Master Kiełbaster Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Ja bym się wzruszył :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 witam!! to tera ja się pochwalę swoil burdelem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 krzyhhh, ta maska to tak na wszelki wypadek, co ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 No to postanowiłem uporządkować ten burdel i zrobiłem panorame :P (około 1/3 oryginalnych wymiarów) http://img454.imageshack.us/my.php?image=panoramadr1.jpg :D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 krzyhhh, ta maska to tak na wszelki wypadek, co ;) ? jak się nie ma odświeżacza to maska musi być;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Knysha : tiaaa ;) wiedziałem że ktoś mnie rozgryzie xD .. ale się pomyliłeś.. nie biegam 10km tylko po domu :D MaGuu: :* slayer2004: a tak naprawdę.. to jest ona po to.. hm.. kiedyś z kumplem się wydurnialiśmy... :p i jeszcze planowałem ją wymodelować.. ale to kiedyś ..:rolleyes: (+) Fikołek : można i tak.. ale w tym celu jeszcze jej nie używałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Pokusiłbyś się o większy rozrzut góra-dół bo teraz wyszło klaustrofobicznie :*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 noo świetny wątek;) widze ze większość jedzie juz na lcd... a ja caly czas na moim crt- nec'u;) jutro coś wrzuce zeby bylo ladne swiatlo chveti -> a masz racje z tym krzeslem, na pewno jest bardzo wygodne, sam na takim siedzialem przez 2 lata:D musze ejszcze przyznac ze inaczej sobie wyobrazałem miejsce na ktorym stworzono forgotten kingdom:D bardziej wyobrazalem sobie taki pokoj jak jqakis statek kosmiczny:D:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 jak załatwie cyfrówke to 'pochwale' się swoim ;) ładne macie te kręgosłupodobijacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Myślałem że homofobicznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marq Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Hehe... fajne pokoiki macie:]... ja... raczej nie jestem przez was znany bo grafika 3d jest (a raczej będzie) moją nową profesją:)... ale temat przesiadywania całymi nocami nad cyframi i poranny kłopot ze znalezieniem na nim czegokolwiek nie jest mi obcy:D. Niech was nie zmyli ład na niektórych zdjęciach:D. Są robione od święta:). Miałem je pod ręką więc wysłałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 nawet fajne studio ;) 3 napędy w kompie+ stacja dyskietek pewnie ostatni raz używana przaed wojną ;) i chołodzenie otwartą obudowa jak u mnie ;P no i laptopik czego chceć więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marq Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 heh... niiestety, jak widać nie jest to studio grafika... odrazu widać brak podstawowych elementów jak tablet czy dwa odatkowe monitory:D... ale to wszystko jeszcze przede mną:D... obudowa otwarta musi być (często się coś kombinuje przy zworkach czy pamięciach, od czasu do czasu zasilacz się sfura:))... stacja dyskietek przydaje sie często. W dosie czy linuxie jest niezastąpiona:]. Jedna kieszeń jest odłączona bo mam trzy dyski podpięte - nie było czasy myśleć o nowych magistach :D No jest jak jest ale do webdesigningu i programowania nie trzeba nic więcej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 tablet czy dwa monitory to wcale nie podstawowe elementy grafika ja mam jeden a tablet od niedawna Klikcek ma jeden i jakie modele wymiata ;) zresztą nie on jeden zależy co kto robi i czego potrzebuje nie ma sensu kupować rupci bo profesjonalnie wyglądają kupuje sie je bo si ich potrzeuje ale drukarka 3D fajnie by wyglądała w moim pokoju ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 nie dokładnie o to mi chodzi... dla mnie najlepszy blat to pusty blat:). Ale np. taki dodatkowy monitor nie był mi potrzebny zanim zacząłem zajmować się grafiką 3d (a zacząłem w miarę niedawno). Tablet też nie był konieczny, choć ustawianie ścieżek w Corelu ze skanu czasem zaczynało minie denerwować :D. Teraz to co innego... Takie dodatki przyśpieszyły by mi wykonywanie scen. To inwestycja a nie rupiecie:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Witam fana bandu Kruczek Kujawski & Jędrzejewski :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 ale w sęsie, że o co chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 2. zdjęcie, lewy górny róg :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 aaaaaa:D... no tak... kilka mniej przyjemnych wspomnień :)... ludzie mają plakaty porozwieszane, a ja mam zbiory z fizyki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 u mnie też bez sensacji, usunąłem tylko puszki po Tyskim o konfiguracji nie piszę bo pisałem niedawno w wątku "czym męczycie rendery" jedyna ciekawostka jak widzę w stosunku do innych to UPS, ja mam 1,5 kW co daje 3,5 godziny kompienia po zaniku prądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 ooo... enigma... fajnie:D:D:D, aparacik fajny (canon ?)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Piksar misiu patysiu masz u mnie buziaczka :* A ile taki UPS kosztuje? Masz nawet maszynę do pisania jak by nie było dłużej prądu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 master - kiedyś Ci pisałem w finished work, że mam twoje dzieło na tapecie, bardzo fajne kolory. Ile kosztuje teraz nie wiem, dostałem go jako uszkodzony (po miesięcznej pracy), pogrzebałem w nim i działa już dwa lata. marq- canon 350D z dodatkami a maszyna to referka bo w WIPie robię jej model czy de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 masz jakąś galerkę ze zdjęciami??. Z takiego sprzętu to raczaczej nie robi się fotek wycieczkom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 zapraszam do watku 2D subforum fotografia, tam jest kilku maniaków 350D ktorzy wiedza jak go użyć, ja dopiero zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 pikSar 2 monitory 2 klawiatury 2 myszki 2 jednostki ;P laptop palmfon i maszyna do pisaniai 3 zegarki no respect ;)) masz wszystko ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 kurcze pikSar full wypas. Lecz u mnie to raczej typowato i sprzatac ne zabradzo sie mi chce, bo mam nature lenia :) Lecz podziwiam panow za hmmm... higiene ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Lubię jak u mnie jest porządek. Ale i tak trudno go utrzymać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Fan Vipera? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 ha! pikSar kupił sobie Pentacona! i co tam jeszze obok stoi? helios? jakaś stałka na m42? Pozdrawiam [++] uch! widze też prawie mojego laptopa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 misiold cyba troche ci niewygodnie sie pracuje a tam po prawej to też maska pgaz? S.T.O.R.M. masz obudowe na klucz zamykaną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Ja zaczynam u siebie sprzatac wtedy, gdy juz smieci na biurku przyslaniaja mi monitor i nie widze paska zadan :D Wczesniej nie sprzatam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 ach Tweety nic nie ujdzie Twojej uwadze, to i pentacon (nówka) i heliosik 2/58 a lampeczka już czeka na odbiór z poczty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 fikołek, tak mam budę zamykaną na klucz:) Jedno z położeń kluczyka pozwala na całkowite otwarcie i zdjęcie przedniego panelu. Bok obudowy też jest zamykany na kluczyk. I przyznaję się, że uwielbiam Viper'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 mi sie pracuje calkiem wygodnie, obracam sobie monitor o 90* nogi laduja ma skrzynce [wystrzymala swoja droga] i czue sie w tedy Bogiem. heh maske "znalazlem" i jestem z tego hmmm... dumny :] i tak jest pgaz, posiadacze masek laczcie sie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 odswiezacz powietrza ;] jak sie popuści po grochówce to sie przydaje )) To nie odświeżacz tylko jakaś wielka pucha spraya do czyszczenia monitorka (mamuśka z troski o syneczka przywiozła skąś ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 No to i ja pokaże swój pokoik :) patrzecie i ... podziwiajcie ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 pikSar, nie pokażesz "ściany dypomów" ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Obudowa Ferrari, przyznam ze pierwszy raz widze cos takiego:D Ciekawe czy po nabyciu takiej obudowy komp zyskuje osiagi Ferrari??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 to byłaby perwersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 pewnie ze przyspiesza, warto taką naklejke zakupic :) moge odsprzedac za jedynie 599,99 zł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Wlasnie swoja "pracownie" szykuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 ile cali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 biglebowsky: jakieś takie wszystko masz nieproporcjonalne ;) sorry za bałagan, minimal cieżko wcielić w życie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 biglebowsky twój kot też grafikiem chce być ;P ale powiedz mu że czym innym po tablecie sie maluje ;)) peter_muler wow fajnie to wygląda i prawie bałaganu nie widać ;) przestronnie sie wydaje a te fotele wyglądają na bardzo wygodne tylko do obudowy bym sie przyczepił machnij naklejke ferari albo coś ;P akurat max_1989 chce sprzedać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 24" Mały pokoik i wielkie biurko się nie wepchneło więc wygląda jak monitor na stoliku dla lalek. Kot zwykle maluje razem ze mną, wbijając się zębiskami w nadgarstek gdy tylko chwyce za piórko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 bigu - tak pod slońce ? ja bym nie mógł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 To wersja robocza, postawiona na szybko, się pewnie zmieni bo mnie dziś to słoneczko wpieniało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Peter Mueler.....fajny render :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 ja tez chce futrzaka !:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi