gogo_20 Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Czesc, no tak moje poczatki zawsze sa bolesne i meczace dla innych. Zazwyczaj musze sie uczyc na wlasnych bledach. Pisze to wszystko a propos mego pierwszego topika na wolnych dyskusjach. Bardzo przepraszam i slowo, ze bade juz grzeczna (w miare moich mozliwosci). Na poczatek sadze, ze dobrze by bylo sie przedstawic i pokazac. Naprawde zyjeeeee!!!!! hehehe Fotka jest z mojej sesji zdjecioej na rzezbie, ale nie chece przytlaczac was mym "niepospolitym pięknem", heheheh wiec sie ogranicze do jednej. Oferta zawiera trzy egzeplarze, ale dostepny jest tylko jeden (pierwszy od prawej, jak sie siedzi przodem do monitora) buahahahhahahaha:P http://waste4.sitesled.com/gogo_rzezba.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Diaboliczny wzrok i usmiech - cos kombinujesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 gogo_20 - szkoda że nie jesteś chłopcem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Macie 'normalniejsza' fotke ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 hihi grafik z dlugimi wlosami ??:D eee hemmm nie jestes trendi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Jestem po prostu orginalny. No i szaatan! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 hahah nooo ja tydzien temu sciolem :D a mialem takie ladne krecone czarne loczki :D a teraz jak podpierdolka wygladam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Łeee, kupa jestes :P Zapuszczaj znowu ;) Pobija nas pewnie. Chat ziam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 hahah nooo ja tydzien temu sciolem :D a mialem takie ladne krecone czarne loczki :D a teraz jak podpierdolka wygladam :D Wstydził byś się ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 :P a ja mam długie ciemne do ramion :)... pozdro dla długowłosych :) może keidyś wrzuce... jak bede miał fotke.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 dobra teraz jade z grobej rury-piatkowa noc w muzeum w kraku tu muzeum lotnictwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 ta słoda dziewczynka to ty ? :D boska fota :) rowr: byś się wstydził ;] ty popierdułko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Znowu ja... Tweety: Tym razem mniej "skacowny" :P http://img463.imageshack.us/img463/7578/img00276qa.jpg http://img225.imageshack.us/img225/2486/img00296sk.jpg Pozdrawiam, Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Te fotki budzą wieeelką zazdrość :D. Co prawda widziałem na żywo naszego "Wielkiego Guru Co Miłościwie Stąpa Po Tej Ziemi" ale żeby go dotknąć (ponoć ma to moc uzdrawiającą) ... czy zrobić zdjęcie z nim to na prawde trzeba być wybrańccem losu :D Jakbym słyszał teksty o Chucku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Panowie, za bardzo w Sztukę lecicie. Po co sie tak kreowac? Proponuje flesz w twarz, skromna fryzura i przynajmniej sie czegos o sobie dowiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 ale slodkie włosy na klacie :P wrrrr :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 uprzedziłeś mnie z komentem... Ehh..leander..maczo...;) MF - to pierwsze jak z rodziny Adamsów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 aaa male :):):) z dlugimi ci lepiej :D ale i tak nie dasz rady ja wytrzymalem 8 miesiecy :D leander :grauuuuuu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 leander :grauuuuuu :D omg :D Przeczytałem Garuu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 haha wsumie jak by troche bardziej zarosl na wilkolaka by sie nadal ;):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 leander - co Ty na okach masz? Okularki? :] MF - skacowany... jak zawsze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 My ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Ech, na każdym zdjęciu z inną panną !? W sumie czemu nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Illy to tylko swoje zdjęcia by pokazywał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 a czyje mam pokazywac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Illy co ty masz wmontowane w szyje po prawej stronie na focie - talerz od cyfry xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 hindus: Raczej zakaz wjazdu wszelkich pojazdów ;) Illy: no nie wiem, psa jak masz, albo zółwia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 >> Leander - miało być prosto w twarz to masz ;), chopaki jak na Was patrzę to strasznie smutno mi jest [gdzie te włosy z tamtych lat itd] ;) ale niech tam: no dobra to nie ja, ale kiedyś też byłem młody nipamiętam tylko kiedy to było ;), to moja córeczka a to sem ja bez rotuszu po ciężkiej pracy ;) Pracoholizm zabija szybciej niż alkohol, dragi i kobiety [wyłączając teściowe] razem wżięte :) ADActa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Pieknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 wnioskuje aby ktos zebral te all fotki i po kliknieciu na NICKA w panelu usera byly one dostepne... chyba jest jasne, ze za jakis czas na gg i o2 zamiast samego opisu i nicku bedzie foto, a potem jeszcze widok z kamerki w real timeie... fajnie by bylo widziec wasze mordy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 MCMiriam - coreczka sliczna pewnie po mamusi :D kurt - nie wiem czy jest taka potrzeba bo jeszcze by sie jakies napalone 15stki dowiedzialy i co taki biedny Illy by zrobil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waginus Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 4 mad ranem i...powinienem dawno leżeć jak kolega ale jeszcze się trzymałem (%%%:D) ...a tu w bardziej "przystępnej" formie :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 jaki nick wogole :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Buehehe... Nick r0x ;] BANS I LANS, HOMIE! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waginus Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Tiaaa zazdrocha ?:p Nick to mało powiedziane...to jak drugie imię:cool: PS. Byłem dobry z biologii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Tiaaa zazdrocha ?:p Bynajmniej nie ;]. Mysle nad zmiana nick'a na anus xD ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=4257&highlight=avatary to jest lepsze miejsce na takie wywody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Oto kolejna odsłona.. Moja :D I'm the key maker!:)......... Kortowiada 2006 :) Oraz: jeszcze na starej stancjii.. Olsztyn dzielnia :) -> Zatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waginus Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Bynajmniej nie ;]. Mysle nad zmiana nick'a na anus xD ;] Za tego anusa to mogę się na ciebie wypiąć w geście rzucenia klątwy :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 waginus czyli p.zdus? :) :) bez urazy :) tak mi sie skojarzyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 brat , kuzyn? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Łoj to mój brat bliźniak, [nie musiałeś tak go pokazywać, bo teraz znów czarną owcą zostanę] ale ja to się nieco później urodziłem, a jemu bardziej włosy urosły ;), no i kilka operacji plastycznych więcej ma na swoim koncie :D. BTW. Ja i tak jestem ładniejszy :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 chyba walka z nudą, speed ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 SWRSC i jego siostra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Hehe Vorek - myśliciel :) A tutaj mniej artystycznie (bo wcale), ale "mrocznie" :D (mieczyk samoróba) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 Smiertelny dol, a do tego troche inna oprawa niz zwykle... http://img175.imageshack.us/img175/5074/p53001686qb.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 tadam! to ja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 wysprzatałes wszystko do fotki;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 jakos mlodziej wygladasz, slodko :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 AGmakonts - nie, zrzuciłem bałagan łokciem za biurko ;). Pionier - ja Ciebie też lubię :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi