Leru Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 ^johny -> ale jest Persil, nic więcej nie trzeba! Czy to jest Dell z matrycą TN ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 hoohohoh no to zes se zaszalal, jeszcze tylko złoty rolex:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Leru -> Napisze tyle ile wiem. Dell po prawej to SAM UXGA LTM201U1 czyli napewno S-PVA, dell po lewej to V1B29 HN208L6 a tu mowia roznie, http://pigsterwiki.com/reviews/dell-2407wfp-review/ albo S-PVA, albo S-IPS, jakby nie bylo swieci lepiej od tego mniejszego. mam go od wtorku :) Persil to Persil, ladnie pachnie :) ttaaddeekk -> przygotowywuje sie na studia :) a jedyny zegarek jaki mialem dostalem na komunie, 12 lat temu ;P rolexa nie bedzie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 oh johny masakra - poszalał bym na tym. Ile kosztuje ten po lewej, ile to cali i jaka rozdziałe tam wyciska na maxa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 heh fajny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Kup sobie biurko, bo az zal patrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 hindus -> nie wiem skad jestes, ale za 2 m-ce bede w wawie, mozesz wpasc to poszalejesz :) Ten po lewej to Dell2407WFP, 24" 1920x1200, na polskie zł dalem jakies 2500zł Knysha -> Kupie, wszystko w swoim czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 johny, gdzie Ty bedzisz studiowal o0 ? jak na studia to zostaw sobie troche kasy na piwo i papierosy :D szkoda tylko że monitory maja inne wysokosc, moze to draznic troche :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 ttaaddeekk -> WAT, elektronika i telekomunikacja. Na piwo zawsze, papierosow nie pale :) Monitory roznia sie od siebie tylko o 2 cm, nie jest tak zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Kurcze to ja myślałem ze mam bajzel ^^. Już wiem czemu zawsze mówicie żeby dodać jakieś zabrudzenia do textury. Moje "studio": Studio ttaaddkkaa powala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 ee nie ma piwa i fajek slabo slabo :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Ale za to ma profesjonalny klimatyzator po prawej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 calkiem niezle , widac tylko to maxwellowskie ziarno, mogles troche dluzej pomeczyc, i to przepalenie po lewej razi troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 no i jeszcze gogle 3d do transformersów xD a zaloze sie ze grasz w nich w malysza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Czym się ścigasz? Bo widzę sterowanie do jakiegoś modelu RC. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 no i jeszcze gogle 3d do transformersów xD a zaloze sie ze grasz w nich w malysza ;) Lansuje się w nich po wsi :D. Mają jakieś 10, 12 lat :) i nie są 3D. Czym się ścigasz? Bo widzę sterowanie do jakiegoś modelu RC. :) Bawię się bardziej hobbystycznie niż jakoś zawodowo. Taki model: Aparatura biedna trochę bo chwilowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 i masz takie same sluchawki jak moje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 i takiego zenita jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 illy, ZENIT 312M rulezz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Okulary fajne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Trzeba odswiezyc, chwilowo mam biurko :D, pokoj typowego emigranta, po imprezie z emigrantami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Te krzesła są naprawde wygodne? Osobny monitor o emule, hehe :P "biurkiem" barykadujesz drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Te krzesła są naprawde wygodne? krzesla sa bu Osobny monitor o emule, hehe :P monitory do 3d, emule przez przypadek tam wskoczylo :) "biurkiem" barykadujesz drzwi? Jak napisalem wczesniej, pokoj typowego emigranta, czyli kazdy mebel inny, nic do siebie nie pasuje, mysle ze czesc jest pozbierana z wystawek, kiedy to ludzie wystawiaja rozne rzeczy przed dom jak nie sa im potrzebne. Tu akurat jest przyklad pokoju ktory przez te drzwi laczy sie z drugim tworzac razem cos na wzor pokoju dziennego, ale lepiej z jednego zrobic dwa, wynajac i miec wiecej grosza :D ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 fajna kurteczka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 nie moja ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 a gdzie ten tablecik fajny??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 a gdzie ten tablecik fajny?? pod klawiatura :) biurko male :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Kupilem sobie nowy monitor :) Trzeba sie pochwalic "nowa fura" ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 ..:: 3D XTREME ::.. - Fajna mapa na ścianie, a to jedno biurko do 3d a 2gie do 2d z nauką tak? ja też zakupilem sobie nowy monitorek, o czym z reszta wspominałem w dziale hardware. ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 moje centrum dowodzenia :) tylko plyta sie zmeinila na ASUS P5K Premium i doszedl dysk zewnetrzny WD My Book 500GB oraz wewnetrzny wd 320GB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 No ładnie... nie wiedziałem że na Cyprze aż tak dobrze płacą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Ała ja tez tak chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Lukx, nie napisałeś nic o lampce :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 O w pipke, ja tez tak chce :P a na dyskach trzymasz pół internetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 nigdy dosc miejsca na textury i modele :) Lukx, nie napisałeś nic o lampce :p lampka z IKEI :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 no to jest profesjonalne zdjęcie :) od razu widać co jest czym :P nic tylko pozazdrościć rakiety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 illy, jakiej firmy masz tę giętką klawiaturkę? Kupiłem kiedyś taką, firmy e5 zdaje się, ale tak koszmarnie działała, że oddałem następnego dnia. A szkoda bo w cale jej nie było słychać. Więc co to? :) edit: Thx ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Po prawej jest napisane HABeX klawiatura glownie do laptopa przeciwko debilom co stawiaja w klubach piwo na moim stole. No i zeby nie dobijac tej laptopowej. Kupilem to za 5Euro i jest niestety niemiecka, ale mi to bez roznicy, po ciemku nie widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 puki foty nie zrobie to pokaze moje nowe sprzeciory na ktorych pracuje :) PowerMac G4 2x1.42 GHz 500Gb HD AccuSync® LCD22WMGX z tym monitorem nie potrzeba jest miec dwóch jak uda mi sie zrobic fote to wstawie szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 niepotrzeba jak sie ma 30'' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Dioptii ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Niewolnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Hihi Mała aktualka zestawu mojego kompka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Dioptii ? ;) caluf :* Sadowski25 gdzie trzymasz nogi? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 a obok :P siedzonka nie pokaże :P a klawa wyciagana :P Dioptii?? Chyba Dioptrii ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 ale co ? z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 co?, co ? Nogi trzymam na wyrku obok :P co mam gniesc pod biurkiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Nie mialem kiedys biurka, a teraz mam 2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Mój stary ma brodę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi