Ania Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 rudy lew winien mieć rudą grzywę. taka jest definicja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 hahahhahaha,no to teraz ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 natura nas czasem zaskakuje :D :( :) ;) aaa teraz jak??? ten sam kolor?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 omfg owned!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 illy you My God !!! Pośmiałem sie jak niegdyś za . .. 18 lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Rotfl :D :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 buehehehehehe jaki Neo, Illy rulez:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 illy no neo jak ta lala :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 wrzucilem do manipulata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 spoko, przybywam w pokoju;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 o terefere, a tobie co sie stalo z okiem, wygladasz jak nemesis ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 [EDIT] wsadzilem sobie do oczu dwa metale znalezione po drodze ze szkoly:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 tak dolna częśc ciała jest ciekawsza;] ale masz piekny lęzor...tak...tak...w sam raz;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Przedstawiciele max3d {znaczy sie jo i JohnZi} na wykladach w DSWE... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 taaa, wykłady, a czy na monitorze nie widać max3d.pl ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 :P hehe wykłady już takie są, że daja pewien rodzaj swobody :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 oo johnZI nie śpi :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 no nie spi nie spi:p trzeba byc czujnym, bo nieopodal knyszka sie czail:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Hoo! ;] da mesedż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 dzisiaj mnie np dotykal:pp juz nie powiem gdzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 czyli ostro tam macie... :) a ty johnie i tak wyglądasz jak byś był po nie przespanej nocy :p hoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 ja juz tak wygladam i nic na to nie poradze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Pan da! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 :D fajne. tez jestes w jakims bractwie? np. wydajesz 5 tys zl na zbroje plytowa [...] i miecz, zeby sie potem napierdzielac na turniejach? ....czasy inne ale to to ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 fajne foto :] też mam kumpla ale w bractwie średniowiecznego rycerstwa ... jak mi sie ostatnio chwalił to kupił chełm za 500zł Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Epoka Napoleońska. Kapral kompanii woltyżerskiej (lekka piechota) z 2 pułku piechoty Xięstwa Warszawskiego....w nieregulaminowym bicornie na głowie, zamiast rogatywki.....Na Jenie akurat walczyliśmy u boku 22 półbrygady francuskiej piechoty liniowej, stą inna czapka....fajne chłopaki. Zawsze biwakują pod gołym niebem, niezależnie od pogody...... pewnie i tak nikt nie zrozumiał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 pewnie i tak nikt nie zrozumiał :] eeeeeeeeee tam nie wszyscy tu mają 11-15 lat, niektórzy wiedzą o czym pisałeś. Napoleon ? ten do picia ? (lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 kolezanki brat tez z zona jezdzi na takie zjazdy, ale nie wiem, ktore czasy i jakie kompanie on reprezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 pikSar- że co jak mam 15lat to nie wiem o czym on mówi ????:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 hehe ja kiedys robilem za szkockiego ...eeee.rycerza??/ znaczy smigalem w kilcie i z mieczem w lapie ale mnie wywalili bo za bardzo bralem do serca idee alkoholu i rozpusty :D na dzialeczce ...tak jej skopalem ziemie ze do dzisiaj wie gdzie jej miejsce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 widac po spojzeniu ze jeszcze chciales JA DOBIC ! oz Ty brutalu :( Woznkt fajna faza ;) ale ciagle na haju tam musza byc wszyscy tak sobie ladnie wkrecacie ze az milo popatrzyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Rooooooooowr, pamietasz mnie? Poznalismy sie na przejsciu dla pieszych! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 rowr czy zdążyłeś uciec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 lol, też byłem na tym przejściu ale to były resztki rowr-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 nie znacie sie :D to byl rowr po ciezkim tygodniu pracy w agencji reklamowej ...ktory musial odreagowac po pracy i troche mu zeszlo :D Deus ohhh slodyczy ma :* :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 mina w stulu " zjedzenie sloika smalcu bylo kijowym pomyslem....i ja chce juz do wojska bo mi na dekiel wali " :D:D:D eeeee ciekawe czy przyjmuja do armii irackiej ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 ciekawe czy przyjmuja do armii irackiej ??? nie, ale znam taki jeden klub gdzie mógłbyś zatanczyć na rurze :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 buahahahahahahahha :D:D:D:D eeee dawaj adres zawsze chcialem dorobic sobie w"Błekitnej ostrydze":D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Zdarzyło mi się tu zaglądnąć kilka razy ale nigdy nie miałem swoich zdięć na kompie, na szczęście jakimś szczęśliwym trafem znalazło się jedno ;]. Z taką twarzą już się urodziłem i już zostane ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Z taką twarzą już się urodziłem i już zostane ;] zależy ile dresów masz w mieście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Miri, jeszcze dziewica ? :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Deus nie patrz się na niego tak łakomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 to jest silniejsze ode mnie ;((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Deus ty zdrajco :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Chveti kilku dresów by się znalazło, ale jak by co jest kilku dobrych plastyków w mieście ;]. Deus mysląc że ludzie patrząc się na moje zdjęce robią nieprzyzwoite rzeczy zaczyna się o siebie bać xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Z taką twarzą już się urodziłem i już zostane ;] Lol, jaki pewny siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Deus mysląc że ludzie patrząc się na moje zdjęce robią nieprzyzwoite rzeczy zaczyna się o siebie bać xD. bez sensu przy moich nie chca :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Lol, jaki pewny siebie... A co założysz się ?? ;> rowr nie masz mi czego zazdrościć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 deus ekhm khm drakula ale fajny SSS ci na uchu wyszedł :D:D to vray ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi