inni chcą się czegoś nauczyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2006 to ten tutekhttp://www.secondreality.ch/tutorials/modelling/ear.html siatka :http://i108.photobucket.com/albums/n31/kubisztal/headwire.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 trochę z innej beczki miał być speed ale się nie udalo wyspidować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 To jest super , pociągnij zbrushem i zrób tex :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Niemiło się na to patrzy... Ma nos jak zombie z martwicy mózgu i policzki jak gumiś. A czoło to wogóle jakiś star trek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Fajna fajna :) toszke uszy dziwne, mało detalu na nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 fajnie ma rogi zakrecone, usta i ocze a reszte bym wymienil moze zainspiruje http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=369805 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 chveti na zb mam za mało ramu ;/ Master Kiełbaster troszkę dziwolong wyszedł, ale jak juz zacząłem to chciałem skończyć. wizz pomusłu brakło ;/ ttaaddeekk nastepny będzie lepszy tego można traktować, jako wprawkę i ćwiczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 ostatnia glowka swietna, imo za bardzo twardo rozkladasz siate, przez co przejscia pomiedzy poszczegolnymi czesciami twarzy nie sa miekkie/plastyczne ;) staraj sie robic siatke pod msa , a nie wykozystywac msa jako srodek tylko do wygladzenia:) tez mam z tym problemy czesto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 bardzo ladna glowka, jak mozesz to daj wiekszy obrazek z siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2006 KLICEK staraj sie robic siatke pod msa , a nie wykozystywac msa jako srodek tylko do wygladzenia ciekawa uwaga cały czas się nad nią zastanawiam Adek_CG prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 Podoba mi się , moze pare rzeczy za bardzo wystaje, policzki i luki brwiowe za bardzo wypukle, dałbym szerzej szczękę , plus jakąś dziure w uchu. ;) . Robiles ta glowe (ostatnią) od poczatku, czy juz na podstawie jakiejs siatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 swietne !! siateczka pierwsza klasa tylko sie uczyc!! :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2006 brumugun od początku nielot007 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 23 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2006 A tu takie coś : Na popodstawie konceptu kengi'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 pokaz concept :) no no super sie prezentuje i oczywiscie siatka sie podziel :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 23 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Prosze bardzo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Bez ucha było by lepiej , albo sama taka dziurka by wystarczyła, ale ogólnie ciekawy potworek :) wczym to modelowane ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 uszy można było zrobić jak u żaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 23 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Ciekawa koncepcja z tymi uszami. A czy to ważne jaki to program ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 zapewne w silo :D czy ja wiem czy to ucho nie pasuje mi sie z uchem podoba :) jak zwykle marudzicie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 A tu taka nowan główka co myslicie ?? Modeling w silo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 ladniutka jednakze...w niektórych miejscach troche za ostro, koles ma problem z zatokami? ucho tez ma brzydkie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Ogólnie fajna główka , ucho za bardzo odjechało do tyłu, zapadnięte policzki chyba odrobinę nie anatomiczne w tylnej części-oklice ucha ,łuk szczęki -tam powinna być kość a jest spory dołek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 hmm tak czasami mysle sobie - tyle "wykretow" (nie obrazajac nikogo) chodzi po swiecie ze nawet poprawnie anatomincza budowa ciala nic im nieda wiec dla mnie glowka fajniutka :) nie kazdy ma wszystko to gdzie powinien miec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 ekstra wyszedl ten facet, znam nawet podobnego goscia do niego - serio! tradycyjnie pokaz siatke (ubiegam nielota ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Witam!! ladnie ladnie :) jedynie worki pod oczmi za ostre warga gorna za ostra i ucho ble :P i jak anJek juz napisal, ze mnie ubiegl - pokaz siatke ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 27 Październik 2006 Autor Share Napisano 27 Październik 2006 Proszę o to siateczka, ogolnie z przesuwaniem ucha nie ma większych problemów wystarczy odpowiednio ustawić soft selecion. Metoda face to face bez referek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 A tu taka mała likendowa :) zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Nie no super!!!! Tylko nos trochę dziwny :/ To wszystko wymodelowałeś bez zbrusha i mudboxa?? Jeśli tak, to fanfary!!! :) Pliss pokaż siatkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 modelowane tylko w silo, siatki nie pokaże bo jak pokaże to znów nik nie skomentuje. Pokazyje siatke i cisza niewiem czemu tak jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Przypomina tego Czarnoskórego aktora...hmm jak mu tam? No tego co to gral w Robin Hoodzie i Niebezpiecznym Numerze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 No, jakiego jakiego ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 mi tez sie skojarzyło z Morganem freeman'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Ha własnie jego :) Bardzo ładna główka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 I siateczka.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Witam!! ucho blech ;) co tak dolna warga gesta (siateczka) :) poza tym super :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 bardzo fajnie wygląda, miły wyraz twarzy ;) jedyne do czego sie przyczepię, to bardzo widoczne łączenie na ustach. ale to proste do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 Witam!! ucho blech ;) co tak dolna warga gesta (siateczka) :) poza tym super :) pozdro Będę musiał zrobić jakieś ładne to ucho wreszcie, co do tej wargi to rzeczywiście można by było ze 2,3 edgeloopy usunąći był by ten sam efekt. bardzo fajnie wygląda, miły wyraz twarzy ;) jedyne do czego sie przyczepię, to bardzo widoczne łączenie na ustach. ale to proste do poprawy. Chodzi o tego edgeloopa dzielącego głowęna połowę ?? To jak złączy sie połoy to zniknie, taka mała ułomność silo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 wypisz - wymaluj - Morgan Freeman! brawa dla pana, swietnie ewoluujesz w robieniu glowek, coraz lepiej (to mozna lepiej??!! :D), bardzo mi sie podobaja twoje prace pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 Dzięki anJek. Jeszcze pare mankamentów musze poprawić, ale motywacje do pracy mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi