Marcin Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 glob - ps3 nie jest matowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 grigoriob: VRaySun A co myślicie o światełku tego poniżej. Wciąż nie mogę dojść do satysfakcjonujących mnie rezultatów ze światłem przy takich exteriorach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 JohnyCa- mnie sie podoba moze troche kontrast moglby byc wiekszy, a tak to jest bardzo dobrze. ps. pokazalbyc ustawienia w tamtej scenie przekrojowej? bo nie moge dojsc do takiego swiatla jak ty masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Glob - ps3 nie jest matowe i jest bardziej czarne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 grigoriob: Aeż proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glob Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 O sorry panowie referki wprowadziły mnie w błąd;P tutaj wyglada jak matowe jak i na wiekszosci referek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 JohnyCa - dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 RAM KILLER - test wszystkiego (nie czepiać się mapowania na belkach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Czemu nazwałeś scene ram killer..nie używałeś proxy?;) Jak dla mnie super wyszło choć inaczej bym to oświetlał. Inna pogoda by pasowała;D dips na scanie troche nie teges. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 wow! zielen super, reszta ujdzie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 fajnie ale mapowanie na belkach skopane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 test niczego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Luty 2008 Autor Share Napisano 10 Luty 2008 bardzo fajny pies. no i jeszcze tekstura kanapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 pies? jakis szakal chyba? - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 ładnie oo79 ale kolor trawy mi nie podchodzi, wyglada sztucznie. na drugim efekt makietki:) nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 pionix zielen super, ale ta wiklina w rogu totalnie leży kome rewela :) ładne materiały i super pies oo79 fajny efekt makiety. pierwszy render już mniej mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Polka dot - pies wpasowany perfekcyjnie! Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Poka- Czy to jest legowisko? Fajnie wyszedł mateiał kanapy. Pies ciekawy. Reszta..na lepsze Ciebie stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 nudziło mi się i zainspirowała mnie pracka JohnyCA niedługo ją skoncze bo znow trza do roboty wracać. ciagle mam problem z małymi przepaleniami. oswietlam Vraysun bez kamery fizycznej do tego hvs exp. no i problem z szybami bo nie chca mi przepuszczac za bardzo światła:/ kurde nigdy nie mialem tego problemu i nie wiem co jest grane. materiałki testowe ofkors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Też miałem ostatnio problem z szybami nie przepuszczającymi światła. Dorzuciłem je do exclude w vraysun. Ewentualnie możesz odznaczyć w object properties "recieve shadow" i "visible to reflection...", jakoś tak, ale już samo exclude da Ci porządany efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Tez dorzuce moze cos ciekawego.. jak skoncze calosc to wrzuce do finished.. narazie takie smieszne jedno ujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 O w pytke:D Super ten render Morphe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 fak myślałem że to jakaś refka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 To, szczególnie dla mnie, bardzo istotne pytanie... widział ktoś mą dolną część uzębienia?! Morphe coś niesamowitego! Myślałem, że to zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 świetne Morphe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Kurcez strasznie mnie to cieszy :) ze sie wam podoba. ogolnie od strony projektowej budynek nie jest nadzwyczajny, i tak dla siebie zrobilem takie ujecie.. no i wyszlo :). pewnie jutro bedize mozna zobaczyc , co to jest w calosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Morphe zagiąłeś! wyczes na maxa! też tak chce:D napiszesz coś o setupie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 ok, napiszem, tylko ze teraz renderuje jakas tam poprawke do calosci i mi wszystko zamula, a do tego ujecia robilem osobny setup jakis taki "przesadzony", wiec msuze odpalic ta scenke i srpawdzic bo nie pamietam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 grigoriob z ukrytym dachem ładniej by to wyglądało tu masz przykład mój: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 morphe, rewelacyjna wizka. szkoda ze dales do tego dzialu a nie do finished. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Spoko, dam ale ze wszystkimi skonczonymi ujeciami.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 AGmakonts -dzieki ustosunkuje się:) chyba zrobie tak jak u ciebie pressenter - dzieki :D nigdy tak nie robilem a zawsze mi światło przechodzilo:P Morphe - bardzo ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Polka dot- Hehehe ciekawą fazę masz z tymi psami to już chyba 3ci..Jaki widziałem, a renderek jak zawsze? Rządzi!!!,textura sofki niesamowita. oo79 – te kolorowe rendery nie przemawiają jakoś do mnie, ale ta makietowa jest superrrrr …tego bym się trzymał w takim wypadku, v-rey? Możesz pokazać jak wygląda studio.. Albo coś uchylić, ciekaw jestem. Pionix – jeleń wyszła rewelacyjnie Morphe – nieźle to ci wyszło:) aczkolwiek trochę mało detalu..Mm.. po pracuj na tym, bo ma potencjał, i wygeneruj nowy bluszcz a nie copy:) może ten od prawej bardziej z finezja pociągnij po barierce, jest naprawdę fajnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Fajnie wpaść w doła..przez taką zaje***tą wizke.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Morphe, bardzo fajny klimat. :) A ode mnie ORP Wanna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 cień nie teges, wanna jak wanna ale nóżki i ich materiał są śliczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 RA - jak ładna wannaaaaaa......a nogi i tak bendą czarneeee heheehehehe pozdro ziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Ej nie no, zostaw takie złote. Tyle czasu to złoto dopieszczałem. hehehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 RA piekna :) ale zloto takie takie... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 RA ładna ta wanna, poka jescze coś z tej kolekcji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Nic więcej nie mam. Tzn. mam jeszcze inna wannę tej firmy, ale ona jest mało ciekawa, taka beczkowata biała plama by była. JunioR - Co jest nie tak? Wskazówki co się nie podoba mile widziane. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glob Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 takie cos ode mnie... jakies sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 niedługo chyba do finished będzie, jeszcze lewa ściana i kamyczki do poprawy + kilka drobnostek zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Glob: Jak dla mnie troszkę kontrastów brakuje, za bardzo się to wszystko zlewa, szczególnie ten głośnik z podłogą i ścianą, ale ja tam się nie znam. ;) Kub@: Ała, świetne. Szczególnie disp trawy robi wrażenie... bo to disp tak? Swoją drogą czym oświetlałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 sun+sky a we wnętrzu vray plany gdzieniedzie. trawa to disp 2d mapping, zastanawiam się jeszcze czy na 1 planie nie podrasowac jeszcze odrobinę scatterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Kub@- Nie mam wiecej pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Kub@- naprawdę ładne....to dla everów..?naprawdę spoko..agresywne.:)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 -dzięki :) tak, to na przyszłe exteriory pójdzie zapewne. troche taki dziwny szeroki kąt, ale inaczej nie szło pokazać fajnie 3 ścian. Finalnie będzie 1400 pix na szerokosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 jest GIT naprawde :) własnie dzieki chyba temu szerokiemu kątowi..materiał drewna super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Też właśnie to drewienko bardzo mi się spodobało. Swoją drogą to jest tekstura czy belki modelowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi