Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Epoka Napoleońska. Kapral kompanii woltyżerskiej (lekka piechota) z 2 pułku piechoty Xięstwa Warszawskiego....w nieregulaminowym bicornie na głowie, zamiast rogatywki.....Na Jenie akurat walczyliśmy u boku 22 półbrygady francuskiej piechoty liniowej, stą inna czapka....fajne chłopaki. Zawsze biwakują pod gołym niebem, niezależnie od pogody......

pewnie i tak nikt nie zrozumiał :]

Napisano

hehe ja kiedys robilem za szkockiego ...eeee.rycerza??/ znaczy smigalem w kilcie i z mieczem w lapie ale mnie wywalili bo za bardzo bralem do serca idee alkoholu i rozpusty :D

na dzialeczce ...tak jej skopalem ziemie ze do dzisiaj wie gdzie jej miejsce :D

32c95afb33a55849.jpg

Napisano

widac po spojzeniu ze jeszcze chciales JA DOBIC ! oz Ty brutalu :(

Woznkt fajna faza ;) ale ciagle na haju tam musza byc wszyscy tak sobie ladnie wkrecacie ze az milo popatrzyc ;)

Napisano

nie znacie sie :D to byl rowr po ciezkim tygodniu pracy w agencji reklamowej ...ktory musial odreagowac po pracy i troche mu zeszlo :D

Deus ohhh slodyczy ma :* :D

Napisano

mina w stulu " zjedzenie sloika smalcu bylo kijowym pomyslem....i ja chce juz do wojska bo mi na dekiel wali " :D:D:D eeeee ciekawe czy przyjmuja do armii irackiej ???

218de7c03daea625.jpg

Napisano

Zdarzyło mi się tu zaglądnąć kilka razy ale nigdy nie miałem swoich zdięć na kompie, na szczęście jakimś szczęśliwym trafem znalazło się jedno ;].

Z taką twarzą już się urodziłem i już zostane ;]

mirick9.jpg

Napisano

Chveti kilku dresów by się znalazło, ale jak by co jest kilku dobrych plastyków w mieście ;].

Deus mysląc że ludzie patrząc się na moje zdjęce robią nieprzyzwoite rzeczy zaczyna się o siebie bać xD.

Napisano

Deus mysląc że ludzie patrząc się na moje zdjęce robią nieprzyzwoite rzeczy zaczyna się o siebie bać xD.

bez sensu przy moich nie chca :(