Napisano 23 Październik 200618 l O to proba stworzenia z pomoca jednego modelu dwoch postaci znanych politykow. Czy mi sie to uda... nie wiem. Ulatwieniem jest przynajmniej fakt ze sa zadziwiajaco podobni... ^^ Oto pierwsze kroki...
Napisano 23 Październik 200618 l Hmm. dobra inicjatywa, właśnie aż się nie dawno dziwiłem że jeszcze nikt się nie zrobił ich modelu:) Powiem szczerze że podobny;] Trzeci bliźniak:)
Napisano 23 Październik 200618 l No tak Andrzej L. już był..czas na "Kaczuszki" :> Jedna uwaga.. małe oczka.. jak na mój gust za małe :) Pozdro i czekam na dalszą prace...może remake filmu "Ci co ukradli księżyc" sie szykuje :D Zrobili film z Czaplinem to i z bliźniakami dadzą rade :D
Napisano 23 Październik 200618 l hmm nie poprawnie politycznie praca :D mogą jeszcze jakąś komisje powołac hmm fajna fajna pracka powodzenia :D
Napisano 23 Październik 200618 l Oczka bliżej nosa, przyjrzyj sie gornej powiece na zdjeciach , ona jest schowana pod ta skora biegnaca gladko od brwi, ale to brzmi :/ , (sry nie znam fachowych terminow). Pozdro.
Napisano 23 Październik 200618 l Nie podobają mi sie okolice oczów, a pozatym to jest nawet podobny :] Musze przyznac ze zrobiles ogromny postep w porównaniu do poprzedniego wątku :)
Napisano 23 Październik 200618 l Może urządzić inicjatywe i zrobić szopkę noworoczną co? Do świąt jeszcze sporo czasu Panowie ;-)
Napisano 23 Październik 200618 l http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://ww2.tvp.pl/images/2005/10/24/303639/img200.jpg&imgrefurl=http://ww2.tvp.pl/4143.dzialy&h=150&w=200&sz=7&hl=pl&start=1&tbnid=JJqzRu1Q_N2FUM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dkaczy%25C5%2584ski%26svnum%3D100%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official_s%26sa%3DG http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://expatpol.com/img/162/Jaroslaw_Kaczynski_2_main.jpg&imgrefurl=http://expatpol.com/index.php%3Fstsid%3D29433&h=200&w=266&sz=11&hl=pl&start=31&tbnid=w-ZhzSG7A8WDVM:&tbnh=85&tbnw=113&prev=/images%3Fq%3Dkaczy%25C5%2584ski%26start%3D18%26ndsp%3D18%26svnum%3D100%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official_s%26sa%3DN tu masz braci K.
Napisano 24 Październik 200618 l Mam pare obrazków na których możesz się wzorowac haha:P Dodaje jeszcze jedno zdjęcie:D
Napisano 24 Październik 200618 l sokół - looknij do dziłu Game Art tam widziłem naszą gwazdeczke (estrady) :P Gen.Baton - ^_^ no te ziemniaki to to chyba taka "bliźniacza" odmiana chyba..pomyśl jak by tak ich było tyle co na zdjęciu.... xD pozdro i czekam na więcej :D
Napisano 24 Październik 200618 l Autor Mortom: no niestety chyba ma takie male oczka :) Vorek: moze to oznacza ze koniec Jego zycia politycznego jest bliski... jako prezydenta... max_1989, brumugun: oczy poprawilem i dodalem odrobine szczegolow...co do tego ze sa za daleko od nosa to nie wiem, tak ma na referkach z ktorych korzystam ^^ _kuba_: no i zrobilem troche wiekszy dziubek Gen.Baton: szkoda ze wczesniej nieznalazlem tych zdjec kartoflanych, uzylbym je jako blueprinty... teraz juz za pozno ^^ ... maly update
Napisano 24 Październik 200618 l Wygląda jak orginał :D. Jak dla mnie jest super jestem ciekaw końcowego efektu.
Napisano 25 Październik 200618 l WIESZ CO BY BYłO NAPRAWDE HARCOROWE?? jak byś zrobił go w czerwonym dresiku i bejzbolem w ręku :P Pozdro... _kuba_ - no racja coś siakoś młody...
Napisano 27 Październik 200618 l Autor Update po malym liftingu twarzy ^^ Zgadzam sie poprzedni byl troche za mlody ale to byla kwestia braku szczegolow. Mysle ze teraz wyglada lepiej... Pozdrowienia
Napisano 27 Październik 200618 l Ta bruzda w polikach za sztuczna trochę wyszła, i tam broda troszkę inaczej jest chyba.
Napisano 27 Październik 200618 l Wypisz wymaluj Lechu :) Jestem pod wrazeniem - odwage to ty masz... Po tym incydencie z bezdomnym - co go przestepca zrobili za wyrazanie opinii w "wolnym" kraju to ja bym "trzasl porami" ;P Modelling fantastyczny!!! Biorac pod uwage, ze tworzysz dosc charakterystyczne i skomplikowane rysy... ;) hehehe Moze ja juz nic nie bede pisal ;) Jeszcze Endrju i lokaja z Adamsow musisz stworzyc... :D Bedzie komplet :)
Napisano 27 Październik 200618 l Wypisz wymaluj Lechu :) No co Ty gadasz??przeceiz to Jarek!!! jeszcze tylko Irasiada brakuje!:D:D:D
Napisano 28 Październik 200618 l moze mowmy jakims kodem bo nas pozamykaja za to :P hehe kaczor jak malowany :D keep working ;)
Napisano 28 Październik 200618 l nikt tu sie nie pyta to ja sie spytam pokazesz siateczke?? :) fajnie wyglada :) pozdro
Napisano 28 Październik 200618 l hehe fajny nawet bardzo, zob z tego mini gierke, z jego wpelni interaktywna głową przyczepioną do lancucha i z asortymentem narzedzi do tortur,a zdobedziesz uznanie wiekszosci polakow :P pozdrawiam
Napisano 28 Październik 200618 l chyba większości zomowców, bo jak wiadomo ci co nie są za kczkami, "są tam gdzie wtedy ZOMO"... ale w taką gierę bym pograł, nawet gdybym miał być zomowcem.
Napisano 28 Październik 200618 l Modelik całkiem ładny. Trochę chyba zbyt mocna ta kreska od nosa do kącików ust. Pokaż siateczkę ;)
Napisano 29 Październik 200618 l Zaczyna coraz bardziej przypominać kartofla hmmm... Widzę że jednak przydały ci się te obrazki :>
Napisano 30 Październik 200618 l Autor oto juz prawie skończony model, następnym krokiem bedzie Zbrush.... a oto siatka:
Napisano 30 Październik 200618 l Fajne. Ale igrasz z losem człowieku. Niech to ktoś z kancelari powyższego zobaczy, to do końca życia nie wyjdziesz z więzienia:P
Napisano 30 Październik 200618 l Ty robies ten model w maya 8.0 czy w maxie?? bo nie slyszalem zeby mozna bylo zrobic model w maksie a potem z zbrusha wrzucic
Napisano 30 Październik 200618 l Ty robies ten model w maya 8.0 czy w maxie?? bo nie slyszalem zeby mozna bylo zrobic model w maksie a potem z zbrusha wrzucic lol fajnie wyglada :) pozdro
Napisano 30 Październik 200618 l extra sprawa, jak narazie wyglada fajowo. Sam sie kiedys zastanawailme czy nie zrobic takiej charakterystyczniej twarzyczki, (chcailem zroibc Pana Cygana ak "cap") ale bardziej w strone karykatorki. W karzdym razie powodzenia ;-)
Napisano 30 Październik 200618 l No co jestem tylko ciekawy a nie chce mi sie przegladac starych postow a ten mi tu lol odrazu:P
Napisano 30 Październik 200618 l Ty robies ten model w maya 8.0 czy w maxie?? bo nie slyszalem zeby mozna bylo zrobic model w maksie a potem z zbrusha wrzucic hehe umarłem. :D ---- Modelik bardzo ładny , ciekaw jestem jak dalej :)
Napisano 30 Październik 200618 l Autor Ty robies ten model w maya 8.0 czy w maxie?? bo nie slyszalem zeby mozna bylo zrobic model w maksie a potem z zbrusha wrzucic A wiec ja odpowiem grzecznie :) Mozna, oczywiscie. Poprostu exportujesz model w formacie obj i importujesz do Zbrusha, spowotem to samo. Model wykonany jest jednak w Silo a ostani render w Modo :)
Napisano 30 Październik 200618 l Gratulacje, ładny model, tylko uważaj żeby nie przyszli do Ciebie panowie w czarnych garniturkach,, do mnie przyszli z widłami bo zrobiłem leppera ale do Ciebie mogą przyjść z dwururką :D (joke)
Napisano 30 Październik 200618 l No jest podobny do jara albo do lecha, ucho troszkę dziwne. Kto go ma scigać jak on z sevilli :)
Napisano 30 Październik 200618 l Autor Wlasnie dlatego taki odwazny jestem...:) Tu mnie nie dosiegna...Po za tym model jest poprawny politycznie. Chociaz ostanio widuje ludzi w czarnych plaszczach stojacych przed moim oknem z lornetkami... o_0
Napisano 30 Październik 200618 l Ale moje obrazki nie są poprawne politycznie bo się wysmiewalem (kartofle) :P
Napisano 31 Październik 200618 l E tam. Jak Mazura z ameryki sciagna to Drocka nie dadza rady? :P:P A tak to bardzo fajnie. Bardzo jest podobny. Co prawda bez włosów wyglada jak bobas. :D Pozdro
Napisano 31 Październik 200618 l Dobry modelik tylko dreczy mnie jedno zasadnicze pytanie... Jak wielka byla nuda ze sklonila cie do modelowania tak ohydnej postaci? LOL Jak sobie pomysle ze mialbym wgapiac sie w zdjecie tego faceta jako referke to musialbym miec obok kubelek jakis czy woreczek... Respekt czlowieku ze sie podjales takiego wyzwania! Przy okazji - cala polityka to bagno - rzecz nie nowa. Ja mieszkam w Meksyku w poblizu Gwatemali i oba kaczorki plus komplenie skretynialy pan pretendent do zlobu dONALD ze swoimi iluzjami moga mnie cmoknac :D A kompletnie off topic - pozdrawiam rodaka w hiszpanskojezycznym kraju ;)
Napisano 31 Październik 200618 l Ciekawe jak zarabiasz w meksyku heeheh...pewnoe przewozisz imigrantow przez granice lub taczki z niespodzianka:P. Respect