Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
edit: hindus, normalnie lecisz na mojego avatara. Nie moge Ci sie oprzec

leander To dla mnie zaczyt - zawsze będziemy razem xD

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 188,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Leander, zawsze się śliniłem na Twojego avatara z pumą. Skoro jest wolny, to mogę dokonać aneksji? :D

Napisano

avatar leandera to zastrzezony znak towarowy :) co zła twoja jaszczurka ? :D

vorq - dodaj napis call me :)

Napisano

o lol, Vorek - to naprawde Ty na tej fotce? widzialem Cie juz pare razy na tych zlotach, ale na tej fotce to nigdy bym nie rozpoznał :]

Napisano

ej tytytyty HINDUS

ggx6by.jpg

skad masz zdjecie mojego sasiada??? hahaha ale zwala... czy to Ty?? wybacz ze nie mowie Ci dziendobry na ulicy haha...

a tak serio skad to masz?:P chyba ze gdzies krazy jego sobowtor;)

Napisano

No przecież napisał, że to on sam jest. :]

Jeny, Vorek bez okularów i tak się zmienił. :D

AG, ale szpanujesz aparatem. ;) To jest tam, gdzie się idzie trochę pod górę? Pamiętam jak przez mgłe, mogę bredzić. :)

Napisano

Illy. spox, fota byla robiona po pijaku i wyszla tylko dzięki automatycznym ustawieniom: to tylko przypadkowy obiekt w kadrze był trzeźwy... :D

Napisano

ja też trzeźwy :)

w niedzielę w Łodzi (niestety nie na Reanimacji a "służbowo" :P na wyjeździe ze studiów)

Tutaj pod Polską YMCA sobie tańczę ;) "ŁaaaaJemCiiEjjj"

17ja3.jpg

Tutaj ilustracja do przysłowia "z profila człowiek wygląda jak dupa goryla" :D Zdjęcie cyknięte z ukrycia przez koleżankę na osiedlu domków robotniczych w Łodzi

21dk2.jpg

chciałbym pozdrowić wszystkie moje fanki, nie bójcie się pisać na PM :) Odpowiadam na wszystkie wiadomości do których dołączone są fotki nago ;)

pozdro

Napisano

ziomuś juz wysylam :D:D:D

a to ja wczoraj wlasciwie dzisiaj nad ranem nie wiem gdzie to i nie pamietam tylko sie zastanawiam czemu jak jestem zrobiony w trzy pupy to zawsze wygladam jak dziewczynka :D

gdzieto4qp.jpg

Napisano
Trzezwy bylem ;p

ja1mv.jpg

Taaa jasne - i kogo chcesz oszukac ;]?

ziomuś - juz wysylam, rrrr xD ;]

Napisano

jeszcze mnie tu brak :P

oto javor po dzisiejszym zakończeniu liceum :)

chyba nie musze wyjaśniać dlaczego na drzewie i taki przekrzywiony kadr :D

image0127b8di.jpg

Napisano

No to teraz ja - tez po zakonczeniu... Zaraz ide sie ******* z tej radosci. Liceum mnie wyrolowalo i kopnelo w dupe -- mialem miec celujacy z informatyki za stworzenie nowej www szkoly, jednak dostalem bdb. Sie ******* to skasuje cala www - dobrze, ze mam hasla i login do serwerow itp :]

knyshaend9ik.jpg

Napisano

Czas aktualizację zrobić i umieścić jakąś fotałę z 2k6:). Dziś jest szczęśliwy dzień, więc i zdjęcia pełne szczęścia:)

Studniówka i szeroki uśmiech (ja po prawej).

PICT2567.jpg

I zakończenie roku szkolnego, trzeba było to jakoś godnie uczcić.

DSC01454.jpg

Napisano

Lucas, tam byles po prawej, a tu.. po lewej?

Faktycznie, w świetle dziennym wyglądasz znacznie ladniej... :D

Zrób sobie fotę i wyslij Ziomusiowi, ucieszy się. :D

Napisano

heheh - no no

nie dyskryminuje was chłopaki ze względu na płeć...

ale trochę za brzydcy dla mnie jesteście ;)

lepiej pokażcie te moje fotki siostrom itp. ;)

pozdro

Napisano

a u mnie, mimo faktu kończenia 3 klasy, nie było zakończenia roku :P . PODOBNO na życzenie nas samych, mam dłuższy rok do 25 maja :) . MA to w sumie dobre strony. Bedzie można zebrać sie całą paką i gdzieś wyjść razem jeszcze po maturach, bez żmudnego zdzwaniania sie itp.

Napisano

omfg, coś ty zrobił z włosami

ale brawo za charakteryzacje ;] kup sobie kominiarke, sprejem pomaluj jak u Bigleba i wyjdzie. Mina przednia, nawet ładnie odwzorowana

Napisano

Właśnie porównałem sobię z konceptem, pasuje jak ulał. Przyznaj się, pozowałeś ? ;]

Napisano

Leru - ostrzegaj jak dajesz takie foty, bo znowu @^&@$ oplulem monitor przez Ciebie ;/

Napisano

oo fajny wątek .. dopiero go odkryłemmm.. to w nagrodę pokaże coś niecoś.... dziewczyny zakryjcie oczy.. hehe..:)..

Ja%21%21%21.jpg

zapomniałbym dodać że 2 lata minęły od tego foto.. hihi..

Napisano

Buehehehee nieeeee no... rudylew - teraz to ******* xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD