piksar Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Maszyna do pisania, drugie podejście, obecny stan zajął mi około 2,5 godzinki literki tymczasowe chciałem zobaczyć jak wyglądają Cel powstania ? cholera wie, może jako element szuflandii ? -----edit mechanizmy będą, to dopiero początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Pod klawiszami nie brakuje przypadkiem jakichś dziwnych mechanizmów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 a zes se wybral model :) No nic ja tutaj bede z ciekawosci zagladal ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej3D Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 hmm zapowiada się ciekawie.... ... ciekawe jak się skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 ech.... tez o tym referat pisalem....powodzenia rzycze!! nagorsze jest tezturowanie przyciskow!!:\ Pod klawiszami nie brakuje przypadkiem jakichś dziwnych mechanizmów? hmmm...tu sie mylisz....mechanizmy sa za klawiszami to nie jest komputer ze czesci od cholwery...sa tylko wałki i takie małe młoteczki z czcionkami!!:) Powodzenia!!:) ps.....pamietaj o shiftach!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORCIK Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Ciekawe i na razie ładne :). A przypadkiem w miejscu "Y" nie powinno być "Z" i na odwrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 no..chłopak idzie jak ...maszyna!:D:D:D TORCIK masz racje jezeli bedize tu polska klawiatura..chociaz w to watipe!:) w klawiaturze Sholesa jest tak jak na kompie QWERTY! chyba ze zrobi woojek Piksar klawiature Dvoraka...!!:P fajnie by bylo... troche inaczej!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 masz taka maszyne w domu czy z referek lecisz?? wydaje mi sie ze te cylindry prowadzace tasme barwiacą powinny miec troche groobsze scianki!!:) ale to małoznaczący szczegool!Fajnie jest!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 updacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 nieźle :) ja bym poprosił widoczek bardziej z góry żeby zobaczyć co tam jest w środeczku. przewidujesz modelling tego co jest pod klawiaturą? całego układu napędzającego klawisze? aha: kalwisze Y i Z powinny być zamienione (tam gdzie komputerowa klawiatura ma Y powinno być Z i na odwrót) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 wrrrr....nie denerwoojcie mnie!!!! macei tu orginalny układ klawiatury z 1874 roku!! i przestancie kity wstawiac!:P a modelik przezajefajny!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Modelik całkiem przyjemny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Co do klawiatury Bruneq ma racje. A co do modelu to miooood!! :) Pozniej byl Z z Y zamienione a teraz znow jest normalnie heheheh ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 moment moment panie Bruneq! mam w domu maszynę do pisania, miałem gdzieś w piwnicy Continentala z 1945 i na obydwu kalwisze Y i Z były zamienione miejscami. a poza tym nie rozumiem czemu się tak obruszasz? zaproponowałem to co widziałem na własne oczy i imo lepiej by wyglądała klawiatura z układem QWERTZ niż QWERTY (zupełnie inaczej niż jesteśmy przyzwyczajeni). i błagam skończ z pokemonami w tekstach typu "denerwoojcie" moshe JeshChE ZacznijMY pisac w tEn SpoSoop bęzie ciekawiej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 oboorzam sie bo jush to pisauem!:P Tweety...sprawdz czy to nie byla polska klawiatura..bo z tego co wiem to przewaznie w polskiej takie cyrki bywały!:) to wole pisac oo zamiast u!:P> pozatym ja proponowalem nie raz klawiature Dvoraka...to by bylo zupełnie inaczej! fakt faktem przegrala z przyzwyczajeniami...ale kiedys była stosowana i ponoc szybsza niz QWERTY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Istnieją na świecie słowniki, Word'y, gdzie można sprawdzić, jak się co pisze. Pisz sobie tekst w Wordzie, sprawdź pisownie i wklej na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 updacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2006 ruszyłem lekko do przodu updacik wyglada jak na 10 minut roboty, ale trwało to dużo dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Bardzo ladnie sie zapowiada i widze, ze juz blisko finiszu? chetnie bym zobaczyl render z teskturami....;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Piksar.....jestes zboczony:) nie sadziłem ze model maszyny do pisania mnie tak poruszy!!:) Pomijając wszystko inne...masz chłopie cierpliwosć oj masz. Bede zaglądał , PZDR! Kliment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 boshe wylosoojcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 niebieskie elementy - update - czas modelingu 15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Hehe ładne szczegóły, Trzymaj tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Witam!! sooper :D swietna robota piksar :) ps. tweety swietny avatar masz :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 pikSar: dajesz, dajesz! kolejny udpate pewnie wieczorkiem? :) nielot: wtf? to tylko ja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feanaro Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Kurczę, szkoda, że nie masz zaczarowanego ołówka... czy drukarki. Bo przynajmniej miałbyś w chacie maszynopis:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Witam. Wspaniały model. Dbasz o szczegóły i za to b. duży plus. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Witam ^^ niezłe musiałeś się durzooo napracować lol :D bardzo mi się pdoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 nielot: wtf? to tylko ja :] hehe , mogło być gorzej ;) pikSar - ty jesteś zboczony , świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 No jak narazie to pogratulowac w dbałosc o szczegoły ! Chyba musiałes sie niezle na przyglądac temu sprzecikowi, bardzo fajnie wychodzi oby tak dalej ! Pozdrawiam i powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 obawiam się, czy uda mi się ją poskładać w realu w jeden kawałek (lol) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 o w morde:| super;] to koniec modelingu czy jeszcez coś bedziesz dodawał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 nielot: wtf? to tylko ja :] haha lol wiem :D ale fajnie wyglada b&w :) piksar swietne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 obawiam się, czy uda mi się ją poskładać w realu w jeden kawałek (lol) dzięki Teraz to masz przynajmniej ładną instrukcje w 3d nawet :) btw super szczegółowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 bardzo łądnie :) ale bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Zakrecisz na szpulkach tasme i wcisniesz kawalek kartki na finalnym? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Zakrecisz na szpulkach tasme i wcisniesz kawalek kartki na finalnym? ;] pewnie tak, ale do końca jeszcze daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Piękna maszyna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Siemka! kawał świetnej roboty. Będę wpadał tu częściej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Super to wygląda, tak sobie myśle za sama ta maszyna + jakaś kartka i mały przedmiocik klimatotwórczy (typu stare okulary) i świetna scenka gotowa. Off topic: a co do pokemonów i nowomowy w stylu "O boshe, ale soooper". To chce tylko dodac że "oo" bylo w uzyciu jakies 7 czy 8 lat temu jak się siedziało na unixowych na ircu i nie było polskich znaczków, chyba wtedy jeszcze pokemonow nie bylo, a podwoje o swietnie sie sprawdzalo jako zamiennik ó /Off topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 pomysł na scenę dobry - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 nie no musze przyznac ze robi ogrooomne wrazenie. gratuluje samozaparcia, to po pierwzze,a po tdrugie cierpliwosci bo mi sie zdaje ze moja maszyna ktra jest calkiem przywoita by nie wytrzymala tyle poly juz :P. aha i porzuc jakis bardzije"szary" ender bo mi sie wydaj ze ten jest zolty troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 pierwsza próba : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 obudowa maszyny nie powinna byc bardziej czarna i bardziej swiecaca? model wypasny...;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cojots Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Odrobine sie zlały kolory na moje amatorskie oko. Jest zbyt... bezbłędna, obudowa nie ma żadnych zarysowań i nierówności (chociaż sam bym czegos takiego w życiu nie stworzył). "model wypasny... ;]" zgadzam sie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 yyyy..wujku pikSar popraw teraz klawiaturke bo nie masz Z!!a za to masz dwa razy Y!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi