Destroyer Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 co wy cigle z tym leru ;-DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 o lol :D twoja wersja kome wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Buahahahaha! O M G ! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Knysha Zołądkowa najbardziej zdradliwa rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 _kuba_ - dopiero teraz mi to mowisz?! ;D ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 a znacie SIWUCHE? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Knysha Zołądkowa najbardziej zdradliwa rzecz.Ale jakże cudownie wchodzi. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 A na drugi dzień namolny kac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Ale jakże cudownie wchodzi. ;) Hehe no tutaj sie zgodze ;]. Jeszcze z pomaranczkami - cudoooo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 jak dla nie żołątkowa to jedyna wódka którą moge pić bez popity;] ale jest za słodka...wole wino na łące;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 :D kome omfg , knock out :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Kome buahahahahaha !!!!!!!! i znow biedny Lerciu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 . . . a mówili że nie wolno klonować . . . :D :D :D :D LERU i następne 2000 latek Twoje :D :D :D :D >> KOME - Siwucha bardzo dobry stuff ale ja polecam domowyrosłąpostprodukcję mononuklearną zwaną księżycówką, łoj to to jest gigant . . . ;) Pozdrawiam PS. Ostawcie kolegę LERU w spokojności bo kolejnej edycji Pratów nie nakręcą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 illy pogadamy za miesiąc :> ja już nie palę już 6mcy i wiem jak cięzki jest 1-wszy miesiąc :/ W dalszym ciagu nie pale ;p (szukaj cytatu na 14 stronie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 illy - podziwiam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 tu i teraz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Fajna koszula. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Badyl, na avataze jakos inaczej wyszedłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 hehe wiem, na awatarze mam brzydkie nogi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 i cycki:P:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 czy badyl to taki większy patyk ? ;D ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 lukx in da action :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 no no Lukx fajnie sie bawisz;-)) no to kiedy mam do ciebie wpaść ;-PP nauczysz mnie takie fajne fikołki robić ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 kurcze co trzeba robic zeby miec taki brzuch? ja od lat sie staram i nic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 kome - duzo piwa pic ;] Lukx gdzies to tak szalal ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 kurcze co trzeba robic zeby miec taki brzuch? ja od lat sie staram i nic :/ na pewno nie tysiace "brzuszkow" jak sie ludzia wydaje :). DIETA, DIETA i jeszcze raz DIETA. Plus oczywiscie silka 4 razy w tyg i kardio w pewnych okresach czasu no a jak i jest kasa to lekka pomoc odpowiednimi suplementami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 trzeba mieszkac na Cyprze :D trzeba terenowac gimnastyke :D trzeba jesc albo same weglowodany, albo same bialka - nie mieszac tego w posiłkach ;) Acha- btw nie wszystkie panny lubią "kaloryferek" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 kome - duzo piwa pic ;] Lukx gdzies to tak szalal ;> plaze Cypru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Ja proponuje 6 waindera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 trzeba jesc albo same weglowodany, albo same bialka - nie mieszac tego w posiłkach ;) hehe dobre:) to jakas nowa teoria :) nie radze stosowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 hehe dobre:) to jakas nowa teoria :) nie radze stosowac :) Nie, wcale nie nowa ;) Moze źle usłyszałem albo coś, ale mi to ojciec mówił, on ogólnie jest fanatykiem silowni, zdrowego zywienia i takich dupereli, moze cos poprzekrecałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Acha- btw nie wszystkie panny lubią "kaloryferek" :P kto powiedzial ze to dla panien:) jedni lubia leniuchowac i sie zapuszczac inni lubia wylac troszku potu:) jedni lubia grube inni chude :) sa gusta i gusciki. Nie, wcale nie nowa ;) Moze źle usłyszałem albo coś, ale mi to ojciec mówił, on ogólnie jest fanatykiem silowni, zdrowego zywienia i takich dupereli, moze cos poprzekrecałem :D no to Respect dla Taty za chec walki z zelazem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 kiedys ćwiczyłem kilka razy w tygodniu taniec polamaniec i taki brzusio sam sie jakos wyrobil. Obecnie za duzo jem i troszke piwka łykam to mi troszkę "przysłoniło" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 to chyba zaczne brac suplementy i lepiej sie odzywiac. dzięki Lukx! :D ---------------- aha, to dzieki jeszcze raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 to chyba zaczne brac suplementy i lepiej sie odzywiac. dzięki Lukx! :D prawidlowa kolejnosc to : lepiej sie odzywiac, wiecej ruszac, dluuuugo dluuuugo nic i dopiero suplementy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 fajne te foty Lukx btw. taka sylwetka u grafikow to taka sama rzadkosc jak stringi u mocherowej babci ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 ja i Ofcy oKo - niedlugo z nowa fryzura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 fajne te foty Lukx btw. taka sylwetka u grafikow to taka sama rzadkosc jak stringi u mocherowej babci ;-) true true dobra opona nie jest zła albo dwie nawet wiem bo mam ;-))) ofca ta fotka to nwet na refke sie nada bardzo dobra jakość czym strzeliłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 to chyba zaczne brac suplementy i lepiej sie odzywiac. dzięki Lukx! :D ---------------- aha, to dzieki jeszcze raz! Kome.... 2 cykle omki i jestes pudzian!!:D ;) Moja kolezanka ma koszulke z napisem ""Kto nie ma brzucha ten kiepsko r***a" :) sa gusta i gusciki!! ostatnio troche zgoobilem ale hmm...moze o tym inny wątek byśmy załorzyli!?:D zresztą...lepiec miec brzuch od piwa niz garba od roboty...bo przeciez dobrego konia trzeba trzymac pod dachem!! lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 pozdrow kolezanke. musi byc extra! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 zresztą...lepiec miec brzuch od piwa niz garba od roboty ;-D masz całkowitą racje ;-)) a kolezanka ciekawa ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 fikołek - KODAK Z650 + co do jakosci...nie wiem nie znam sie - wiem ze zdjecia mam w rozdzialce -2832x1888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 dzięki ofca ja kiedyś nikona miałem ale w nieodpowiednim sztucznym świetle to prawdzire szity wychodziły i rozmycia ale na powietrzu to cycuś ;-)) 2832x1888 ja troszke mniejsze robiłem ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 obiektyw wiekszy od Twojej glowy LOL niezle cacko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 znowu ja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 hkropinski fajnie, wystawiasz aparat na allegro? bo takie zdjęcia tam często a jeszcze częściej komórek ;-))) KLICEK obiektyw wcale nie taki wielki ale mały też nie ;-) spójrz na rękę jako odnośnik chyba że hkropinski ma taaakie wieeelkie graby jak jaskiniowcy ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 hkropinski- zapusć paznokcie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Fikołek domyslam sie hehe :) Tomus - Hkropinski jest bardzo nerwowy i je obgryza hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 no bo jak hkropinski podswiadomie wie ze robi cos 10h przy kompie a potem a 10 minut go zjedziecie jak autostrade to nerwy się hkropinskiemu ruszają:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi