Napisano 21 Sierpień 200618 l to ode mnie negaTYWA NIE USLYSZYSZ.. MOZESZ SPOKOJNIE ZMIENIC DIETE .. NA INNA.. POZDRO .HEHE..
Napisano 22 Sierpień 200618 l http://img158.imageshack.us/img158/7233/photo0065nz5.jpg czas odslonic swe oblicze!!! tu akurat zabawa z wlosami!! normalnie jest hmmm.... na Zakościelnego tylko kroocej!:) nie patrezc na burdello za mna!!:)
Napisano 22 Sierpień 200618 l lukx in da action :) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, załapałam sie na fotki hihi dzięki ojcze że pamietałeś o swej latorośli hihi:o)
Napisano 22 Sierpień 200618 l Bruneq na avatarze jakoś inaczej wygladasz ;-) a tu taki poważny bonzo ;-) Ifonka what do you mean? a oświeciło mnie
Napisano 22 Sierpień 200618 l powaga zabija powoli....to foto zrobione dla jaj!:P normalnie wygladam troche inaczej!:P
Napisano 22 Sierpień 200618 l zeby nie bylo.....ze ja taki bonzo i tego tam..... ja to ten z....a zreszta to widac ktory to ja!:P http://img247.imageshack.us/img247/9843/gangstazgt7.jpg
Napisano 22 Sierpień 200618 l illoto walczy z kablami, strasznie mnie wtedy chinch kopal, a lezal obok myszki, w sumie takie trzezwiace to bylo ;p A impreza udana na 102
Napisano 23 Sierpień 200618 l Pax, pax miedzy chrzescijany! To ja postrasze paskudnym ryjem mym. Za wszelkie obrazenia {fizyczne i psychiczne} nie ponosze odpowiedzialnosci ;p
Napisano 24 Sierpień 200618 l Ifonka i Marek G in da action :-) Bardzo ladne, ladna... bardzo ladnie tam jest.. Knysha: super portrecik!
Napisano 24 Sierpień 200618 l Cypr skład: Niezła impreza! Zazdroszczę :) Błagam tylko nie mówcie, że na takiej plaży gadaliście o grafice komputerowej ;-)
Napisano 25 Sierpień 200618 l ja i Ofcy oKo - niedlugo z nowa fryzura... ja i moja nowa grzywka :D to teraz daj jeszcze kawałek profilu to ktoś cie połączy w photoshopie i będziemy wiedzieli jak wyglądasz w całości ;P a oko fajne prawdziwe? ;))
Napisano 25 Sierpień 200618 l ja troche z innej beczki kto ma ochote moze sobie zobaczyc malego nindze w gajerku i jego panne w bialym wdzianku :P poz
Napisano 25 Sierpień 200618 l gratulejszyn, gratulejszyn :) jakby co to mogę fotografować wam na weselu :)
Napisano 25 Sierpień 200618 l little-ninja to oficjalne zaproszenie dla całego forum ;-) no i gratuluje i najlepszego
Napisano 25 Sierpień 200618 l heh co za pytanie kto z Go ... przecie wiadomo ze weselicho zawsze jest tam gdzie Panna Młoda! pozdro... ps. do Panny Oli: prosze mnie zapisac w kajeciku na taniec hehe ;) ps2. z toba tez zatancze ninja, zrobie to tym razem ;D
Napisano 25 Sierpień 200618 l to oficjalne zawiadomienie dla calego forum w kosciele moze byc tyle ile sie zmiesci :) na weselicho przepustki :P poz co do tanca trzymam za slowo :)
Napisano 25 Sierpień 200618 l little-ninja hehe ale zaproszenie wymalowane :D pokaż po weselu jakies fotki wybranki no i twoje :D Powodzenia i GRATULACJE !
Napisano 25 Sierpień 200618 l Gratulacje :D I nie pomyl sie w formułce przysięgi ;) Acha i gites zaproszenie :) No i ja tez sie przyłanczam do prośby o fotki :) No i jeszcze udanj nocy ...;) i w ogóle szczęscia :)
Napisano 25 Sierpień 200618 l też fotki chciałbym zobaczyć bo osobiście to nie dotre a chciałbym zobaczyć jak wyglądasz w garniaku i z poślubioną tobie białogłową ;)
Napisano 26 Sierpień 200618 l to teraz daj jeszcze kawałek profilu to ktoś cie połączy w photoshopie i będziemy wiedzieli jak wyglądasz w całości ;P a oko fajne prawdziwe? ;)) oko fajne - ale dogde i burn w szopku robi swoje :D:D:D dzis wstawie jeszcze jedna fotke - zalezy czy m isie uda....ma sie w koncu tego Yakumo Mega - Image 34 hyyh mentaller - tak to ja :D
Napisano 26 Sierpień 200618 l a ty to ten ktory to wszystko nagrywa :D Ogolnie to nie przemyslane rowaalanie szopy bo narobiliscie syfu i sie zmeczyliscie :p Pozdro
Napisano 26 Sierpień 200618 l Dokładnie, wystarczy jeden umiejętnie podłożony ładunek C4 i po robocie.
Napisano 26 Sierpień 200618 l little-ninjapogratulowac :):):) animacja 2d "ROWRSFERATU" ciezkie :D[wczoraj mialem godzine wolnego w pracy :P] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e4aeae0f934487a5.html
Napisano 26 Sierpień 200618 l heheh oj rowr nudziło sie nudziło :D Wyszedłes nie jak wampir tylko jak jakis amant uwodziciel z filmu :D
Napisano 26 Sierpień 200618 l OMG, little-ninja - gratulacje :) nie wiedziałem że graficy mają jakieś życia uczuciowe :P hehe pozdrawiam :)
Napisano 26 Sierpień 200618 l ofiec part trzee ofiec i jego pozyczony Yokumo o w miare porannej porze
Napisano 26 Sierpień 200618 l heheh oj rowr nudziło sie nudziło :D Wyszedłes nie jak wampir tylko jak jakis amant uwodziciel z filmu :D zycia nie oszukasz :D ofcahahah jak na grafika przystalo geba zarosnieta :D
Napisano 26 Sierpień 200618 l taaa ja i grafik....hehe still rookie.. ale za to wlosy sciete ...wiec obiegam juz o typowego grafika hyh
Napisano 26 Sierpień 200618 l ofca nie jestes przypadkiem jednym z ministrantow w lubińskim kosciele kolo muzy? ;) dobre wlosy
Napisano 26 Sierpień 200618 l buhahahahaah...... ministrantem bylem....w czasie isca do komuni heh....ale w koszewie kolo stargardu kolo szczecina.... tenks :*