Napisano 15 Sierpień 200618 l Knysha Zołądkowa najbardziej zdradliwa rzecz.Ale jakże cudownie wchodzi. ;)
Napisano 15 Sierpień 200618 l Ale jakże cudownie wchodzi. ;) Hehe no tutaj sie zgodze ;]. Jeszcze z pomaranczkami - cudoooo ;]
Napisano 15 Sierpień 200618 l jak dla nie żołątkowa to jedyna wódka którą moge pić bez popity;] ale jest za słodka...wole wino na łące;]
Napisano 17 Sierpień 200618 l . . . a mówili że nie wolno klonować . . . :D :D :D :D LERU i następne 2000 latek Twoje :D :D :D :D >> KOME - Siwucha bardzo dobry stuff ale ja polecam domowyrosłąpostprodukcję mononuklearną zwaną księżycówką, łoj to to jest gigant . . . ;) Pozdrawiam PS. Ostawcie kolegę LERU w spokojności bo kolejnej edycji Pratów nie nakręcą ;)
Napisano 17 Sierpień 200618 l illy pogadamy za miesiąc :> ja już nie palę już 6mcy i wiem jak cięzki jest 1-wszy miesiąc :/ W dalszym ciagu nie pale ;p (szukaj cytatu na 14 stronie)
Napisano 18 Sierpień 200618 l no no Lukx fajnie sie bawisz;-)) no to kiedy mam do ciebie wpaść ;-PP nauczysz mnie takie fajne fikołki robić ;-)))
Napisano 18 Sierpień 200618 l kurcze co trzeba robic zeby miec taki brzuch? ja od lat sie staram i nic :/
Napisano 18 Sierpień 200618 l kurcze co trzeba robic zeby miec taki brzuch? ja od lat sie staram i nic :/ na pewno nie tysiace "brzuszkow" jak sie ludzia wydaje :). DIETA, DIETA i jeszcze raz DIETA. Plus oczywiscie silka 4 razy w tyg i kardio w pewnych okresach czasu no a jak i jest kasa to lekka pomoc odpowiednimi suplementami.
Napisano 18 Sierpień 200618 l trzeba mieszkac na Cyprze :D trzeba terenowac gimnastyke :D trzeba jesc albo same weglowodany, albo same bialka - nie mieszac tego w posiłkach ;) Acha- btw nie wszystkie panny lubią "kaloryferek" :P
Napisano 18 Sierpień 200618 l trzeba jesc albo same weglowodany, albo same bialka - nie mieszac tego w posiłkach ;) hehe dobre:) to jakas nowa teoria :) nie radze stosowac :)
Napisano 18 Sierpień 200618 l hehe dobre:) to jakas nowa teoria :) nie radze stosowac :) Nie, wcale nie nowa ;) Moze źle usłyszałem albo coś, ale mi to ojciec mówił, on ogólnie jest fanatykiem silowni, zdrowego zywienia i takich dupereli, moze cos poprzekrecałem :D
Napisano 18 Sierpień 200618 l Acha- btw nie wszystkie panny lubią "kaloryferek" :P kto powiedzial ze to dla panien:) jedni lubia leniuchowac i sie zapuszczac inni lubia wylac troszku potu:) jedni lubia grube inni chude :) sa gusta i gusciki. Nie, wcale nie nowa ;) Moze źle usłyszałem albo coś, ale mi to ojciec mówił, on ogólnie jest fanatykiem silowni, zdrowego zywienia i takich dupereli, moze cos poprzekrecałem :D no to Respect dla Taty za chec walki z zelazem.
Napisano 18 Sierpień 200618 l kiedys ćwiczyłem kilka razy w tygodniu taniec polamaniec i taki brzusio sam sie jakos wyrobil. Obecnie za duzo jem i troszke piwka łykam to mi troszkę "przysłoniło" :D
Napisano 18 Sierpień 200618 l to chyba zaczne brac suplementy i lepiej sie odzywiac. dzięki Lukx! :D ---------------- aha, to dzieki jeszcze raz!
Napisano 18 Sierpień 200618 l to chyba zaczne brac suplementy i lepiej sie odzywiac. dzięki Lukx! :D prawidlowa kolejnosc to : lepiej sie odzywiac, wiecej ruszac, dluuuugo dluuuugo nic i dopiero suplementy :)
Napisano 18 Sierpień 200618 l fajne te foty Lukx btw. taka sylwetka u grafikow to taka sama rzadkosc jak stringi u mocherowej babci ;-)
Napisano 18 Sierpień 200618 l fajne te foty Lukx btw. taka sylwetka u grafikow to taka sama rzadkosc jak stringi u mocherowej babci ;-) true true dobra opona nie jest zła albo dwie nawet wiem bo mam ;-))) ofca ta fotka to nwet na refke sie nada bardzo dobra jakość czym strzeliłeś??
Napisano 18 Sierpień 200618 l to chyba zaczne brac suplementy i lepiej sie odzywiac. dzięki Lukx! :D ---------------- aha, to dzieki jeszcze raz! Kome.... 2 cykle omki i jestes pudzian!!:D ;) Moja kolezanka ma koszulke z napisem ""Kto nie ma brzucha ten kiepsko r***a" :) sa gusta i gusciki!! ostatnio troche zgoobilem ale hmm...moze o tym inny wątek byśmy załorzyli!?:D zresztą...lepiec miec brzuch od piwa niz garba od roboty...bo przeciez dobrego konia trzeba trzymac pod dachem!! lol
Napisano 19 Sierpień 200618 l zresztą...lepiec miec brzuch od piwa niz garba od roboty ;-D masz całkowitą racje ;-)) a kolezanka ciekawa ;-))
Napisano 19 Sierpień 200618 l fikołek - KODAK Z650 + co do jakosci...nie wiem nie znam sie - wiem ze zdjecia mam w rozdzialce -2832x1888
Napisano 19 Sierpień 200618 l dzięki ofca ja kiedyś nikona miałem ale w nieodpowiednim sztucznym świetle to prawdzire szity wychodziły i rozmycia ale na powietrzu to cycuś ;-)) 2832x1888 ja troszke mniejsze robiłem ;-P
Napisano 19 Sierpień 200618 l hkropinski fajnie, wystawiasz aparat na allegro? bo takie zdjęcia tam często a jeszcze częściej komórek ;-))) KLICEK obiektyw wcale nie taki wielki ale mały też nie ;-) spójrz na rękę jako odnośnik chyba że hkropinski ma taaakie wieeelkie graby jak jaskiniowcy ;-)))
Napisano 19 Sierpień 200618 l Fikołek domyslam sie hehe :) Tomus - Hkropinski jest bardzo nerwowy i je obgryza hehe ;)
Napisano 20 Sierpień 200618 l no bo jak hkropinski podswiadomie wie ze robi cos 10h przy kompie a potem a 10 minut go zjedziecie jak autostrade to nerwy się hkropinskiemu ruszają:D:D:D