nielot007 Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 Witam!! dzieki za komntarze :) rzeczywiscie klicek robil tego kolesia :) choc szkoda ze nie widac efektow w speed modelingu(brak screenow) :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Ty te twarze robisz Patchami? Bo mam w niedalekich planach też zacząć się ich uczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2006 Witam!! godzil--> robina edit poly za pomoca plana :) ok taka glowe dzisiaj zrobilem :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Coś mu szczęka do przodu strasznie poszła, ale wyraz twarzy konkretny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Jako karykatura całkiem fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Marlon Brando?? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 Marlon Brando?? ;] hahahaha bez jaj skad wiesz ?? :D dzieki za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 hehehe no bo podobny jest a ostatnio oglądałem jakiś film z nim, on na prawde ma taką szczene ;] czyli podsumowując niceeeeee ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 Witam!! kolejna glowa(nieskonczona) tym razem juz nie speed :) jeszcze sporo poprawek ucho musze zrobic :) czas--> pare wieczorkow :)(trzy moze cztery) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Czołem :) Główka 1 klasa!! Nos troszkę "kulfoniasty" ale ogólnie model 10/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 A to ma byc Bruce Willis? he he he.... Galeria slaw sie tu robi;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 no Bruce Willis jak malowany :) nznaczy modelowany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 Witam!! dzieki za komentarze :) patry--> kufoniasty?? idz powiedz to bruce'owi jego wina :D tadzio--> ma byc bruce ale czy jest to w waszych rekach zostawiam :D kuba--> :D dzieki stary :D jeszcze sporo poprawek ktore mnie denerwuja ;) i do zbrusha z nim moze jakas tex :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 ładny bruce:) troszke ten nos i powieki chyba grube:) szkoda że nie ma uszu :) tak czy siak graty:] yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Świetne te ostatnie główki brus masakra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 ładny bruce:) troszke ten nos i powieki chyba grube:) szkoda że nie ma uszu :) tak czy siak graty:] yo nos powieki ?? sie zobaczy mam referki wiec jak cos poprawie choc napewno bede jeszcze kazdy element poprawial :D uszy?? nie martw sie beda ;P Georgas bez przesady ale dzieki ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 Witam!! poczatek ucha.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 nice ;]. czekam z niecierpliwością na całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 Witam!! srkomny update polaczylem ucho z glowa :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 super :) teraz reszta ciała w cartoon style'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 pokaz jak te uszy przyczepiłeś cfaniaku ;D bo cos mi tam śmierdzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 Witam!! dzieki za posty ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Tak sobie szukałem do czego by sie tu przyczepic .... juz wiem zyja jakaś za cięka ( chyba tak się to pisze :/ ). Ucho jak dla mnie bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 no glowa bardzo fajna ..., jedyne do czego bym sie przyczepil to przestrzen miedzy oczami... ma oczy zbyt blisko siebie, ta przerwa powinna byc na szerokosc oka, no i mam wrazenie jakby ucho bylo troche w zlym miejscu, ale moze sie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Albo ucho za bardzo odjechało w tył , lub tył czaszki za mało wysklepiony,oczy zdecydowanie za blisko siebie,wystarczy tylko wewnętrzne kąciki oczy lekko przesunąć,tak jak napisał Adek_CG pomiędzy oczami powinno się zmieścić trzecie oko. twarz cacy, coraz lepsze główki dziergasz nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 Witam!! kuba--> zyja?? chodzi o szyje ?? :D adek-->o dzieki za spostrzezenie :D nie zauwazylem mam fajna referke :) i wydawalo sie ze jest dobrze ale poprawie :D jesli chodzi o ucho to tez mi tutuaj nie pasuje :D ale na referkach jest tak jak powinnobyc moze troche je blizej twarzy dam ;P zeet--> dzieki :) poprawi sie, ucho troche musze sie jemu jeszcze przyjzec ale zevzywiscie troche wydaje sie zabradzo do tylu ;) z tym ze u brusa tak to wyglada (mniejwiecje) ale chyba na bank za bardzo do tylu jest :) jeszcze raz dzieki za komentarze :) aha mi sie nie podoba widok z perspektywy jakos z przodu i boku to wyglada ale perspektywa juz gorzej musze sie tym zajac :) ps. janie i szybko mozna poprawic proporcje i krztalt glowey za pomoca fdd ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 kuba--> zyja?? chodzi o szyje ?? :D tak :) własnie sie na siłe przyczepiałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 Witam!! troche poprawilem :( juz mnie szlak bierze jak go widze :D a to dopiero poczatek ;( ps. musze teraz tak zrobic aby wygladal tak jak teraz ale po ms'sie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Twarz jest superoska, ale musisz nad owalem głowy z profilu popracować, jakos tak tył za szybko załamuje się na górze. Szyja dłuższa powinna być, tak mi się wydaje że wtedy ogólnie bedzie lepiej wyglądał. Facjate ma świetna i siatkę bardzo dobrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 no no sobie poczynasz waść :D imo tylko 3/4 takie jakieś ściete ale reszta fajowo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2006 Witam!! taki test mudboxa "kupilem" wersje 1.0 i trzeba bylo luknac jak to wyglada :D zaznaczam model bazowy nie byl mojego autorstwa :D poprostu niechcialo mi sie robic modelu bazowego bo chcialem sobie w mudzie porobic :) parenascie minut :) ps. musze sie wkoncu nauczyc ladnie usta rzebic w tego typu softach(zbrush mudbox) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2006 Witam!! ......... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 bardzo mi się podoba główka z mudboxa, a co do dziewczyny to proponuje ją dokończyć bo ładny model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Bardzo fajnie wygląda ta poprzednia głowa ładne bruzdki. Laska tez super, tylko moż ma za ostre łukie brwiowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Majne sposob na usta to refka+inflat+pinch+smooth i tak w kolko xD Jak dla mnie to slabo narazie, ale cwicz bedzie napewno lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Nielot powiedz mi jak to zrobiles ze ci wyszla kobieca glowa :P Powiedz mi co jest nie tak w mojej ze nie wyglada kobieco ;] albo czemu nie jest ladna ;]? PS: Masz moze jakas stronq z tutkiem jak zrobic zęby ? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 Witam!! maqs--> wszystko brzydko(wszystkie glowy) czy tylko ta z mudboxa?? :) odnetniN--> :) ogladaj duuzo siatek znajdz sobie najlepiej jakies referki (przod bok) i trenuj :) jak bedziesz duuuuuzo trenowal to bedzie dobrze :) ok a tu takie sprawdzenie sie :D chcialem sprawdzic czy dam rade zrobic z malutkiej bazy ucho :) wyszlo jak wyszlo............ roiblem okolo 1h30min po prawej baza po lewej model z mudboxa :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Wydaje mi się że dól troszke dziwnie wyszedł, a tak pozatym to całkiem nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Nielot maqs--> wszystko brzydko(wszystkie glowy) czy tylko ta z mudboxa?? :) Oczywiście tylko ta z mudboxa, ale pewnie pocwiczysz jeszcze troche i bedziesz wymiatal, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 naprawde ładne ucho :) jedziesz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Widzę Nielot, że się wyrabiasz w organice :D Ja to się chyba nigdy nie przerzucę na zbrushe i im podobne :) Póki co poly modelling rulez :D Powodzenia i oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 miło patrzeć na prace takich ludzi jak nielot =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 Witam!! dzieki za wszystkie komentarze :) taki skromny progress mojej nowej glowy :) ps. robie z glowy :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 BArdzo fajne usta. Dawaj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 eee podziwiam;d ja z glowy nie potrafie wymodelowac, czekam na wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 dzieki za komentsy glowa skonczona ale nie wyglada jakbym chcial wiec poczekam z wrzuceniem :D a tutaj poczatek tutka ktorego robie (zostalem "poproszony" :D) :D narazie tyle :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Wyglada kukiełkowo i prawdopodobnie taki był zamysł ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 co to będzie ? usteczka cudo ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 nielot - a co z tutem auta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 piękne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi