Napisano 18 Luty 200817 l Interior wpas ;D wyciaraczke pod biurkiem..heh a tak w ogole to jaki to monitor?
Napisano 18 Luty 200817 l Interior wpas ;D wyciaraczke pod biurkiem..heh a tak w ogole to jaki to monitor? http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/Monitory_w_proporcjach_16_10_panoramiczne_/22_27__rozdzielczosc_1920_x_1200_/Gateway/24_Gateway_FPD_2485W/pelny,id,49880/
Napisano 19 Luty 200817 l Fajny! ale kurde cena też taka.. Cena wlasnie optymalna. Przystawialem sie do podobnego Dell'a, ktory byl za 2900zl... Roznica cenowa naprawde duza, a jakosci w obrazie i kolorach pewno bym nie zauwazyl, bo obydwa monitory sa na tej samej matrycy - S-PVA.
Napisano 25 Luty 200817 l Obejrzałam chyba większość tych waszych artystycznych stanowisk pracy i aż wstyd umieścić własne... U nas jest bezbłędnie czysto, wszystko zaplanowane, kolorystycznie dopasowane... ;)
Napisano 10 Maj 200816 l O fak, ja bym mentalnie nie zmieścił na tym stoliku:/ Już widzę jak flaszki z zamachu lecą!:D
Napisano 10 Maj 200816 l haha ttaaddeekk Ty to zawsze coś odwalisz :D swoją drogą ciekawe zdjęcia masz w swoich zasobach :D
Napisano 10 Maj 200816 l To może ja coś od siebie ... a co tam ( wiem że jakość okropna ale jak nie stać na aparat to trzeba komórką robić :p ) Edytowane 10 Maj 200816 l przez Poke
Napisano 10 Maj 200816 l ttaaddeekk - ładne zdjęcie, masz więcej w swoich zbiorach? ;P Poke - na podłodze siedzisz by korzystać z tej dolnej pułki? To ja już mam chyba więcej miejsca :P
Napisano 10 Maj 200816 l od tego mam słuchawki xD a... nie zwracać uwagi na tapetę xD heheh ;p siedzę na stancji xD lol
Napisano 13 Maj 200816 l o musze sie pochwalic, stalem sie ostatnio szczesliwym posiadaczem monitora iiyamy i glosnikow logitecha :P
Napisano 13 Maj 200816 l klawiatura najlepsza...ehe trzeba było pokazać swój fotem z ostatniego mieszkania we wro:D
Napisano 13 Maj 200816 l no Leleń poduszeczka niczego sobie :D i słuchawki widzę takie jak ja kupuje od kilu lat Philips z 6m kablem :) najlepsze słuchawki jakie można kupić za pieniądze :D gud czojs ;)
Napisano 13 Maj 200816 l Leleń > jak Ci się sprawuje ten fotelik? Zastanawiam się nad kupnem takiego.
Napisano 13 Maj 200816 l Levus hehe nie chce ubrudzic fotela :P fikołek moje maja 2m, szczury zezarly 4m :/ (ale na szczescie w glosnikach logitecha byla "przedluzka") M@Ti fotelik wygodny, ale zrobily mi sie juz wgniecenia w miejscu nog, za duzo siedzie ;) ogolnie daje rade, i mozna pochylac sie z nim prawie do podlogi ;D
Napisano 18 Maj 200816 l Hehe, spokojnie ich funkcja to tylko rozjaśnianie ściany za monitorami (właśnie aby mniej męczyć oczy), nie rażą i się sprawdzają w razie nocnego posiedzenia. Ot fotkę źle zrobiłem i aparat zamienił ciemne monitory i lampki w latarnie morskie :). A co do klimatu to myślałem aby różową falbankę strzelić z półki i wokół monitorów ale jakoś tak, no bez odwagi :D. Pozdrawiam,
Napisano 18 Maj 200816 l Sterylnie :D co to za podstawki pod monitory, prawie sie pulpity multimedialne zrobily :D no i nie wsadz kiedys nogi w to cos co pozostalo po gniazdku :D
Napisano 18 Maj 200816 l Nowe, hardcorowe stanowisko pracy :D Cos czuje, ze jeszcze z miesiac-dwa i rowniez bedzie u mnie stalo PS3 obok monitora ;)
Napisano 18 Maj 200816 l Knysha: Szybka rozrywka gdy na kompie sie coś liczy :) michalogorek: Nie ma tak łatwo :P
Napisano 18 Maj 200816 l Już wiem do kogo zrobię włamanie ;p szukasz wsparcia... :P Gotham jaskinia jak u Batmana... :P
Napisano 19 Maj 200816 l gotham co trzymasz w tej skalanej półeczce z lewej? jakie masz monitory? Te światło chyba Ci tylko przeszkadza w pracy ;)
Napisano 19 Maj 200816 l Black Mamba, takie swiatlo na 99% nie przzeszkadza a tylko pomaga (!). Pan Gotham wie co robi, swiatlo za monitorami (monitorem) to podstawa zeby nie meczyc oczu
Napisano 19 Maj 200816 l Gotham: czemu nie uzywasz panoramicznych monitorow? a tak poza tym to bardzo fajnie, tez sobie w podobnym stylu szykuje gniazdko :)
Napisano 19 Maj 200816 l ale mi sie wydaje że te światła powinny byc za nim i powinny być skierowane na monitory.
Napisano 19 Maj 200816 l Jaki by to miało sens? Oświetlają ścianę żeby zmniejszyć kontrast, przez co się oczy mniej męczą.
Napisano 19 Maj 200816 l łooo ale porzadek... nie to co u mnie:D hehe widać że sztuczny - posprzątane a butelka po Coli stoi żeby "pozorować" artystyczny nieład :D
Napisano 19 Maj 200816 l hehe widać że sztuczny - posprzątane a butelka po Coli stoi żeby "pozorować" artystyczny nieład :D eeee nie bardzo. Nie sprzątałem pokoju przed robieniem zdjęcia
Napisano 19 Maj 200816 l Wow, ile troski ;). Illy twierdzisz że dałbym radę odebrać telefon stopą? :> A tak na serio to w tej puszce jest tylko zapasowa pętelka kabla, jak wpadnie mi w oko jakieś wyjątkowo orientalnie wyglądające gniazdko to sobie zamontuje w tym miejscu :]. A co do lampek to jakby przeszkadzały to bym je wyłączył ;), ale ogólnie Black Mamba ma dobry pomysł. Każdy grafik w nocy powinien pracować w kasku górnika... Oszczędnie, wygodnie... ;) Co do półki to w kadr wpakował się Toto z Dorotki. Jeśli chodzi o monitory to swoje już odpracowały więc konkretnych linków do sklepów nie podam, ale ten po lewej został wybrany jako uniwersalny z naciskiem na kolorki i czerń- PVA 16/9 od Eizo, a po prawej został wybrany jako wyspecjalizowany do 3D czyli najmniejsze opóźnienia przy możliwie dobrym kontraście- TN 4/3 od Iiyamy. W tej chwili pojawiają się rozwiązania dużo bardziej uniwersalne ale ceny bywają zaporowe i chyba warto jeszcze odczekać -> w tym roku nic nie zmieniam ;). No chyba że Michalogorek podłapie namiar na przepłacony, ubezpieczony sprzęt do DTP :>. A co do przekątnej to 16/9 wydaje mi się najlepsza, w razie pracy nad postacią/tekstem można obrócić o 90stopni i ma się pełny podgląd. Monitory z serii super panoramicznych wydają mi się nietrafione do CG, po prostu bardzo dużo przestrzeni jest nieużyteczna, ale to też pewnie zależy od tego nad czym się pracuje/przyzwyczajeń. Mrkrzysiek- Thx, fajna ta honda ;). Co to za koleś z rogami?