maras Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 wszyscy tylko o jednym:) a tylko ja widze, że mapowanie textury na szafkach jest złe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Popros pania calkiem po prawej od odpikselowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 I tą całkiem po lewej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Skoro juz sie chwalimy, to ja tez. Na zdjeciu ja z moim kaczorkiem. hyhy reanimator . serio się zmieniłeś ;) Illy : poproś o odpixelowanie załej fotki :D Lander: Podłoga przeszła test ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Leander widze szaleje:p wspomnienie kaczorka:D:D, pamiętam że omal nie spadłem z krzesła jak to pierwszy raz zobaczyłem:). A to ja piękny i młody: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Pablo soccer xD A tu jeszcze raz ja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 heheh ale żes okroił, przyznaj się co było na dole:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 musi alkohol ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 nic nie było ;] taki kadr. ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imie Moje Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 a to moja fota, tzw. czatowa :) tylko się nie onanizować ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 No i była sesyjka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Za duzo Guns n' Roses, AG ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 coś Cię chyba ******li ze ich slucham:P a bandamka bo mnie kudły wkur*****ą jak mi na bryle wchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Ja tam sie przyzwyczailem ;) Miękki jestes lolku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 phiii:P miałbyś takie sztywne kudły to byś się nie przyzwyczaił (trzaba spamowac poki Leru w drodze do domu:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 A oto moje stanowisko - czyściusieńko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Dobra, doklejam sie :P Porasz w pracy ;) Ten w czerwonym to ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Por@szek co tak mało monitorów przy sobie ?? Trzeba było jeszcze te dwa wolne po prawej zapodać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 NIestety tych dwoch nie moge bo Mario mnie zatlucze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Por@szek, jak Ty możesz pracować w takim świetle? Wszystko co za oknem odbija Ci się w monitorach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Sądząc po tych schodach na screenie Mario jest w czarnym :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Heh, za mna nie ma okna ;) A po za tym pracuje tutaj jeden gosciu ktory musi miec swatlo zapalone ... nie wiem, nie wnikam dlaczego ... moze nas sie boi ze w ciemnosciach go zjemy :P A w monitorach nie ma sie co odbijac :P To jest za moimi plecami :P A ten w czarnym niestety to nie Mario. Nie ujawnie go bo to nie ten konkurs, ale to 2 biale monity po prawej to jego :P Takze widzicie ze nie mam do tego wizkowego mastera daleko ... nie lcizac tego ze mieszka w pokoju obok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 fajna robota, tak sobie siedzicie i szkrobiecie w maxie :D albo w czym innym. Tez tak chce:P Edit: kolo monitorow maria widze szklanke od piwa, czyzby spozywanie alko w miejscu pracy?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 No to hymmm....Lukx?? btw. szklanka jest pusta a piana to nie wiem... ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Haha, nie nie pijemy w miejscu pracy. Lukx siedzi obok maria, nie widac go ;) Tzn widac tylko jeden czarny monit obok bialych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Tam u was jakaś hierarchia czy jak? :P Ty masz trzy monitorki (w tym laptopa), Mario ma dwa, Lukx tez ma dwa, a ten pan, którego imienia nie można wypowiadac ma jeden, jak i jego sąsiad :D A btw: fajnie wam sie musi pracowac-takie wygodne kanapy to pewnie służa do relaxu w momencie największego stresu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 No to i ja powracam na forum ;] Mała przerwe przed maturami od 3d ale skoro i tak się nie ucze i mam to w dupie to wracam hehe ;] Fota potem. WELCOME BACK JE........ SZKOŁE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 No to sie przypomne... A tu miejsce pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Luty 2006 Autor Share Napisano 20 Luty 2006 jak Wy możecie w takim porządku pracować ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 W zestawieniu z pierwszego zdjecia mozesz sie nam czesciej przypominac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Leru - pokaz swoje siedliszcze ;> ;] leander - jak bede mial jakies ciekawe, to wrzuce... btw. mam film z tymi dziewczynami, ale wam nie pokaze ;];];] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 leander - jak bede mial jakies ciekawe, to wrzuce... btw. mam film z tymi dziewczynami, ale wam nie pokaze ;];];] :D W chwili obecnej nie ma aparatu[cyfr] ale moze jakies zdjecie zeskanoje, albo nagram filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Luty 2006 Autor Share Napisano 20 Luty 2006 Knysha -> aktualnie nie mogę nic działać bo jak wróciłem z Wro to zastałem moje biurko wysprzątane ;) za parę dni pewnie coś rzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Knysha, ale ta Pani z sympatycznym usmiechem po lewej jakos tak na dystans? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 dziwisz się? ja tez bym się bał:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 http://img111.imageshack.us/my.php?image=zdj281cie336jh.jpg z prawej mam jeszcze tv ;] tak zeby soczyście sie napromieniować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 co to jest ze wszyscy mają po 2 monitory, tez chce:P a tą pufe pod biurkiem to na subwoofer byś zamienił:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Leru - no ja mysle ;] Obywatel - hehe wiem, ze jestem paskudny ;] AGmakonts - eee skadze, przeca ja aniolek jestem :) Marcin - 2x19" ;]? Musze dokupic sobie drugi LCD, albo przytargam na biurko stary CRT 17" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 eelo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 bardzio, yyyy eleganckie butki :D p.s. a gdzie bluza nervous ? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Zawsze zapracowany. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 ojojojojoj Eh, po butach widzę że rodzice zawsze chcieli mieć córeczkę... ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 'rodzice' nic nie chcieli :) a czarna bluza pod spodem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Mehehe buciki pr000 ;D. Stylowe spodeneczki i bluza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Kome, to się nazywa porządek w miejscu pracy... :D Marcin: przepaliłeś tą fotę. Gdzie Ty nogi trzymasz pod biurkiem? Na pufie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Grunt to porządek :P Moje biurko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 e tam kompa pokazujesz, pokaz gitarki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 eelo :) edit[+] Mój w miarę czysty łorkfloł. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 co się czapiacie sandałków:P tez takie miałem:P Ja tam pracuje w takim grajdołku:) a to moje ukochane spodnie:D a to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Glany ci farbują skarpetki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi