Skocz do zawartości

Który uczestnik powinien dostać nagrodę publiczności ? 286 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który uczestnik powinien dostać nagrodę publiczności ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 98
  • Wyświetleń 16,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

serwusik :)

glos na morbida. To był moj typ od poczatku. Jest tez kilka innych swietnych pracek :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

jednak po dlugich i ciezkich rozterkach zdecydowałem sie na jmtm - za 3d, kreskówkowy styl, pomysł, klimacik (choc akurat to ostatnie nieco inaczej sobie wyobrażalem)

głos prawie dostali :)

ArTooRo - ma juz duzo glosow, to sobie poradzi

KoMic - no niby fajne, klimatyczne, technicznie chyba tez dobre, ale jakoś tak zawsze mam uprzedzenia do takich starych statkow morskich. sorki :)

Maroński - poległes na twarzy tej laski. gdyby nie to, to chyba jednak na Ciebie bym zagłosował :]

Napisano

Jonasz_Real - jego pracka ma w sobie to coś co sprawia że człowiek chce oderwać wzrok ale nie może.......

Napisano

oj ciezki wybor, ale moj głos wędruje do ArTooRo, za klimat, dupcie;) i wogole

Napisano

Morbid Karbid, za profesjonalizm :) pomysł rodem z moich ulubionych gier przygodowych, za funkcje edukacyjną - samoobrona dla kobiet, kompozycja, światło (!!!), klimat i dowcip.

gdyby to było mozliwe to oddałbym jeszcze głos Mardukowi za Niespodziankę, zdecydowanie fajna technicznie i głębsza pracka... no taka fajna.

pozdrawiam

Napisano

Jonasz_Real - jak dla mnie ta praca jest nr.1 Szczególnie ta dbałość o szczegóły.

Napisano

misiekhc - niesamowity klimat :)

Napisano

ryba ladna, yuki swietny pomysl, a Maronski swietne wykonanie,Jonasz dobra koncepcja,

ach, wazne co sie podoba :)

Napisano

morbid karbid ale ciezko mi bylo wybrac bo mialem 3 faworytow powiedzmy ze ten obrazek roznil sie klimatem dwa pozostale to hardcore :>

Napisano

po głębszym przemyśleniu... to myśle ze naprawde, wsyztskie prace są świetne i na wysokim poziomie, ale tak naprawde chyba 3 się wyrużniają...

1. yuki - za niesamowity klimat i pomysł

2. Morbid Karbid - za wykonanie, kolorystyke, no i wyciety pomysł :)) *

3. Omen2501 - za niesamowite wrecz wykonanie i za pomysł... można powiedzieć, przerażające :))

Są to oczywiście moje odczucia, co do prac wystawionych, wsystki są świetne ale te 3 mym zdaniem mają to coś :))

Pozdrawiam !!

_________

* - wycięty pomysł - pomysł wykorzystany wcześniej w przemyśle telewizyjnym.kreskówkowym.

Napisano

At first dziekuje wszystkim za glosy na moja pracke :) po drugie vote for Morbid Karbid...szkoda ze tylko jeden glos jest bo dylemat był :/ Pozdrawiam

Napisano

Misiekhc za niesamowity mrocznoobleśnomangowy :) klimat (mmm... ta panienka,....,a i bestia też niczego sobie :P)

Napisano

...

Morbid Karbid - zgodzę się, że bestia jest okrutna... żeby tak faceta kopać.. i to gdzie... ale pięknej nie znalazłem... :/

Jonasz_Real - bestia 100%owa ale piękna ma słaby profil... :/

ArTooRo - gdyby nie to, że zabrałeś się do tematu od dupy strony... :/

jmtm00 - praca robi świetne wrażenie... ale dopiero drugie... :/

yuki - pierwsze wrażenie i bestia powala :)

Napisano

yuki - miałem identyczny pomysł na tą pracę, ładne wykonanie :)

Napisano
No o ile Morbid Karbid technicznie dal czadu to tematycznie jakos nie moje klimaty. Stawiam na Jonasz_Reala - ta pracak ma cos w sobie - warto na nia zwrocic uwage :]
Jonasz_Real - jego pracka ma w sobie to coś co sprawia że człowiek chce oderwać wzrok ale nie może.......
Jonasz_Real - jak dla mnie ta praca jest nr.1 Szczególnie ta dbałość o szczegóły.

Bardzo dziękuje tym którzy na mnie głosowali. Nawet mały, malusienki głosik dla mnie liczy, i naprawdę mnie to motywuję do kolejnej pracy :)

Pozdrawiam wszystkich.

...

Jonasz_Real - bestia 100%owa ale piękna ma słaby profil... :/

- Dzięki ze chociaż o mnie wspomniałesz ;)
Napisano

ja tez chcialbym bardzo gorąco podziekować wszystkim którzy oddali na mnie swoje głosiki. Prawde mowiąc myslalem ze bedzie znacznie gorzej, a tu prosze taka niespodzianka. Co prawda daleko mi do tych lepszych ale i tak jest git! I tak jak napisał Jonasz_Real nawet ten jeden malusienki głosik bardzo się liczy i ostro motywuje do dalszej pracy!

Dzięki wszystkim!

Napisano

Naprawde trudny wybór ale ostatecznie mój głos oddałem Marońskiemu.

Napisano

Jeszcze tylko 4 dni, a wszystko będzie wiadome, choć znając życie, obrady jury zostały już zamknięte ;)

Napisano
HMMMM...a co to za tania podrobka mojego super nicka???? :D

haha w marzeniach oko to nie koko a koko jest tylko jedna :D :D

Napisano

Podsumując liste głosujących, można ocenić ze liczba głosujących osób jest w dużej mierze ilością ludzi rzeczywiście aktywnych na tej stronie. W takim razie gdzie te 10.000 pozostałych urzytkowników???!!! No chyba ze politycy juz do wszelkich wyborów nas skutecznie zniechęcili ;)

Napisano

srednia glosowania wynosi kolo 200 glosow wiec wszytko jest w normie, a jesli chodzi o stosunkowo niewielki procent to pewnie dlatego ze czesc osob niebioracych udzialu w tym,nie interesuje sie naszymi losami, hehe wpelni ich rozumiem bo sam do wielu dzialow tego forum nawet nie zajzalemm w zyciu a memberem juz kilka dni jestem: ], pozdro i powodzenia Panie i Panowie:]

Napisano

jmtm00

misiekhc

Morbid Karbid

vinegar

Oto moja czolowka.. na kazdego chcialbym zaglosowac.. jeszcze sie zastanowie ktorego wybiore.

Chociaz wiekszosc prac bardzo mi sie podoba.

edit:

Po przeanalizowaniu sprawy - jmtm00

Chociaz wczesniej zaklinalem sie za miskiem

A yuki? No coz.. pomysl swietny, klimat swietny, technika swietna.. ale jak dla mnie zbyt wiele jest nieskonczone:(

Napisano

Yuki miał fajny pomysł ale to nie wszystko bo wykonanie tutaj kuleje - jest wiele niedociągnięć które rażą w oczy, np. noga, twarz. Nie rozumiem skąd takie poparcie.

Moim typem był maronski albo misiekhc bo wszystko u nich było dopracowane.

Dałem na pierwszego.

Napisano

Dziękuję wszystkim za głosy-brak słow :) dzięki

Szczególne podziękowania dla Eco

Napisano

Gratuluje zwycięzcom, uczestnikom i organizatorom!!! Za dwa miesiące znowu się zacznie ;) Pozdrawiam.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności