Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 210,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Knysha : tiaaa ;) wiedziałem że ktoś mnie rozgryzie xD .. ale się pomyliłeś.. nie biegam 10km tylko po domu :D

MaGuu: :*

slayer2004: a tak naprawdę.. to jest ona po to.. hm.. kiedyś z kumplem się wydurnialiśmy... :p i jeszcze planowałem ją wymodelować.. ale to kiedyś ..:rolleyes:

(+)

Fikołek : można i tak.. ale w tym celu jeszcze jej nie używałem ;)

Napisano

noo świetny wątek;) widze ze większość jedzie juz na lcd... a ja caly czas na moim crt- nec'u;) jutro coś wrzuce zeby bylo ladne swiatlo

chveti -> a masz racje z tym krzeslem, na pewno jest bardzo wygodne, sam na takim siedzialem przez 2 lata:D

musze ejszcze przyznac ze inaczej sobie wyobrazałem miejsce na ktorym stworzono forgotten kingdom:D bardziej wyobrazalem sobie taki pokoj jak jqakis statek kosmiczny:D:D

pozdr

Napisano

jak załatwie cyfrówke to 'pochwale' się swoim ;)

ładne macie te kręgosłupodobijacze.

Napisano

Hehe... fajne pokoiki macie:]... ja... raczej nie jestem przez was znany bo grafika 3d jest (a raczej będzie) moją nową profesją:)... ale temat przesiadywania całymi nocami nad cyframi i poranny kłopot ze znalezieniem na nim czegokolwiek nie jest mi obcy:D. Niech was nie zmyli ład na niektórych zdjęciach:D. Są robione od święta:). Miałem je pod ręką więc wysłałem...

2ov9.th.jpg

3xk3.th.jpg

3xk3.th.jpg

4qf4.th.jpg

5jy5.th.jpg

Napisano

nawet fajne studio ;)

3 napędy w kompie+ stacja dyskietek pewnie ostatni raz używana przaed wojną ;) i chołodzenie otwartą obudowa jak u mnie ;P

no i laptopik

czego chceć więcej

Napisano

heh... niiestety, jak widać nie jest to studio grafika... odrazu widać brak podstawowych elementów jak tablet czy dwa odatkowe monitory:D... ale to wszystko jeszcze przede mną:D... obudowa otwarta musi być (często się coś kombinuje przy zworkach czy pamięciach, od czasu do czasu zasilacz się sfura:))... stacja dyskietek przydaje sie często. W dosie czy linuxie jest niezastąpiona:]. Jedna kieszeń jest odłączona bo mam trzy dyski podpięte - nie było czasy myśleć o nowych magistach :D

No jest jak jest ale do webdesigningu i programowania nie trzeba nic więcej :]

Napisano

tablet czy dwa monitory to wcale nie podstawowe elementy grafika ja mam jeden a tablet od niedawna

Klikcek ma jeden i jakie modele wymiata ;)

zresztą nie on jeden zależy co kto robi i czego potrzebuje nie ma sensu kupować rupci bo profesjonalnie wyglądają kupuje sie je bo si ich potrzeuje

ale drukarka 3D fajnie by wyglądała w moim pokoju ;P

Napisano

nie dokładnie o to mi chodzi... dla mnie najlepszy blat to pusty blat:). Ale np. taki dodatkowy monitor nie był mi potrzebny zanim zacząłem zajmować się grafiką 3d (a zacząłem w miarę niedawno). Tablet też nie był konieczny, choć ustawianie ścieżek w Corelu ze skanu czasem zaczynało minie denerwować :D. Teraz to co innego... Takie dodatki przyśpieszyły by mi wykonywanie scen. To inwestycja a nie rupiecie:).

Napisano

aaaaaa:D... no tak... kilka mniej przyjemnych wspomnień :)... ludzie mają plakaty porozwieszane, a ja mam zbiory z fizyki :D

Napisano

u mnie też bez sensacji, usunąłem tylko puszki po Tyskim

f118faadf10b1ece.jpg

o konfiguracji nie piszę bo pisałem niedawno w wątku "czym męczycie rendery"

jedyna ciekawostka jak widzę w stosunku do innych to UPS, ja mam 1,5 kW co daje 3,5 godziny kompienia po zaniku prądu

Napisano

ooo... enigma... fajnie:D:D:D, aparacik fajny (canon ?)...

Napisano

master - kiedyś Ci pisałem w finished work, że mam twoje dzieło na tapecie, bardzo fajne kolory. Ile kosztuje teraz nie wiem, dostałem go jako uszkodzony (po miesięcznej pracy), pogrzebałem w nim i działa już dwa lata.

marq- canon 350D z dodatkami

a maszyna to referka bo w WIPie robię jej model czy de

Napisano

masz jakąś galerkę ze zdjęciami??. Z takiego sprzętu to raczaczej nie robi się fotek wycieczkom :D

Napisano

zapraszam do watku 2D subforum fotografia, tam jest kilku maniaków 350D ktorzy wiedza jak go użyć, ja dopiero zaczynam

Napisano

kurcze pikSar full wypas. Lecz u mnie to raczej typowato i sprzatac ne zabradzo sie mi chce, bo mam nature lenia :) Lecz podziwiam panow za hmmm... higiene ?

pokoikvb6.jpg

Napisano

Lubię jak u mnie jest porządek. Ale i tak trudno go utrzymać:)

pokoj.JPG

Napisano

ha! pikSar kupił sobie Pentacona! i co tam jeszze obok stoi? helios? jakaś stałka na m42?

Pozdrawiam

[++]

uch! widze też prawie mojego laptopa ;]

Napisano

Ja zaczynam u siebie sprzatac wtedy, gdy juz smieci na biurku przyslaniaja mi monitor i nie widze paska zadan :D Wczesniej nie sprzatam :D

Napisano

ach Tweety nic nie ujdzie Twojej uwadze, to i pentacon (nówka) i heliosik 2/58 a lampeczka już czeka na odbiór z poczty

Napisano

fikołek, tak mam budę zamykaną na klucz:) Jedno z położeń kluczyka pozwala na całkowite otwarcie i zdjęcie przedniego panelu. Bok obudowy też jest zamykany na kluczyk.

I przyznaję się, że uwielbiam Viper'a :)

Napisano

mi sie pracuje calkiem wygodnie, obracam sobie monitor o 90* nogi laduja ma skrzynce [wystrzymala swoja droga] i czue sie w tedy Bogiem.

heh maske "znalazlem" i jestem z tego hmmm... dumny :] i tak jest pgaz, posiadacze masek laczcie sie!!

Napisano
odswiezacz powietrza ;]

jak sie popuści po grochówce to sie przydaje ))

To nie odświeżacz tylko jakaś wielka pucha spraya do czyszczenia monitorka

(mamuśka z troski o syneczka przywiozła skąś ;) )

Napisano

Obudowa Ferrari, przyznam ze pierwszy raz widze cos takiego:D Ciekawe czy po nabyciu takiej obudowy komp zyskuje osiagi Ferrari??:)

Napisano

pewnie ze przyspiesza, warto taką naklejke zakupic :) moge odsprzedac za jedynie 599,99 zł :)

Napisano

biglebowsky: jakieś takie wszystko masz nieproporcjonalne ;)

sorry za bałagan, minimal cieżko wcielić w życie ;)

p9060034wa3.jpg

Napisano

biglebowsky twój kot też grafikiem chce być ;P

ale powiedz mu że czym innym po tablecie sie maluje ;))

peter_muler wow fajnie to wygląda i prawie bałaganu nie widać ;) przestronnie sie wydaje a te fotele wyglądają na bardzo wygodne

tylko do obudowy bym sie przyczepił machnij naklejke ferari albo coś ;P

akurat max_1989 chce sprzedać ;)

Napisano

24" Mały pokoik i wielkie biurko się nie wepchneło więc wygląda jak monitor na stoliku dla lalek. Kot zwykle maluje razem ze mną, wbijając się zębiskami w nadgarstek gdy tylko chwyce za piórko:)