Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ej tytytyty HINDUS

ggx6by.jpg

skad masz zdjecie mojego sasiada??? hahaha ale zwala... czy to Ty?? wybacz ze nie mowie Ci dziendobry na ulicy haha...

a tak serio skad to masz?:P chyba ze gdzies krazy jego sobowtor;)

Napisano

No przecież napisał, że to on sam jest. :]

Jeny, Vorek bez okularów i tak się zmienił. :D

AG, ale szpanujesz aparatem. ;) To jest tam, gdzie się idzie trochę pod górę? Pamiętam jak przez mgłe, mogę bredzić. :)

Napisano

ja też trzeźwy :)

w niedzielę w Łodzi (niestety nie na Reanimacji a "służbowo" :P na wyjeździe ze studiów)

Tutaj pod Polską YMCA sobie tańczę ;) "ŁaaaaJemCiiEjjj"

17ja3.jpg

Tutaj ilustracja do przysłowia "z profila człowiek wygląda jak dupa goryla" :D Zdjęcie cyknięte z ukrycia przez koleżankę na osiedlu domków robotniczych w Łodzi

21dk2.jpg

chciałbym pozdrowić wszystkie moje fanki, nie bójcie się pisać na PM :) Odpowiadam na wszystkie wiadomości do których dołączone są fotki nago ;)

pozdro

Napisano

ziomuś juz wysylam :D:D:D

a to ja wczoraj wlasciwie dzisiaj nad ranem nie wiem gdzie to i nie pamietam tylko sie zastanawiam czemu jak jestem zrobiony w trzy pupy to zawsze wygladam jak dziewczynka :D

gdzieto4qp.jpg

Napisano

jeszcze mnie tu brak :P

oto javor po dzisiejszym zakończeniu liceum :)

chyba nie musze wyjaśniać dlaczego na drzewie i taki przekrzywiony kadr :D

image0127b8di.jpg

Napisano

No to teraz ja - tez po zakonczeniu... Zaraz ide sie ******* z tej radosci. Liceum mnie wyrolowalo i kopnelo w dupe -- mialem miec celujacy z informatyki za stworzenie nowej www szkoly, jednak dostalem bdb. Sie ******* to skasuje cala www - dobrze, ze mam hasla i login do serwerow itp :]

knyshaend9ik.jpg

Napisano

Czas aktualizację zrobić i umieścić jakąś fotałę z 2k6:). Dziś jest szczęśliwy dzień, więc i zdjęcia pełne szczęścia:)

Studniówka i szeroki uśmiech (ja po prawej).

PICT2567.jpg

I zakończenie roku szkolnego, trzeba było to jakoś godnie uczcić.

DSC01454.jpg

Napisano

heheh - no no

nie dyskryminuje was chłopaki ze względu na płeć...

ale trochę za brzydcy dla mnie jesteście ;)

lepiej pokażcie te moje fotki siostrom itp. ;)

pozdro

Napisano

a u mnie, mimo faktu kończenia 3 klasy, nie było zakończenia roku :P . PODOBNO na życzenie nas samych, mam dłuższy rok do 25 maja :) . MA to w sumie dobre strony. Bedzie można zebrać sie całą paką i gdzieś wyjść razem jeszcze po maturach, bez żmudnego zdzwaniania sie itp.

Napisano

omfg, coś ty zrobił z włosami

ale brawo za charakteryzacje ;] kup sobie kominiarke, sprejem pomaluj jak u Bigleba i wyjdzie. Mina przednia, nawet ładnie odwzorowana

Napisano

oo fajny wątek .. dopiero go odkryłemmm.. to w nagrodę pokaże coś niecoś.... dziewczyny zakryjcie oczy.. hehe..:)..

Ja%21%21%21.jpg

zapomniałbym dodać że 2 lata minęły od tego foto.. hihi..