Napisano 15 Październik 200618 l natura nas czasem zaskakuje :D :( :) ;) aaa teraz jak??? ten sam kolor??
Napisano 16 Październik 200618 l [EDIT] wsadzilem sobie do oczu dwa metale znalezione po drodze ze szkoly:D
Napisano 22 Październik 200618 l tak dolna częśc ciała jest ciekawsza;] ale masz piekny lęzor...tak...tak...w sam raz;p
Napisano 23 Październik 200618 l Przedstawiciele max3d {znaczy sie jo i JohnZi} na wykladach w DSWE... ;]
Napisano 24 Październik 200618 l no nie spi nie spi:p trzeba byc czujnym, bo nieopodal knyszka sie czail:d
Napisano 24 Październik 200618 l czyli ostro tam macie... :) a ty johnie i tak wyglądasz jak byś był po nie przespanej nocy :p hoo!
Napisano 24 Październik 200618 l :D fajne. tez jestes w jakims bractwie? np. wydajesz 5 tys zl na zbroje plytowa [...] i miecz, zeby sie potem napierdzielac na turniejach? ....czasy inne ale to to ?...
Napisano 24 Październik 200618 l fajne foto :] też mam kumpla ale w bractwie średniowiecznego rycerstwa ... jak mi sie ostatnio chwalił to kupił chełm za 500zł Oo
Napisano 24 Październik 200618 l Epoka Napoleońska. Kapral kompanii woltyżerskiej (lekka piechota) z 2 pułku piechoty Xięstwa Warszawskiego....w nieregulaminowym bicornie na głowie, zamiast rogatywki.....Na Jenie akurat walczyliśmy u boku 22 półbrygady francuskiej piechoty liniowej, stą inna czapka....fajne chłopaki. Zawsze biwakują pod gołym niebem, niezależnie od pogody...... pewnie i tak nikt nie zrozumiał :]
Napisano 24 Październik 200618 l pewnie i tak nikt nie zrozumiał :] eeeeeeeeee tam nie wszyscy tu mają 11-15 lat, niektórzy wiedzą o czym pisałeś. Napoleon ? ten do picia ? (lol)
Napisano 25 Październik 200618 l kolezanki brat tez z zona jezdzi na takie zjazdy, ale nie wiem, ktore czasy i jakie kompanie on reprezentuje
Napisano 30 Październik 200618 l hehe ja kiedys robilem za szkockiego ...eeee.rycerza??/ znaczy smigalem w kilcie i z mieczem w lapie ale mnie wywalili bo za bardzo bralem do serca idee alkoholu i rozpusty :D na dzialeczce ...tak jej skopalem ziemie ze do dzisiaj wie gdzie jej miejsce :D
Napisano 30 Październik 200618 l widac po spojzeniu ze jeszcze chciales JA DOBIC ! oz Ty brutalu :( Woznkt fajna faza ;) ale ciagle na haju tam musza byc wszyscy tak sobie ladnie wkrecacie ze az milo popatrzyc ;)
Napisano 2 Listopad 200618 l Rooooooooowr, pamietasz mnie? Poznalismy sie na przejsciu dla pieszych! xD
Napisano 2 Listopad 200618 l nie znacie sie :D to byl rowr po ciezkim tygodniu pracy w agencji reklamowej ...ktory musial odreagowac po pracy i troche mu zeszlo :D Deus ohhh slodyczy ma :* :D
Napisano 3 Listopad 200618 l mina w stulu " zjedzenie sloika smalcu bylo kijowym pomyslem....i ja chce juz do wojska bo mi na dekiel wali " :D:D:D eeeee ciekawe czy przyjmuja do armii irackiej ???
Napisano 3 Listopad 200618 l ciekawe czy przyjmuja do armii irackiej ??? nie, ale znam taki jeden klub gdzie mógłbyś zatanczyć na rurze :D :D
Napisano 4 Listopad 200618 l buahahahahahahahha :D:D:D:D eeee dawaj adres zawsze chcialem dorobic sobie w"Błekitnej ostrydze":D:D:D
Napisano 4 Listopad 200618 l Zdarzyło mi się tu zaglądnąć kilka razy ale nigdy nie miałem swoich zdięć na kompie, na szczęście jakimś szczęśliwym trafem znalazło się jedno ;]. Z taką twarzą już się urodziłem i już zostane ;]
Napisano 4 Listopad 200618 l Z taką twarzą już się urodziłem i już zostane ;] zależy ile dresów masz w mieście :)
Napisano 4 Listopad 200618 l Chveti kilku dresów by się znalazło, ale jak by co jest kilku dobrych plastyków w mieście ;]. Deus mysląc że ludzie patrząc się na moje zdjęce robią nieprzyzwoite rzeczy zaczyna się o siebie bać xD.
Napisano 4 Listopad 200618 l Z taką twarzą już się urodziłem i już zostane ;] Lol, jaki pewny siebie...
Napisano 4 Listopad 200618 l Deus mysląc że ludzie patrząc się na moje zdjęce robią nieprzyzwoite rzeczy zaczyna się o siebie bać xD. bez sensu przy moich nie chca :(
Napisano 4 Listopad 200618 l Lol, jaki pewny siebie... A co założysz się ?? ;> rowr nie masz mi czego zazdrościć ;]
Napisano 4 Listopad 200618 l deus ekhm khm drakula ale fajny SSS ci na uchu wyszedł :D:D to vray ? xD