Hindus Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 edit: hindus, normalnie lecisz na mojego avatara. Nie moge Ci sie oprzec leander To dla mnie zaczyt - zawsze będziemy razem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Matchias - widac, ze ostatni dzien, oj widac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 zły człowiek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Leander, zawsze się śliniłem na Twojego avatara z pumą. Skoro jest wolny, to mogę dokonać aneksji? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 avatar leandera to zastrzezony znak towarowy :) co zła twoja jaszczurka ? :D vorq - dodaj napis call me :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 o lol, Vorek - to naprawde Ty na tej fotce? widzialem Cie juz pare razy na tych zlotach, ale na tej fotce to nigdy bym nie rozpoznał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 dobre! szkoda ze skos imo, ale dobre. america ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Cieszyn 2k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 stajlisz (stylish) boy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Nie gorąco Ci było tak na czarno? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 e tam w samochodzie i tak było 60 stopni wiec to roznicy nie robiło raczej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 ej tytytyty HINDUS skad masz zdjecie mojego sasiada??? hahaha ale zwala... czy to Ty?? wybacz ze nie mowie Ci dziendobry na ulicy haha... a tak serio skad to masz?:P chyba ze gdzies krazy jego sobowtor;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 No przecież napisał, że to on sam jest. :] Jeny, Vorek bez okularów i tak się zmienił. :D AG, ale szpanujesz aparatem. ;) To jest tam, gdzie się idzie trochę pod górę? Pamiętam jak przez mgłe, mogę bredzić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 tak to tam:) koło baszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Buuu... znak towarowy... no, nic, trudno. Branding górą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 no to moze i ja cos jeszcze podrzuce... tym razem troche "normalniej" =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 trzezwych fotek nie chcemy, wywal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Illy. spox, fota byla robiona po pijaku i wyszla tylko dzięki automatycznym ustawieniom: to tylko przypadkowy obiekt w kadrze był trzeźwy... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 nastepna bedzie po pijaku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Trzezwy bylem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 ja też trzeźwy :) w niedzielę w Łodzi (niestety nie na Reanimacji a "służbowo" :P na wyjeździe ze studiów) Tutaj pod Polską YMCA sobie tańczę ;) "ŁaaaaJemCiiEjjj" Tutaj ilustracja do przysłowia "z profila człowiek wygląda jak dupa goryla" :D Zdjęcie cyknięte z ukrycia przez koleżankę na osiedlu domków robotniczych w Łodzi chciałbym pozdrowić wszystkie moje fanki, nie bójcie się pisać na PM :) Odpowiadam na wszystkie wiadomości do których dołączone są fotki nago ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 ziomuś juz wysylam :D:D:D a to ja wczoraj wlasciwie dzisiaj nad ranem nie wiem gdzie to i nie pamietam tylko sie zastanawiam czemu jak jestem zrobiony w trzy pupy to zawsze wygladam jak dziewczynka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Trzezwy bylem ;p Taaa jasne - i kogo chcesz oszukac ;]? ziomuś - juz wysylam, rrrr xD ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 jeszcze mnie tu brak :P oto javor po dzisiejszym zakończeniu liceum :) chyba nie musze wyjaśniać dlaczego na drzewie i taki przekrzywiony kadr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Hehe... javor na jaworze... Gratuluję serdecznie skończenia liceum! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 No to teraz ja - tez po zakonczeniu... Zaraz ide sie ******* z tej radosci. Liceum mnie wyrolowalo i kopnelo w dupe -- mialem miec celujacy z informatyki za stworzenie nowej www szkoly, jednak dostalem bdb. Sie ******* to skasuje cala www - dobrze, ze mam hasla i login do serwerow itp :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 nie zebym Cie podpuszczal, ale tego nie zrobisz 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Czas aktualizację zrobić i umieścić jakąś fotałę z 2k6:). Dziś jest szczęśliwy dzień, więc i zdjęcia pełne szczęścia:) Studniówka i szeroki uśmiech (ja po prawej). I zakończenie roku szkolnego, trzeba było to jakoś godnie uczcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Lucas, tam byles po prawej, a tu.. po lewej? Faktycznie, w świetle dziennym wyglądasz znacznie ladniej... :D Zrób sobie fotę i wyslij Ziomusiowi, ucieszy się. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 heheh - no no nie dyskryminuje was chłopaki ze względu na płeć... ale trochę za brzydcy dla mnie jesteście ;) lepiej pokażcie te moje fotki siostrom itp. ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 a u mnie, mimo faktu kończenia 3 klasy, nie było zakończenia roku :P . PODOBNO na życzenie nas samych, mam dłuższy rok do 25 maja :) . MA to w sumie dobre strony. Bedzie można zebrać sie całą paką i gdzieś wyjść razem jeszcze po maturach, bez żmudnego zdzwaniania sie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 niezkadrowane bo w domku w paincie to skladalem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 Ukłon w stronę Rafała Wojtunika - WSZECHPOLAK ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 hmmm to ujecie przypomina mi model Kaszubasa do jego animki hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 omfg, coś ty zrobił z włosami ale brawo za charakteryzacje ;] kup sobie kominiarke, sprejem pomaluj jak u Bigleba i wyjdzie. Mina przednia, nawet ładnie odwzorowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Właśnie porównałem sobię z konceptem, pasuje jak ulał. Przyznaj się, pozowałeś ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Leru - ostrzegaj jak dajesz takie foty, bo znowu @^&@$ oplulem monitor przez Ciebie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Leru nie rób tak buzią bo ci zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 hmm ale laska zakochalem sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Leru : omg ;) Ania: do twarzy ci w niebieskim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 oo fajny wątek .. dopiero go odkryłemmm.. to w nagrodę pokaże coś niecoś.... dziewczyny zakryjcie oczy.. hehe..:).. zapomniałbym dodać że 2 lata minęły od tego foto.. hihi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 ale chuherko.. heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 thorgal oj przestan ..kamera dodaje 5 kilo... :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Buehehehee nieeeee no... rudylew - teraz to ******* xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 knysha sie gra sie ma :) :D .. h3#$%#$ a teraz coś co was zabije.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Rudylew, Ania przeciez zakryła oczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 w bicu 50 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Wracamyy z Koszalina, z dlugiego weekendu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 fajne foto.. nice gerl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Leru - dooooobry ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi