Reanimator Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Lis: to jest "Sofa Rockers" by Sofa Surfers :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Witam. Otóż mam problem z tymi fragmentami: 1. http://w174.wrzuta.pl/audio/3vGWSmLPeUz/muzyczka 3. http://w172.wrzuta.pl/audio/35jtHjwbHQS/babajaga_tt1 Pomóżcie :[ Proszzz.... 1. Dj Arnie B - Another Story VID remix 3. SCANDALOUS - IN THE NIGHT (KB PROJECT REMIX) Sponsorem identyfikacji tych fragmentow jest aplikacja SoundHound na iPhona;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 dzięki Reanimator:) chodzi to za mną od tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Dobry kawałek Lis:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Co to za muza w tym filmiku? Kojarzy ktoś? z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Co to za muza w tym filmiku? Kojarzy ktoś? z góry dzięki :) 009 Sound System - With A Spirit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 009 Sound System "With A Spirit" Tym razem iPhone nie rozpoznal, ale wystarczylo w googlu wpisac kawalek lyricsow;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Dzięki serdeczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrHoUsE Napisano 7 Maj 2010 Share Napisano 7 Maj 2010 POTRZEBUJE NAZWY TEJ NUTY ! http://w272.wrzuta.pl/audio/3dXqJnez0c2/roundsound_rkw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 7 Maj 2010 Share Napisano 7 Maj 2010 POTRZEBUJE NAZWY TEJ NUTY ! http://w272.wrzuta.pl/audio/3dXqJnez0c2/roundsound_rkw głównie Dis, ale też na chwilę F i Cis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrHoUsE Napisano 7 Maj 2010 Share Napisano 7 Maj 2010 yy szczerze to nic z tego nie zrozumiałem sry ale podaj artyste i nazwe nuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Yhh, poprosze o jakies songi do identyfikacji, ktore nie beda ranily uszu;) DrHouse, ten kawalek to Federico Franchi Feat. Becci - Image (Lanfranchi & Farina Remix) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 (edytowane) Szukam nagrania z reklamy którą widziałem 2-3mc temu. Problem w tym, że nawet nie wiem czego to była reklama. Edytowane 1 Wrzesień 2010 przez Marvin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 To może nieposiadaczom Iphona polecę taką zabawkę: http://www.wildbits.com/tunatic/ Działa całkiem nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=UoTM43GtyRQ&playnext_from=TL&videos=bDOALuJyqCA Co to za tytuł od 9 minuty? Edit: tytuł to Motorcycle - As The Rush Comes Super nuta :] Edytowane 24 Maj 2010 przez zgred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor_JR Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Wie ktoś jak nazywa się ten kawałek w tym filmiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Ellie Goulding - Under The Sheets (Jakwob Remix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor_JR Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Dzięki wielkie !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 A wie ktoś jaki kawałek puszcza Wojciech Mann w trójce w piątki rano pod koniec swojej audycji? Taki indyjski jakby z bolywoodu, facet na wokalu a w tle chórki robią: tu ru ru ru ru ru ru ruuuu ruuuu :) byłbym wdzięczny za jakieś info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 ok mam. wszystkie kawałki puszczane na antenie są podane na stronie trójki a to ten kawałek: lepsza jakosc: http://www.youtube.com/watch?v=_8RpJXtKclk&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 siwy - Z tego, co pamiętam, to dzisiaj leciała tajska wersja: http://www.youtube.com/watch?v=BNUalUplWzM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deha21 Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 Kurde, takie znane a jaki tytuł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 Joe Cocker - A Little Help From My Friends http://www.youtube.com/watch?v=uQYDvQ1HH-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deha21 Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 Super! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 albo the beatles - with a little help from my friends ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Czołem, wiecie może jak nazywa się piosenka z kilera chyba czerwonych gitar, widzę Cię w dzień widzę Cię w nocy gdzie szukać ratunku gdzie szukać pomocy widziałaś za dużo... ? salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koton Napisano 14 Wrzesień 2010 Share Napisano 14 Wrzesień 2010 Może tu ktoś będzie wiedział, męczy mnie to ostatnio okrutnie :) Pamiętam jak przez mgłę, teledysk z przed 10-15 lat, leciał na VIVIE lub MTV, występowali w nim chłopak i dziewczyna którzy chodzili po bagnach, złapali tam jakiegoś błotnego stwora, zanieśli do chatki i zmielili w maszynce do mielenia, takiej na korbę, i potem wszyscy jedli to mielone mięso na imprezie :D Nie pamiętam zupełnie muzyki, na pewno była raczej mroczna,ale nie wiem nawet czy to był rock czy jakaś elektronika :P Może komuś z was również ten teledysk zapadł w pamięc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deha21 Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 http://www.sadistic.pl/ciekawie-zrobiony-filmik-vt51194.htm Tytuł muzyki w tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Dosyć znane - Mad World - Gary Jules Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deha21 Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Właśnie wiem, że znane dlatego tu napisałem bo wiedziałem że wy znacie nazwę ;) Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Czy ktoś kojarzy melodię z tego poziomu w Kane & Lynch? Jakiś bardziej charakterystyczny fragment to okolice 1:20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 siema, wiecie skąd jest wokal z 2 minuty utworu? http://soundcloud.com/sorokadubstep/soroka-why-wait-filthy-digital z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 trochę w stylu Johnny'ego Cash'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 co to za piesn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 Cara Dillon "High Tide" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 Ooo ... Dziekuje :) całkiem ładna piesn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 heh, ostatnio w porannym WF leciala piosenka, leciało to mniej wiecej tak "All i gonne do is " slyszal ktos cos takiego kiedys/ bo szukam i szukam i znalesc nie moge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 M.I.A - 'paper planes' zapewne - all i wanna do is [bang bang bang] and then take your money pzdr. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 yep, o to chodzilo:) dzieki, rep leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Może ktoś pomoże? http://streemo.pl/Portal/17730,Film,wclub_Klub_Epsilon___2_Urodziny.html dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Będzie cięzko, jest to mój post, sprzed kilku miesięcy, ze strony Cejrowskiego, niestety tam nikt nie wiedział, a Wojtek chyba nie zagląda na forum osobiście: "Już jakiś czas temu na koniec jednego z odcinków programu WC był bardzo fajny kawałek. Próbowałem już różnymi metodami dorwać jego tytuł, ale z mizernym skutkiem... zrobiłem 2 zdjęcia, na których widać teledysk piosenki wraz z napisami końcowymi. Jeżeli ktoś wie co to za piosenka to byłbym wdzięczny za informację. Plik ze zdjęciem w linku: www.gnacik.nazwa.pl/cejrowski/" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Lis: http://artwork86.wrzuta.pl/audio/45aYzIYht4N/tomaz_vs_filterheadz-sunshine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Kojarzycie stary już dość klip, gdzie 3 panienki napadają na bank i później uciekają muscle car'em przed gliniarzami? Nie mogę sobie przypomnieć tytułu:( Ba! Nawet nie pamiętam, czy to był dobry kawałek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Pure Tone - Addicted to Bass. chyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Już mi javor_JR PM wysłał, ale dzięki!! Swoją drogą, brakuje możliwości dodania punktu reputacji z mailbox'a forumowego Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Szukam piosenki której przeróbką jest prawdopodobnie: Nabiha - The Enemy Lyrics Refren podobny do oryginału (nie jestem pewny czy słowo w słowo tak samo): I go out of my way to help you find what your looking for just to show you the new improved me Hold your hand when your restless I'm tied to secrecy but I go tingly and warm inside and I hope you remember me well when your in with the enemy Melodia w oryginale jest taka sama tylko wolniejsza i śpiewa to gościara jakby operowo (to jest refren) wcześniej gościu rapuje. Jakby ktoś wiedział niech napisze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 Takie nietypowe pytanko, poszukuję pewnej flashowej animacji. W tle leciała jakaś przyjemna włoska muzyka, layout był w ciepłych kolorach..yyyy papirusu.Wraz ze startem animacji można było rysować przeróżnego rodzaju kształty w rytm muzyki (pojawiały się kwiaty,różne wywijane linie). Nie umiem tego lepiej określić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 wie ktoś co to za nuta ? :) słyszałem to milion razy ale nie wiem co to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Erm, nie chce sie wymadrzac ale pod opisem video'a wyraznie jest napisane Spiderbait - Black Betty... i jest link do iTunes:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Morte nie wierzę ;) zrób screen i pokaż gdzie to widzisz bo ja nie mogę znaleźć i nawet searchem odszukać :) może blokady reklam to ukrywają albo nie wiem :) anyway dzięki za tytuł, niestety plusem nie mogę rzucić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi