Skocz do zawartości

Kiedy ma się odbyć VI MEETING WE WROCłAWIU? 42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy ma się odbyć VI MEETING WE WROCłAWIU?

• 7-8 października 2006
      7
    • 14-15 października 2006
      20
    • 21-22 października 2006
      7
    • 28-29 października 2006
      8

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Agent_74 -> dokładnie tak jak kannu mówi. Ostatnio ja też byłem chociaż ja nie mam nic wspólnego z komputerami (że o grafice komputerowej nie wspomnę) ;).

• Odpowiedzi 563
  • Wyświetleń 49,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja jade przez katowice i mozliwe ze zabierze sie razem ze mna ( na pociąg! :) ) scud...ale to jeszcze nie jest takie pewne. jesli nic sie nie zmieni to jak pisałem w PM do tłitiego planowy przyjazd pociagu z kielców o 15.35 do Wro. W katowicach jest przesiadka i moze by jeszcze ktos dołączył do nas w katowicach? Jaras? chveti?...........Z katowic pospieszny do Wro o 12.54.

Zabierac szczoteczke do zebów?:D

Napisano

Zabierac szczoteczke do zebów?:D

no zabierz - to by juz reszta nie musiała przywozic :)

Napisano

Panowie coraz blizej zjazd moze ktos na serio by zorganizowal jakis nocleg ? trudno zadzwonic i zapytac sie ile kosztuje cos od osoby i zlozyc rezerwacje ? bez noclegu sory ale nie ;]

jezeli szkoda wam kasy to dajcie nr telefonow to sam podzwonie

Napisano

spokojnie panie Klicku, będzie zrobione, weź pod uwagę że organizatorzy większość swojego dnia przebywają w pracy ;] na początku następnego tygodnia napewno będzie jakieś info na temat noclegów.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Agent: a więc to ty byłeś wtedy w Mleczarni? witamy witamy :) podejrzewam, że wraz z ilością wypitego piwa tematy staną się bardziej "ludzkie" i tylko garstka zapaleńców pozostanie przy temacie CG. ostatni meeting skonczył się na ławeczce i przy rozmowach o polityce (hehe).

khem... khem... spokojnie i bez nerwów. plan jest tylko brakuje dopracowania czasowego. na dniach dopracujemy plan A i B i C a nawet D :]

jak na razie szukamy noclegu i w przyszłym tygodniu na pewno dostaniecie jakąś ciekawą ofertę ;)

trzymamy ręke na pulsie... :]

Pozdrawiam

Napisano

heheh tweety a co to za plany ? ABCD ?:D jakies szczegoły wtajemniczenia :p

Napisano

Nocleg musi byc, zeby jakis grubszy melanż odstawic. Zreszta z Klimentem mamy juz ulozony plan imprezy:

Najpierw walimy bimber, pozniej Tweety wsiada w samochod i jedzie po denaturat bo jest z nas najtrzezwiejszy, my w miedzyczasie odkrecamy zlote klamki, a jak juz wszystko wypijemy idziemy szukac borygo po garazach :)

Plan przedni i tani w wykonaniu :D

Napisano

serwus :)

teraz tej laweczki chyba nie ma , bo jakis remont tam sie odbywa :)

Napisano
i moze by jeszcze ktos dołączył do nas w katowicach? Jaras? chveti?...........Z katowic pospieszny do Wro o 12.54.

kliment- ja planuję być we Wrocku wcześniej żebyśmy z Klickiem mieli dla siebie więcej czasu :))))) bo potem będzie zamieszanie , chlanie i izba lordów na koniec - i nie będzie okazji pogadać spokojnie

Napisano

juz wiem ze nie dojade :(

zmienilo sie tylko miejsce imprezy a nie data, milej imprezy

tweety, ofotkuj ich ;p

Napisano

Hej Tweety z tym przyjazdem 2-3 h wczesniej mialem na mysli okolo 14 stej bo o ile dobrze doczytalem Prologos jest na rynku o 17:00 tak? Napisz mi czy ewentualnie mozna by sie jakos wczesniej skumać, jak masz czas oczywiscie lub (pyt. do reszty) moze bedzie ktos wczesniej z kim mozna sie pobujac po Wrocku wczesniej?

Napisano

ja mogę być wcześniej i oprowadzić po zabytkach, pofocimy trochę itp.

Napisano

Ja mam zamiar być we Wrocku wcześniej, ale chcę się spotkać ze znajomymi z piaskownicy, którzy tam mieszkają. Jescze nie wiem, jak oni stoją z czasem więc dobrze wiedzieć, ze ktoś będzie wczesniej. Możemy sie wymienic komórkami na PM i byc w kontakcie, jakby co. :)

Napisano

No so tam goscie ;D?

Ja moze wymotam nocleg dla jednej osoby - dokladna odpowiedz moge dac jutro badz pojutrze.

Jakbym mogl sie do czegos przydac to mowcie ;)

Napisano
  • Autor

a więc proszę o zgłasznie się do mnie na PM kto bedzie przed 14 we wrocku. zorganizujemy jakieś roadshow po wrocku :)

Napisano

oj oj jezeli wszyscy dojadą to bedzie chyba najwiekszy ogolnopolski meeting Panowie ! Vorek & Tweety macie moze jeszcze ten banner max3d ?

Napisano

W związku z tym że wiele osób przybędzie koło 10.00, a problem był co z Wami zrobić, jest plan. Weźcie obuwie i spodnie na zmianę i zabieram Was na moja działeczkę.Przekopiemy co nieco, sam nie dałbym rady.

Napisano

hehe dobre ;) i zaraz będzie.. "a... jednak możemy przyjechać późniejszym pociągiem" :D

Napisano

AG--> fajnie ze bedziesz!! :D zabierz ze soba RA :)

no ludu to sie zebralo ciekaw ile osob wymieknie :D

Napisano

Nielot uwazaj na siebie zebys nie wymiekl :D bo bedzie klops jak Ci cos wypadnie ;) np. urodzi Ci sie dziecko albo bedziesz bral slub ahaha :D

Piksar spoko mozemy Cie skopac jak chcesz, masz ubezpiecznie ? :D:D a tak serio to licze na dobre oprowadzenie ;) nie po jakichs miejskich szaletach ale wiesz cos ladnego ;D np. nowe miejskie szalety :D:D

Napisano

mamy fajny bajerancki szalet, ale tam często nie ma światła, Tweety ostatnio sobie fleszem z canona doświetlał. A babcia klozetowa jak zobaczyła że coś błyska w kabinie wrzeszczy do drugiej też przygłuchej - "Zosia coś błyska, chiba prąd włączają"

Napisano

nielot007 - Ty razem ja Ciebie bede do WC:P trzeba sie odwdzieczyc co nie:P

piksar - ja do roboty chetny jak mi kupisz prowiant:P

Napisano

serwus

Nielot uwazaj na siebie zebys nie wymiekl :D bo bedzie klops jak Ci cos wypadnie ;) np. urodzi Ci sie dziecko albo bedziesz bral slub ahaha :D

Piksar spoko mozemy Cie skopac jak chcesz, masz ubezpiecznie ? :D:D a tak serio to licze na dobre oprowadzenie ;) nie po jakichs miejskich szaletach ale wiesz cos ladnego ;D np. nowe miejskie szalety :D:D

najciekawszy szalet jest na placu solnym - w podziemiach. Poziom hotelowy, a w sufit sa wbudowane głosniki. JAk to zobaczyłem to wymiekłem. Naprawde robi wrazenie :)

Napisano

Cholera nikt nie chce jechac ze mna ze Szpecina...:( ja nie gryze a i percepcyjnie jestem do zniesienia;) Moze ktos z Poznania?

Napisano

hahahaha a dzis Doda w KORONIE :D idzie ktos???:D:D:D:D:D::D:D ;)

Napisano
hahahaha a dzis Doda w KORONIE :D idzie ktos???:D:D:D:D:D::D:D ;)

Boże broń i chroń me uszy przed Doda.Bo dziś byłem u lekarza:Dhehehe

juz nie moge się doczekać meetingu:)Ciekaw tylko jestem czy jaką ciekawy pubik wybralisci czy znów w mleczarni:>hehe

pod pręgierzem powinienem być na pewno jeśli się Wam (organizatorom zjazdu)zmienią plany a jeśli pozostaje wsio tak jak jest to na miejscu będę w pubiku:)

Napisano

Panowie organizatorzy..nie chciałbym uchodzic za namolnego ale w imieniu własnym, Scuda, moze Lerego i jeszcze co najmniej kilku uczestników upraszam sie o wiesci odnosnie noclegu..nie ukrywam ze najchetniej w jednym miejscu dla wiekszosci...by i niedzielnym rankiem po przebudzeniu byc razem z wiarą:)

Napisano

Przykro nam się do tego przyznać, ale organizator nasz miłościwie nam panujący moderator Tweety, przepadł bez wieści.

Kto kolwiek widział, ktokolwiek wie coś na jego temat proszony o kontakt z najbliższym posterunkiem policji lub z ogólnopolskim numerem 997

Napisano

Tweety napisal ze o noclegach napisze w poniedzialek , pewnie teraz jeszcze lata i cos tam zalatwia.

Wiadomo ze nocleg czym wiecej osob w pokoju tym taniej (w granicach rozsadku) czyli 4-8 osob chyba by tak wychodzilo ;] mysle ze wiecej niz 30 zl za noc z posciela (dla tych co maja spiwory odjac okolo 10/15zl za posciel) No przynajmniej tak to wygladalo w Szczecinie i nie narzekalem jakos ;]

Napisano
  • Autor

żyję panowie, żyję :]

nie mam za bardzo czasu. za dużo zajęć jak na tak krótki weekend...

nawet na forum nie mam czasu wleźć... noclegi są w trakcie załatwiania... okazuje się, że jest to najgorsza część całej imprezy...

W poniedziałek faktycznie podam odrobinę więcej szczegołów. Na razie póki co zbieramy dane.

Aniu: chcesz żebym został zbanowany? why? :(

Napisano

Tweety troche dziwnie to robisz ... zapytaj kto potrzebuje noclegu niech tu napisza dodasz do listy tam gdzie sa ludzie zapisani bedziesz mial cala liste zliczysz idziesz do hoteliku i robisz zamowienie/rezerwacje e/w negocjujesz cene ;D

Napisano

tez tak mysle Klicorku...mnie i scuda na bank Tweety do noclegu wpisuj, i zeby mi to nie była jedynka ani dwojka..lubie scuda ale zeby tak to juz nie:D

Tweety, zapomniałem magicznego słowa...PROSZE...:)

Napisano

Hmmm wydaje mi sie ze kazdy noclegowicz przenoclegowany w noclegowni zalatwionej przez Twety`ego winien mu jeden browar a sam ow wyzej wymieniony powinien tenze gest podziekowania przyjac :D

Napisano

motyla noga! :/ Chyba nie dam rady O_O Brat przyjezdza do wro, a jest kompletnie zielony i chyba bede musial z nim troche pobiegac po miescie.

Dajcie mi dokladny adres knajpy w ktorej bedziecie - najwyzej dojde :/

shit shit shit :/:/:/

Napisano

od 10 godziny biegamy z wycieczką z Gdańska może się podłączysz