Skocz do zawartości

Kiedy ma się odbyć VI MEETING WE WROCłAWIU? 42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy ma się odbyć VI MEETING WE WROCłAWIU?

• 7-8 października 2006
      7
    • 14-15 października 2006
      20
    • 21-22 października 2006
      7
    • 28-29 października 2006
      8

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Hej Panowla, jedzie ktos ze Szczecina? Moze ktos sie przyzna do mnie w ciagu podrozy Szpecin - Poznan - po drodze - Wrocek? Jade tam jako kot wiec z checia pogadal bym z kims w miedzyczasie:) Dajcie znac:)

• Odpowiedzi 563
  • Wyświetleń 49,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tweety - gdzie Ty sie podziewasz przez ostatnie trzy dni ze wogole Ci enie widzialem we wro? Chodze calymi dniami po wszelakich miejscach i jeszcze nie spotkalem napalenca z kanonem w rece :(

;)

Napisano
  • Autor

własnie siedzę w rynku w kafejce więc jeśli ktoś ma ochote na bronka.... :D

Napisano
  • Autor

jutro nie moge: jestem u babci i pomagam jej dziergać sweterek dla mnie na zimę :]

Napisano

hmm... no to wbijaj na fontanne na podwalu przy dworcu swiebodzkim, to sie we dwoch browara napijemy ;)

Napisano

kurde panowie - nie dam rady w ten weekend(14-15) - wnioskuje o przeniesienie meetengu o jeden tydzien ;P pomoglo by to kilku osobom a nie wielu mysle by zaszkodzilo :).

Napisano
własnie siedzę w rynku w kafejce więc jeśli ktoś ma ochote na bronka.... :D

eeeeee tweety w ktorej byles bo ja o tej godzinie wlacha z kafeji wychodzilem :D

Napisano
kurde panowie - nie dam rady w ten weekend(14-15) - wnioskuje o przeniesienie meetengu o jeden tydzien ;P pomoglo by to kilku osobom a nie wielu mysle by zaszkodzilo :).

heh ja tu mysle jak przyspieszyc ten meeting a ty jeszcze o tydzien dalej chcesz go ;)

Napisano
  • Autor

eax: wątpię. ale zobaczymy. kto jest za zmianą terminu?

póki co sprawa jest taka:

zlot w terminie

14-15 października 2006

grupa wrocławska:

miejsce spotkania: pręgierz na rynku wrocławskim

godzina: 17:30

grupa spoza wrocławia (dojeżdżająca):

miejsce spotkania: dworzec główny PKP

godzina: 17:00

całość spotyka się w pubie PracoFFnia (chillout nie ma tylu miejsc i żądają kaucji)

a oto lista osób z podziałem na miejscowych i amiejscowych:

Wrocław:

tweety

misiekhc

Drakula

Vorek

rowr

pikSar

Knysha

kannu

SUPER_OkO

Plastique

Badyl

Barcisz

maras

asblaze

Reszta świata:

KLicek + brat

jaras

hcpiter3d

Junior

Leru

illy

kome

thorgal

krzyhhh

chveti

SSn4k3

Z-Brush

Badyl

Kim Bo

AGmakonts

Kliment woroszyłow

Shogun

Lacedemon

Proszę ludzi spoza wrocka o potwierdzenie swojego udziału w meetingu i wysłanie mi PMa o której będą we wrocku.

pamiętajcie, że do godziny 17:30 wszyscy powinni być już we wrocku.

noclegi to sprawa indywidualna :D

Pozdrawiam

Napisano

No to musicie przekonac szefow...niech kazdy napisze kto by chcial byc napewno (to znaczy na BANK) ale w innym terminie i jakim.

Napisano

chyba jeszcze raz ankietę będziesz musiał odpalić.

zmianę terminu przeżyję.

Napisano

mi inny termin pasuję. na rzecz tych którym nie pasuje 14-15, jestem za przeniesieniem na ten pasujący większej ilości chętnych. no :D

będę

Napisano
  • Autor

sondy nijak dorzucić nie mogę. więc prosze krótko o uzgodnienie terminu.

imo skoro taki termin został wybrany to optuję za pozostawieniem oryginalnego terminu 14-15 października zwłaszcza w nastepny weekend mam zajęcia :/

Napisano

Jak był ustawiony na 14-15 to niech tak zostanie !!! Wiekszosc głosow sie liczy wiec nie rozumie po co kolejna sonda i jakies ustalanie jak termin został ustalony.

Napisano
  • Autor

a tak bajdełej: ktoś z wrocka wybiera się do wawy na roadshow Autodesku?

Napisano

ja odpadam, nie moj termi ;(

chociaz impreza 14.X jest pod znakiem zapytania bo klub zamkneli i dam znac po drodze, acz pozniej pewno bedzie ciezko przenocowac ;/

a wiem ze ekipa z wrocka nie bedzie juz spac ze mna w jednym pomieszczeniu (psychizne ambienty shoutcast i ataki aparatem po nocy ;p)

Napisano

ja będe .. nie zależnie od terminu.. (chyba że extremalnie coś wyskoczy.. ale narazie to na 100%pojawię się )

jeszcze kwestia noclegu nie do końca jest pewna... : / czy jak nie wyjdzie u slizgiego z pewnych powodów .. bede mógł się wkleić do kogoś?

ostatecznie pośpię na peronie.. jeszcze w sumie tak zimno nie jest.

A i mam jeszcze pytanie do ludzi z Płn polski.. gdański itp.. czy jedziecie przez Bydgoszcz ? ? ? bo fajnie by było ;)

albo czy z bydgoszczy ktoś jedzie.. Oo ?

Napisano

krzyh, zalezy od pociagu, jeden jezdzi drugi nie, zzawsze mozna w poznaniu sie meetnąć

Napisano

to może tak... ci co jadą niech się tam między sobą zgadają.. i niech potem mi na np.gg napiszą jakim jadą... a się dostasuję ;)

Napisano

o ile ma to jakieś znaczenie :) to proszę jeszcze wpisać mnie i asblaze na liste

Napisano

illi jedziesz rozumiem w sobotę tym o 8 rano i o 14 jesteś we wrocku?!, Ja też się wybieram może się zgadamy?! Jestem z Sopotu.

Napisano

arch515, dobrze, że jedziesz. Musimy się jakoś zgadać, bo ja z Wrocka zapewne bede dalej jechal w Polske a Thorgal nie chce wracac sam, więc swoja obecnośc uzalenia od towarzystwa w drodze powrotnej. Illy nie daje gwarancji obecności, więc dobrze, że Ty będziesz.

Zarówno ja jak i Thorgal mieszkamy w Gdańsku.

Postaram się jeszcze kogos z Gdanska zwerbować, tak, czy siak... :)

Napisano
  • Autor

panowie: http://www.pkp.pl i sprawdzacie pociągi ;)

postarajcie się zjechać krótko przed 17 żeby nie szwendać się bez celu po wrocku.

Jeśli jednak ktoś zjawi się we wrocku wcześniej (powiedzmy koło 13-14 albo wcześniej) to niech napisze. zajmiemy się klientem :]

np: panowie z Gdańska mająciapong o godzinie 8:18 w we wrocku są o 14:55

więc macie panowie około 2h na zjedzenie czegoś i spokojne zaczekanie na resztę ekipy. oczywiście jeśli ktoś inny tak jak Klicek przyjedzie wczesniej to niech się dołącza do ekipy z Gdańska.

Uff... trochę ciężko będzie was jakoś połączyć.

Pozdrawiam

Napisano

Dzięki za podpowiedź, Tweety. :)

A póki co, proponuję, by wszyscy, którzy są gotowi przenocować kogoś spoza Wrocka podniesli rączki w górę i napisali na forum, że podnieśli rączki w górę. :)

Napisano

fakt, milo by bylo z kims wracac, a jeszcze milej bylo by gdzies doczekac pociagu powrotnego

Napisano
  • Autor

u mnie totalnie odpada. nie dam rady bo mam za mały pokój. zwłaszcza teraz kiedy planuje na dniach rozstawić tam lampy do studia :/

Napisano

Bedzie ciezko polaczyc bo raczej ekipa z gdanska dolaczy do ekipy z gorzowa bo my bedziemy o 10 ... :)

Tweety wez w razie czego znajdz jakis tani hotelik dla reszty wiadomo ze nie wszystkich da sie przekimac po kantach w domu a jest za chlodno na spanie pod laweczka e/w na :D tak na wszelki wypadek wiesz zeby w ostaniej chwili nie robic czegos na sile

Napisano

heh, co prawda nie mam kasy bo wydałem na koncert Riverside, ale postaram się przybyć xD wpiszcie mnie do reszty świata ;]

Napisano

tweety - taki wielki wrocławiak i organizator, wiec zorganizuj nam nocleg! jakies info, tani chotel, akademik, miejscowy jesteś, postaraj się dla kolegów :D

Marcin - bądź na tlenie koło 16

Napisano

Mhm...pozyjemy zobaczymy czy uda sie przekimac pare osob. Niestety mam bardzo malo tolerancyjna malzonke. Po 4 meetingu jak wpadla na chwile to zdazyla znienawidziec cale towarzystwo bo nie wiadomo czemu gadali tylko o grafice. Nie wiadomo czy sam sie pojawie na spotkaniu bo zyje z dnia na dzien i zawsze cos sie moze zdarzyc. Niczego nie obiecuje, ale powiedzmy, ze jest mala nadzieja.

PS. Jak ktos bedzie na dworcu Wroclawskim w najblizszym czasie, to tam jest buda taka z infem gdzie sa najtansze noclegi takie studenckie, wiec niech sie dowie gdzie najlepiej i najtaniej i najblizej

Napisano
zdazyla znienawidziec cale towarzystwo bo nie wiadomo czemu gadali tylko o grafice.

ale macie nudne zloty ;p mysmy w gdansku gadali o tym jak sciagnac wode z namiotu zeby sie nie zapadl

Napisano
  • Autor

i podziwialiśmy piekną panią kelnerkę :D

pozdrawiam przemiłą i przesympatyczną panią z plaży w Gdańsku :*

Napisano
tweety - taki wielki wrocławiak i organizator, wiec zorganizuj nam nocleg! jakies info, tani chotel, akademik, miejscowy jesteś, postaraj się dla kolegów :D

MOJA POPIERAC ! jak jestes organizatorem to rusz 4 litery i skoluj cos ;) ;*

Napisano
pozdrawiam przemiłą i przesympatyczną panią z plaży w Gdańsku :*
a ta z autobusu, w ktorym bylo akwarium?
Napisano
  • Autor

dżisas. wiecej zlotów nie robie ;]

Napisano

Tweety, trzymam za słowo: nastepnym razem żadnych zlotów, same zjazdy...

Piksar, którys z was ponoc jej fotki porobił... tej z plaży... to prawda?