pressenter Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 E tam, myślałem raczej że to może jakiś darmowy model. Tak to mogę sobie zmodelować, tylko mi to pewnie z dwie godziny zajmie. :/
routee Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 człowieku nie bądź takim materialistą .... :D
grzegerz Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 press jak se sam nie zrobisz to ci nikt nie da:P chyba ze to sample :P:P:P touch- wielkie dzieki ze tez wczesniej o tym nie wiedzialem xP zaoszczedzi mi wiele marudzenia i tlumacznia w stylu "czy te sciany sa takie krzywe naprawde?...." :P:P:P
siwy Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 http://www.archidom.net/ddd/mod_mebl9.htm te krzesło co tu ?
pressenter Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 siwy: prawie że, tzn producent ten sam tylko nie ghost, a queen, ale z tego coś już pokombinuję. Dzięki wielkie za odzew.
Lis Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 Tak to mogę sobie zmodelować, tylko mi to pewnie z dwie godziny zajmie. :/ Dzisiaj, 16:36 Dzisiaj, 18:53 ------------------- razem daje 2 godziny i 17 minut. Przez ten czas mógłbyś sam zrobić model i mieć możliwość jego pozniejszego opchnięcia
pressenter Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 Ta, tylko przez ten czas nad czymś innym pracowałem, tak to bym nie pytał. Dobra, kończmy temat, bo i tak do niczego nie prowadzi.
tpiatek Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 Nie jestem specjalnie zadowolony a porzucam już prace nad tą sceną. Napiszcie coś ;)
Loki Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 tpiatek - czerwona sciana mnie atakuje!!! Kub@ to evermotion będzie nowy te drzewa? czy jakas wlasna produkcja?
Master Kiełbaster Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 za tą czerwoną ścianą jest część usługowa budynku?
tpiatek Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 Z tego co mogłem zaobserwować przez okno to tak. Budynek już stoi, ja go wypatrzyłem na ulicy i zrobiłem dla treningu. Troche kombinowałem w postprodukcji z kontrastami, było szaro buro, widać przesadziłem.
Zbychowaty Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 tpiatek - brawo dla autora kolorystyki...
Hindus Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 tpiatek - gdyby nie ta czerwona scianka było by całkiem fajnie :) troche odwraca uwage od całosci!
Georgas Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 (edytowane) hm no to tak : -telewizor (sampling) _textura podlogi -textura kanapy -sampling stolika -mebel pod tv i kolo okna ma w ogole texture ? - okna, co to sa za paski ? tak zaluzje nie wygladaja , tu masz wiecej a tam mniej jak to ? -background, wyblakly w sumie jak i caly render - malo ciekawie to tyle ;) Edytowane 6 Sierpień 2008 przez Georgas
Touch Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 według mnie aż tak drastycznie, to nie;) Ma potencjał, pomęcz to jeszcze;)
pionix Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 (edytowane) sand - osłab trochę światło z zewnątrz (sky) a wyjdą Ci różne subtelności. test: Edytowane 6 Sierpień 2008 przez pionix
sand Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 arturprx2 - zrobi sie. Dzieki. pionix - w sensie size multiply czy intense mam zmniejszyc? Dzieki :)
Matti Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 (edytowane) test wszystkiego Edytowane 6 Sierpień 2008 przez Matti
pressenter Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 Matti: świetne, bardzo mi się podoba. pionix: sam render galantes, ale przez te szarości jakoś brakuje mu polotu. :P
Touch Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 Matti, bardzo fajne;) Teraz zrób Louis2b od SIXINCH;P
Zbychowaty Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 Sand ja Cie zjadę jeśli się nie podzielisz biała lampka dyndającą:) Fajnie tylko faktycznie sky za mocno bije. Wg mnie na scianach masz nazbyt biało;) Matti - jak na pierwszy render w vryju soł gód. wez w szopie odsaturuj tło moze albo trzasnij je mniej rude;) Pionix - tradycyjnie najsik:)
Matti Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 dzieki wszystkim. Nooo ja mam nadzieje Zbyszku ze pod okiem mistrza to sie ogarne szybko;P Glob- widok to za piekny tam nie maja ;P;)
Glob Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 dzieki panowie:) widok oczywiscie bedzie inny ten tylko do testow coby za oknem pusto nie bylo;)
pressenter Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 Glob pierwszy renderek łazieneczki świetny, reszta taka sobie, ale może być. :P
routee Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 Matti, bardzo fajne;) Teraz zrób Louis2b od SIXINCH;P lol ostre ostre:D:D na takie rzeczy to normalnie bitwę modelingową warto zrobić http://www.architonic.com/imgProSat/sixinchsat/louis2b_02_b.jpg
Zbychowaty Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 Routee normalnie jak z bajki o Syrence. Bał bym sie na tym siedziec ze zaraz rozwale albi poplamie :)
viz.k Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 Glob: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=50497 o co kaman?:) Pani K. 2 razy zleca ten sam projekt czy ty to ot tak sobie?
!Ewert Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Test światła, macie może jakieś pomysły na postprodukcje?
pionix Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Black Mamba - zacznij testować światło z zasłoniętymi oknami - jakieś zasłony, rolety, zaluzje. Jest trochę trudniej. A tak to przyjemne światełko ;)
patry Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Wersja zimna, wersja ciepła... :D Ja jestem za zimną :P
demigod Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 no jak zwykle panowie ladne rzeczy dajecie SAnd ladnie tlyko tak jak pisza (troche przejarane :] ) ale za to lmapa kozacka Pionix tradycyjnie wypass (wez wkoncu zepsuj cos :) bo tka nie mozna bo ludzie pomysla ze cyborg jestes Mati woooo super modelik
trosiek Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Matti a co to za materiał jest na tym mebelku? Mógłbyś się podzielić ustawieniami? Bo za niedługo sam będę potrzebował taki materiał a nie mam pojęcia jak go uzyskać. Black Mamba - coś Ci się przy framugach okien kaszani
Touch Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Ode mnie taka zabawa;) Ląduje tutaj, bo szkoda śmiecić w FW;) Pozdr
Sebastian Ozga Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Touch - z referkami problemu chyba nie miałeś? ;)
arturprx2 Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 orientuje sie ktos czy w maksie jest taka opcja jak obrot z punktem odniesienia tak jak w cadzie?
Touch Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Daj duży render ;) Hehe, to chyba za tydzień;)) Teraz nie ma szans, nie na tym sprzęcie;) Sebastian Ozga -> nie miałem;D Ale to w zasadzie inspirowane tylko jednym banerkiem gdzieś na necie;) Bubu -> aż nie wierzę, że ten rendering, to Twoja robota;) Straszny oldschool;) Pozdr
prrrszalony Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Touch, te odbicie jest chyba złe... butelka inaczej się powinna odbić... hmm
Rekomendowane odpowiedzi