Napisano 30 Grudzień 200618 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) patry--> hehe nie martw sie zmotywowales mnie i dzisiaj sie cos ruszylo :) postaram sie dzisiaj skonczyc ps2. jesli chodzi o bryle (tego tuta) to zrobie od nowa bo ten(wyzej) paskudnie wyszedl :( pozdro edit:) .......................
Napisano 30 Grudzień 200618 l Teraz dopiero jak całość zapodałeś, to wyszło że trochę za nisko sa kąciki ust. Jeszcze dziwnie wygląda linnia dolnej szczęki, ale to wiesz to ja siępoprostu czepiam teraz, bo twarze są rózne :)
Napisano 31 Grudzień 200618 l ło Nielot od tej głowki klik zrobiles masakryczny postep widac ze skapowales o co biega , no teraz troszke treningu i juz z glowki na glowke bedziesz coraz lepszy :) super gratulacje
Napisano 19 Styczeń 200718 l Autor Witam!! kuba--> no w sumie racja :) wizz-->dzieki :D klicek--> dzieki :) arkadian--> dzieki :) ok takie cos wyrzezbilem :) zaznaczam ze pierwszy raz robilem cos takiego (spodnie) :D wiec prosze o wyrozumialosc pozdro
Napisano 19 Styczeń 200718 l Spodnie są świetne możesz siateczkę pokazać? Ja mam zawsze problem z robieniem ubrania może się od ciebie czegoś nauczę. :)
Napisano 20 Styczeń 200718 l Autor Kuba--> oto siateczka, ale z tym uczeniem sie modelowac ubran ode mnie to przesada :) klicek zrobil swietne tutki odnosnie draperi i drugi ten ostani do sesji speeda :) obo--> dzieki :) a tu takie cos for fun :) pozdro
Napisano 20 Styczeń 200718 l Autor Kuba--> wlasnie wiem :) ale to sa testy jak bede robil (niedlugo) postac tego typu to juz na pewno nie beda symetryczne :) pozdro
Napisano 20 Styczeń 200718 l Nielot box czy f2f? Przydalby sie tutek bo wyglada rzeczywiscie profesjonalnie ;d
Napisano 21 Styczeń 200718 l Autor Witam!! kuba--> :) vorek--> dzieki :) zonk--> spodnie robilem tak--> cylinder malej grubosci (takiej gdzies jak pasek) usunalem gorny i dolny polygon i wyciagalem edgesy az po same nogawki nastepnie dodawalem edgeloopy ukladalem w krztalt spodni aby tak lepiej wygladao, nastepnie zaczalem zabawe z zagieciami, czyli metoda cylinder+f2f :D tutka nie zrobie (narazie) bo uwazam ze tego za dobrze nie umiem Klicek umie wiec zrobil :D polecma jego tutki bo sa swietne :) pozdro
Napisano 21 Styczeń 200718 l Autor Georgas napisał: świetne ubranko, może się odważysz zrobić całą postać ??:) tak ;) ale nie teraz za jakis czas jak sie wszystko uspokoi(egzaminy i inne sprawy) :D:D pozdro
Napisano 21 Styczeń 200718 l co on ma takie wypchane krocze?? :P a tak wogole nielot gdzie ty studiujesz ;]
Napisano 21 Styczeń 200718 l Autor chudy napisał: co on ma takie wypchane krocze?? :P skarpetkami wypchal :D:D chudy napisał: a tak wogole nielot gdzie ty studiujesz ;] politechnika wrocławska :)
Napisano 23 Styczeń 200718 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) naszlo mnie aby cos w mudboxie zrobic :D i zrobilem :D chcialem same usta zrobic bo nie umialem :( kuba powiedz mi jak ukryje czesc glowy i zageszcze siatke (dam high levels) i pozniej dam unhide to jest zle jakby byla wycieta :) pozdro
Napisano 23 Styczeń 200718 l Cytat kuba powiedz mi jak ukryje czesc glowy i zageszcze siatke (dam high levels) i pozniej dam unhide to jest zle jakby byla wycieta :) pozdro potem musisz wrócić do lewelu w którym zrobiłeś hide i dać shift-D.... chyba o to chodzi ? ja nie robie hind tylko zaznaczam wybrane polygony i je subdividuje.
Napisano 24 Styczeń 200718 l Autor Witam!! takie cos wsumie ustami i okolicami sie zajmowalem reszta to tak na odwal sie :D pozdro
Napisano 24 Styczeń 200718 l Autor _kuba_ napisał: Trochę usta klickowego Hendrixa przypominają serio?? z glowy robilem :)
Napisano 24 Styczeń 200718 l he nielot wymiatasz w tej organice :D jest naprawde super, szczegolnie te ubranka :D
Napisano 10 Luty 200718 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) hcpiter--> przesadzasz :) chudy--> nie wiem :D ok a tu taki model zaczalem dzisiaj narazie okolo 1h :) moze bedzie z tego cos wiecej :) pozdro
Napisano 10 Luty 200718 l nielot hehe wymiękam, naprawde swietnie Ci wychdzi to cale modelowanie ;) pokazuj siaty :D pozdrawiam!
Napisano 10 Luty 200718 l Autor Junior :) dzieki wielkie :) oto siateczki :) i skromny update znowu okolo 1h :) ps. zaznaczam ze to narazie jest tylko baza modelowanie zacznie sie jak zrobie calosc ;) pozdro
Napisano 10 Luty 200718 l ładnie ładnie , troche nad okiem chyba za ostro ( łuk brwiowy ) :) reszta idealna :D
Napisano 11 Luty 200718 l Autor Witam!! kuba--> dzieki mam zamiar zrobic detal w maxie :) zadnych sculptow :) zobaczymy jak wyjdzie Dr0cK--> dzieki :) wizz--> racja troche go poprawilem :) a tu skromny update :) niedlugo wezme sie za cialko :) pozdro
Napisano 11 Luty 200718 l Jak już w organice siedzisz to może skołuj jakiegoś organika z klimatów fantasy:D to taka sugestia i delikatna prośba za razem:D
Napisano 11 Luty 200718 l pięknie nielot pięknie :) czekam na ciałko ps. przyszła ci w końcu ta książka ?? :D
Napisano 11 Luty 200718 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) ..::Krzysiek M::..--> dzieki :) nie nie bedzie :P Pepik666-->nie lubie klimatow fantasy :) Georgas--> dzieki :) wlasnie nie nieprzyszla :( moze zly adres podalem :Dale w konia sobie leca :( na dzisiaj koniec :) poczatek cialka :) pozdro
Napisano 12 Luty 200718 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) troche dzisiaj porobilem :) ps. zaznaczam ze wszystko to jest wersja alfa ;) pozdro