Skocz do zawartości

Obiekt 3D: Pan Prezydent (aka Premier)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O to proba stworzenia z pomoca jednego modelu dwoch postaci znanych politykow. Czy mi sie to uda... nie wiem. Ulatwieniem jest przynajmniej fakt ze sa zadziwiajaco podobni... ^^

Oto pierwsze kroki...

kaczav6.jpg

• Confused 1
  • Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No tak Andrzej L. już był..czas na "Kaczuszki" :>

Jedna uwaga.. małe oczka.. jak na mój gust za małe :)

Pozdro i czekam na dalszą prace...może remake filmu "Ci co ukradli księżyc" sie szykuje :D Zrobili film z Czaplinem to i z bliźniakami dadzą rade :D

Napisano

Oczka bliżej nosa, przyjrzyj sie gornej powiece na zdjeciach , ona jest schowana pod ta skora biegnaca gladko od brwi, ale to brzmi :/ , (sry nie znam fachowych terminow). Pozdro.

Napisano

sokół - looknij do dziłu Game Art tam widziłem naszą gwazdeczke (estrady) :P

Gen.Baton - ^_^ no te ziemniaki to to chyba taka "bliźniacza" odmiana chyba..pomyśl jak by tak ich było tyle co na zdjęciu.... xD

pozdro i czekam na więcej :D

Napisano

Mortom: no niestety chyba ma takie male oczka :)

Vorek: moze to oznacza ze koniec Jego zycia politycznego jest bliski... jako prezydenta...

max_1989, brumugun: oczy poprawilem i dodalem odrobine szczegolow...co do tego ze sa za daleko od nosa to nie wiem, tak ma na referkach z ktorych korzystam ^^

_kuba_: no i zrobilem troche wiekszy dziubek

Gen.Baton: szkoda ze wczesniej nieznalazlem tych zdjec kartoflanych, uzylbym je jako blueprinty... teraz juz za pozno ^^

... maly update

kacz1se1.jpg

Napisano

Update po malym liftingu twarzy ^^ Zgadzam sie poprzedni byl troche za mlody ale to byla kwestia braku szczegolow. Mysle ze teraz wyglada lepiej...

Pozdrowienia

kacz2ai2.jpg

Napisano

Wypisz wymaluj Lechu :) Jestem pod wrazeniem - odwage to ty masz... Po tym incydencie z bezdomnym - co go przestepca zrobili za wyrazanie opinii w "wolnym" kraju to ja bym "trzasl porami" ;P

Modelling fantastyczny!!! Biorac pod uwage, ze tworzysz dosc charakterystyczne i skomplikowane rysy... ;) hehehe Moze ja juz nic nie bede pisal ;) Jeszcze Endrju i lokaja z Adamsow musisz stworzyc... :D Bedzie komplet :)

Napisano

hehe fajny nawet bardzo, zob z tego mini gierke, z jego wpelni interaktywna głową przyczepioną do lancucha i z asortymentem narzedzi do tortur,a zdobedziesz uznanie wiekszosci polakow :P pozdrawiam

Napisano

chyba większości zomowców, bo jak wiadomo ci co nie są za kczkami, "są tam gdzie wtedy ZOMO"... ale w taką gierę bym pograł, nawet gdybym miał być zomowcem.

Napisano

extra sprawa, jak narazie wyglada fajowo. Sam sie kiedys zastanawailme czy nie zrobic takiej charakterystyczniej twarzyczki, (chcailem zroibc Pana Cygana ak "cap") ale bardziej w strone karykatorki. W karzdym razie powodzenia ;-)

Napisano
Ty robies ten model w maya 8.0 czy w maxie?? bo nie slyszalem zeby mozna bylo zrobic model w maksie a potem z zbrusha wrzucic

hehe umarłem. :D

----

Modelik bardzo ładny , ciekaw jestem jak dalej :)

Napisano
Ty robies ten model w maya 8.0 czy w maxie?? bo nie slyszalem zeby mozna bylo zrobic model w maksie a potem z zbrusha wrzucic

A wiec ja odpowiem grzecznie :) Mozna, oczywiscie. Poprostu exportujesz model w formacie obj i importujesz do Zbrusha, spowotem to samo.

Model wykonany jest jednak w Silo a ostani render w Modo :)

Napisano

Gratulacje, ładny model, tylko uważaj żeby nie przyszli do Ciebie panowie w czarnych garniturkach,, do mnie przyszli z widłami bo zrobiłem leppera ale do Ciebie mogą przyjść z dwururką :D (joke)

Napisano

Wlasnie dlatego taki odwazny jestem...:) Tu mnie nie dosiegna...Po za tym model jest poprawny politycznie.

Chociaz ostanio widuje ludzi w czarnych plaszczach stojacych przed moim oknem z lornetkami... o_0

Napisano

E tam. Jak Mazura z ameryki sciagna to Drocka nie dadza rady? :P:P

A tak to bardzo fajnie. Bardzo jest podobny. Co prawda bez włosów wyglada jak bobas. :D

Pozdro

Napisano

Dobry modelik tylko dreczy mnie jedno zasadnicze pytanie...

Jak wielka byla nuda ze sklonila cie do modelowania tak ohydnej postaci? LOL Jak sobie pomysle ze mialbym wgapiac sie w zdjecie tego faceta jako referke to musialbym miec obok kubelek jakis czy woreczek... Respekt czlowieku ze sie podjales takiego wyzwania!

Przy okazji - cala polityka to bagno - rzecz nie nowa. Ja mieszkam w Meksyku w poblizu Gwatemali i oba kaczorki plus komplenie skretynialy pan pretendent do zlobu dONALD ze swoimi iluzjami moga mnie cmoknac :D

A kompletnie off topic - pozdrawiam rodaka w hiszpanskojezycznym kraju ;)