Napisano 22 Kwiecień 200618 l edit: hindus, normalnie lecisz na mojego avatara. Nie moge Ci sie oprzec leander To dla mnie zaczyt - zawsze będziemy razem xD
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Leander, zawsze się śliniłem na Twojego avatara z pumą. Skoro jest wolny, to mogę dokonać aneksji? :D
Napisano 23 Kwiecień 200618 l avatar leandera to zastrzezony znak towarowy :) co zła twoja jaszczurka ? :D vorq - dodaj napis call me :)
Napisano 23 Kwiecień 200618 l o lol, Vorek - to naprawde Ty na tej fotce? widzialem Cie juz pare razy na tych zlotach, ale na tej fotce to nigdy bym nie rozpoznał :]
Napisano 23 Kwiecień 200618 l e tam w samochodzie i tak było 60 stopni wiec to roznicy nie robiło raczej:P
Napisano 23 Kwiecień 200618 l ej tytytyty HINDUS skad masz zdjecie mojego sasiada??? hahaha ale zwala... czy to Ty?? wybacz ze nie mowie Ci dziendobry na ulicy haha... a tak serio skad to masz?:P chyba ze gdzies krazy jego sobowtor;)
Napisano 23 Kwiecień 200618 l No przecież napisał, że to on sam jest. :] Jeny, Vorek bez okularów i tak się zmienił. :D AG, ale szpanujesz aparatem. ;) To jest tam, gdzie się idzie trochę pod górę? Pamiętam jak przez mgłe, mogę bredzić. :)
Napisano 24 Kwiecień 200618 l no to moze i ja cos jeszcze podrzuce... tym razem troche "normalniej" =)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Illy. spox, fota byla robiona po pijaku i wyszla tylko dzięki automatycznym ustawieniom: to tylko przypadkowy obiekt w kadrze był trzeźwy... :D
Napisano 26 Kwiecień 200618 l ja też trzeźwy :) w niedzielę w Łodzi (niestety nie na Reanimacji a "służbowo" :P na wyjeździe ze studiów) Tutaj pod Polską YMCA sobie tańczę ;) "ŁaaaaJemCiiEjjj" Tutaj ilustracja do przysłowia "z profila człowiek wygląda jak dupa goryla" :D Zdjęcie cyknięte z ukrycia przez koleżankę na osiedlu domków robotniczych w Łodzi chciałbym pozdrowić wszystkie moje fanki, nie bójcie się pisać na PM :) Odpowiadam na wszystkie wiadomości do których dołączone są fotki nago ;) pozdro
Napisano 27 Kwiecień 200618 l ziomuś juz wysylam :D:D:D a to ja wczoraj wlasciwie dzisiaj nad ranem nie wiem gdzie to i nie pamietam tylko sie zastanawiam czemu jak jestem zrobiony w trzy pupy to zawsze wygladam jak dziewczynka :D
Napisano 27 Kwiecień 200618 l Trzezwy bylem ;p Taaa jasne - i kogo chcesz oszukac ;]? ziomuś - juz wysylam, rrrr xD ;]
Napisano 28 Kwiecień 200618 l jeszcze mnie tu brak :P oto javor po dzisiejszym zakończeniu liceum :) chyba nie musze wyjaśniać dlaczego na drzewie i taki przekrzywiony kadr :D
Napisano 28 Kwiecień 200618 l No to teraz ja - tez po zakonczeniu... Zaraz ide sie ******* z tej radosci. Liceum mnie wyrolowalo i kopnelo w dupe -- mialem miec celujacy z informatyki za stworzenie nowej www szkoly, jednak dostalem bdb. Sie ******* to skasuje cala www - dobrze, ze mam hasla i login do serwerow itp :]
Napisano 28 Kwiecień 200618 l Czas aktualizację zrobić i umieścić jakąś fotałę z 2k6:). Dziś jest szczęśliwy dzień, więc i zdjęcia pełne szczęścia:) Studniówka i szeroki uśmiech (ja po prawej). I zakończenie roku szkolnego, trzeba było to jakoś godnie uczcić.
Napisano 28 Kwiecień 200618 l Lucas, tam byles po prawej, a tu.. po lewej? Faktycznie, w świetle dziennym wyglądasz znacznie ladniej... :D Zrób sobie fotę i wyslij Ziomusiowi, ucieszy się. :D
Napisano 28 Kwiecień 200618 l heheh - no no nie dyskryminuje was chłopaki ze względu na płeć... ale trochę za brzydcy dla mnie jesteście ;) lepiej pokażcie te moje fotki siostrom itp. ;) pozdro
Napisano 29 Kwiecień 200618 l a u mnie, mimo faktu kończenia 3 klasy, nie było zakończenia roku :P . PODOBNO na życzenie nas samych, mam dłuższy rok do 25 maja :) . MA to w sumie dobre strony. Bedzie można zebrać sie całą paką i gdzieś wyjść razem jeszcze po maturach, bez żmudnego zdzwaniania sie itp.
Napisano 2 Maj 200618 l omfg, coś ty zrobił z włosami ale brawo za charakteryzacje ;] kup sobie kominiarke, sprejem pomaluj jak u Bigleba i wyjdzie. Mina przednia, nawet ładnie odwzorowana
Napisano 2 Maj 200618 l Właśnie porównałem sobię z konceptem, pasuje jak ulał. Przyznaj się, pozowałeś ? ;]
Napisano 2 Maj 200618 l Leru - ostrzegaj jak dajesz takie foty, bo znowu @^&@$ oplulem monitor przez Ciebie ;/
Napisano 2 Maj 200618 l oo fajny wątek .. dopiero go odkryłemmm.. to w nagrodę pokaże coś niecoś.... dziewczyny zakryjcie oczy.. hehe..:).. zapomniałbym dodać że 2 lata minęły od tego foto.. hihi..
Napisano 2 Maj 200618 l Buehehehee nieeeee no... rudylew - teraz to ******* xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD