mentaller Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Knysha, masz kłopoty z cerą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Az tak widac :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 zbyt różowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 juz zaden internetowy lachon mi sie nie oprze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Grrrrrrrrrrrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Marcin, nie lubie kiedy taki jestes :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 ostro zagrzmialo kapke co ? to ja :D edit - Deus - to bylo dwuznaczne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorga Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Thorga, a kto Ci te zdjątka pstryka ? :P edit: ładna ta sukienka ;X sama, jestem nieufna w stosunku do fotografów ;) wkleilam juz ta fotke w watku o fotografii, ale przeszla bez echa ;( http://devil.inside.pin.pl/~marcinka/9.jpg chyba najlepsza zrobiona przeze mnie fotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 jakas cenzura????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2006 Panowie skończcie ten chat wielostronicowy na temat tego jak bardzo Thorga Wam w głowach zaszumiła (bez obrazy dla Thorgi)!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 łeee... a ja taki wierszyk fajny ułożyłem... :( moja mordka once again [co by OT nie było]: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 No prosze ale zes walnal sobie fotke .. tutaj przynajmniej wygladasz na prawdziwego w srednim wieku wykladowce :D nie to co na lajwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 hehe. OkO się odezwał :) a więc: drodzy słuchacze, bump mapa jest to... :D ja na lajfie tez tak wyglądam (jakby co). tylko możesz nie pamietać bo byłeś w stanie wskazującym sądząc po ilości rozbitych kufli w knajpie :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Skąd wytrzasnąłes taką bombową chustę? Ja też chcę! I co robiłeś w nocy? Deadline mialeś na głowie, czy tylko tą chustę? Poranna mina wskazuje na to, żeś w nocy pracował jedynie umysłowo...? Ja zwykle na noc puszczam animację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Panowie skończcie ten chat wielostronicowy na temat tego jak bardzo Thorga Wam w głowach zaszumiła (bez obrazy dla Thorgi)!! Leru, no nie udawaj ze Thorga nie zaszumila Tobie w glowie ;] Bo znowu zaczne cos podejzewac ;] Thorga: zmyslowa fotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 No Tadek rzeczywiście wymiatasz:D Miałam kiedyś chłopaka z Suchej Beskidzkiej, też był fajny;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Nie czepiajcie się kadru i swiatła: nie ja robiłem fotki... Zresztą światło i tak poprawiłem w PS na tyle, na ile się dało. To było jakiś niecały rok temu pstryknięte. I jeszcze jedno sprzed 2 - 3 lat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Shogun3d: hehe. Bandankę kupiłem w Chałupach (między barem „złota rybka „ a spożywczakiem jest taki mały sklep z duperelami ;) ) Jeżeli chodzi o to co robiłem… hm. Męczyłem clotha ;) masakra.. i nadal go nie potrafię za bardzo… Ja zwykle na noc puszczam animację... Jaką 8) ? Co do fot.. : to fajny sprzęt masz w ręce hehe… przypomina mi coś Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Ostatnio TAKĄ Hmmm... w sumie na upartego do Chałup z Gdańska daleko nie jest... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Shogun jesteś przerażający :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 najprawdopodobniej jadę tam w tą środę .Mogę ci kupić i wysłać ;) 8zł chyba kosztowała ;) trzeba by siętylko dogadać ;) (jeżeli ci bardzo zależy ;) ) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Hmmm... w sumie na upartego do Chałup z Gdańska daleko nie jest... W Piatek w Kuznicy (wies dalej) robilem impreze. Generalnie miedzy Kuznica a Chalupami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Nie mogłem się powstrzymać :D U Babci, szedłem wiśnie zbierać ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 staary, ten piec ma 3 metry :D specjalnie na bosaka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 bauahahahh byuahahaha no mam nadzieje ze to tak specjalnie do foty sie wystroiłes? :D:D P.S Ale sie lansujesz w tym dresie :D P.S Ale wielka stopa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 MaGuu ale z Ciebie magik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 historyczna chwila, thorgal pokazuje swoje pierwsze zdiecia na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 wiadomo, ten najweselszy ;) tam z tyu stoi KLICEK, ale troche przytyty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Thorgal, gdzieś ty te foty robił i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Thorgal, gdzieś ty te foty robił i kiedy? gdzie? to akurat scisle tajne kiedy? w piatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Kome nie no cos Ty ;) ja tutaj jestem : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 moj mis :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 widze ze nie tylko kome kocha sie w klicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Klicuś -ale Ci włoski odrosły ! :) obetnij ten loczek ! ;) MaGuu- masz punkty ode mnie w reputacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 nie! zawin jeszcze na czolku. wtedy dopiero wszyscy sie zakochamy :* :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 MaGuu nie ma to jak prawdziwy skate pro :D KLICEK inaczej sobie troche cię wyobrazałem, hehe ale miśq :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 A ja jakoś nie lubię napuczczać swojej wyobraźni na facetów... Dlatego nie miałem zadnego wyobrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 A ten jeden to ba **** za ciężką ? :P Bo drugi nie zdążył się odbić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 on akurat został przyklejony do podłoża - testowalismy kropelke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 hehe jak testować kropelke to trzeba było go połozyć i cały tył mu przykleić:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 heh ten background na tym zdjęciu przypomina mi ten z max'a:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 klicek mrauuuuuu:):):) eee too rowr w odslonie z cyklu od dzis jestem dobrym i milym chlopcem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Debil ekszyn skład atakuje! {a echo "uje uje uje"} ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Debil ekszyn skład atakuje! {a echo "uje uje uje"} ;] dalej uje uje uje a echo dodaje {h h h } a później {"uje uje uje"} ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 chveti nie rób z echa dyslektyka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Chłopaki, a można sie przyłączyć do debilsquadu? xD {"uje uje uje"} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 sie rzuce .... ...tak, tak, mam konto na fotce, wiem ale to tylko debilna zabawa... http://www.fotka.pl/osoba.php?id=1440437 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Dobry rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 które piwko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 napewno powyzej 10 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi