Napisano 16 Luty 200619 l wszyscy tylko o jednym:) a tylko ja widze, że mapowanie textury na szafkach jest złe...
Napisano 16 Luty 200619 l Skoro juz sie chwalimy, to ja tez. Na zdjeciu ja z moim kaczorkiem. hyhy reanimator . serio się zmieniłeś ;) Illy : poproś o odpixelowanie załej fotki :D Lander: Podłoga przeszła test ? xD
Napisano 16 Luty 200619 l Leander widze szaleje:p wspomnienie kaczorka:D:D, pamiętam że omal nie spadłem z krzesła jak to pierwszy raz zobaczyłem:). A to ja piękny i młody:
Napisano 19 Luty 200619 l coś Cię chyba ******li ze ich slucham:P a bandamka bo mnie kudły wkur*****ą jak mi na bryle wchodzą
Napisano 19 Luty 200619 l phiii:P miałbyś takie sztywne kudły to byś się nie przyzwyczaił (trzaba spamowac poki Leru w drodze do domu:P)
Napisano 20 Luty 200619 l Por@szek co tak mało monitorów przy sobie ?? Trzeba było jeszcze te dwa wolne po prawej zapodać ;)
Napisano 20 Luty 200619 l Por@szek, jak Ty możesz pracować w takim świetle? Wszystko co za oknem odbija Ci się w monitorach...
Napisano 20 Luty 200619 l Heh, za mna nie ma okna ;) A po za tym pracuje tutaj jeden gosciu ktory musi miec swatlo zapalone ... nie wiem, nie wnikam dlaczego ... moze nas sie boi ze w ciemnosciach go zjemy :P A w monitorach nie ma sie co odbijac :P To jest za moimi plecami :P A ten w czarnym niestety to nie Mario. Nie ujawnie go bo to nie ten konkurs, ale to 2 biale monity po prawej to jego :P Takze widzicie ze nie mam do tego wizkowego mastera daleko ... nie lcizac tego ze mieszka w pokoju obok :D
Napisano 20 Luty 200619 l fajna robota, tak sobie siedzicie i szkrobiecie w maxie :D albo w czym innym. Tez tak chce:P Edit: kolo monitorow maria widze szklanke od piwa, czyzby spozywanie alko w miejscu pracy?:P
Napisano 20 Luty 200619 l Haha, nie nie pijemy w miejscu pracy. Lukx siedzi obok maria, nie widac go ;) Tzn widac tylko jeden czarny monit obok bialych :P
Napisano 20 Luty 200619 l Tam u was jakaś hierarchia czy jak? :P Ty masz trzy monitorki (w tym laptopa), Mario ma dwa, Lukx tez ma dwa, a ten pan, którego imienia nie można wypowiadac ma jeden, jak i jego sąsiad :D A btw: fajnie wam sie musi pracowac-takie wygodne kanapy to pewnie służa do relaxu w momencie największego stresu? :D
Napisano 20 Luty 200619 l No to i ja powracam na forum ;] Mała przerwe przed maturami od 3d ale skoro i tak się nie ucze i mam to w dupie to wracam hehe ;] Fota potem. WELCOME BACK JE........ SZKOŁE :)
Napisano 20 Luty 200619 l Leru - pokaz swoje siedliszcze ;> ;] leander - jak bede mial jakies ciekawe, to wrzuce... btw. mam film z tymi dziewczynami, ale wam nie pokaze ;];];]
Napisano 20 Luty 200619 l leander - jak bede mial jakies ciekawe, to wrzuce... btw. mam film z tymi dziewczynami, ale wam nie pokaze ;];];] :D W chwili obecnej nie ma aparatu[cyfr] ale moze jakies zdjecie zeskanoje, albo nagram filmik
Napisano 20 Luty 200619 l Autor Knysha -> aktualnie nie mogę nic działać bo jak wróciłem z Wro to zastałem moje biurko wysprzątane ;) za parę dni pewnie coś rzucę
Napisano 21 Luty 200619 l Knysha, ale ta Pani z sympatycznym usmiechem po lewej jakos tak na dystans? ;-)
Napisano 21 Luty 200619 l http://img111.imageshack.us/my.php?image=zdj281cie336jh.jpg z prawej mam jeszcze tv ;] tak zeby soczyście sie napromieniować
Napisano 21 Luty 200619 l co to jest ze wszyscy mają po 2 monitory, tez chce:P a tą pufe pod biurkiem to na subwoofer byś zamienił:P
Napisano 21 Luty 200619 l Leru - no ja mysle ;] Obywatel - hehe wiem, ze jestem paskudny ;] AGmakonts - eee skadze, przeca ja aniolek jestem :) Marcin - 2x19" ;]? Musze dokupic sobie drugi LCD, albo przytargam na biurko stary CRT 17" :P
Napisano 22 Luty 200619 l ojojojojoj Eh, po butach widzę że rodzice zawsze chcieli mieć córeczkę... ;) pozdro
Napisano 22 Luty 200619 l Kome, to się nazywa porządek w miejscu pracy... :D Marcin: przepaliłeś tą fotę. Gdzie Ty nogi trzymasz pod biurkiem? Na pufie?
Napisano 22 Luty 200619 l co się czapiacie sandałków:P tez takie miałem:P Ja tam pracuje w takim grajdołku:) a to moje ukochane spodnie:D a to