Dr0cK Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 O to proba stworzenia z pomoca jednego modelu dwoch postaci znanych politykow. Czy mi sie to uda... nie wiem. Ulatwieniem jest przynajmniej fakt ze sa zadziwiajaco podobni... ^^ Oto pierwsze kroki... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Hmm. dobra inicjatywa, właśnie aż się nie dawno dziwiłem że jeszcze nikt się nie zrobił ich modelu:) Powiem szczerze że podobny;] Trzeci bliźniak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 No tak Andrzej L. już był..czas na "Kaczuszki" :> Jedna uwaga.. małe oczka.. jak na mój gust za małe :) Pozdro i czekam na dalszą prace...może remake filmu "Ci co ukradli księżyc" sie szykuje :D Zrobili film z Czaplinem to i z bliźniakami dadzą rade :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 za życia się pomników nie stawia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Hehe Vortek popieram ;) mnie nikt w 3d nie zrobi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 hmm nie poprawnie politycznie praca :D mogą jeszcze jakąś komisje powołac hmm fajna fajna pracka powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Oczka bliżej nosa, przyjrzyj sie gornej powiece na zdjeciach , ona jest schowana pod ta skora biegnaca gladko od brwi, ale to brzmi :/ , (sry nie znam fachowych terminow). Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Nie podobają mi sie okolice oczów, a pozatym to jest nawet podobny :] Musze przyznac ze zrobiles ogromny postep w porównaniu do poprzedniego wątku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokół Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 No tak Andrzej L. już był.. poka poka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Źle nie jest, powiem tak: usta w większy kaczy dziubek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Może urządzić inicjatywe i zrobić szopkę noworoczną co? Do świąt jeszcze sporo czasu Panowie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://ww2.tvp.pl/images/2005/10/24/303639/img200.jpg&imgrefurl=http://ww2.tvp.pl/4143.dzialy&h=150&w=200&sz=7&hl=pl&start=1&tbnid=JJqzRu1Q_N2FUM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dkaczy%25C5%2584ski%26svnum%3D100%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official_s%26sa%3DG http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://expatpol.com/img/162/Jaroslaw_Kaczynski_2_main.jpg&imgrefurl=http://expatpol.com/index.php%3Fstsid%3D29433&h=200&w=266&sz=11&hl=pl&start=31&tbnid=w-ZhzSG7A8WDVM:&tbnh=85&tbnw=113&prev=/images%3Fq%3Dkaczy%25C5%2584ski%26start%3D18%26ndsp%3D18%26svnum%3D100%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official_s%26sa%3DN tu masz braci K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 No nie i tu te kartofle sie wcisły. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Pamietaj ze model musi być odpowiednio brzydki jak orygniał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Mam pare obrazków na których możesz się wzorowac haha:P Dodaje jeszcze jedno zdjęcie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 sokół - looknij do dziłu Game Art tam widziłem naszą gwazdeczke (estrady) :P Gen.Baton - ^_^ no te ziemniaki to to chyba taka "bliźniacza" odmiana chyba..pomyśl jak by tak ich było tyle co na zdjęciu.... xD pozdro i czekam na więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 Mortom: no niestety chyba ma takie male oczka :) Vorek: moze to oznacza ze koniec Jego zycia politycznego jest bliski... jako prezydenta... max_1989, brumugun: oczy poprawilem i dodalem odrobine szczegolow...co do tego ze sa za daleko od nosa to nie wiem, tak ma na referkach z ktorych korzystam ^^ _kuba_: no i zrobilem troche wiekszy dziubek Gen.Baton: szkoda ze wczesniej nieznalazlem tych zdjec kartoflanych, uzylbym je jako blueprinty... teraz juz za pozno ^^ ... maly update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Wygląda jak orginał :D. Jak dla mnie jest super jestem ciekaw końcowego efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Trochę młodo wygląda, powodzenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 WIESZ CO BY BYłO NAPRAWDE HARCOROWE?? jak byś zrobił go w czerwonym dresiku i bejzbolem w ręku :P Pozdro... _kuba_ - no racja coś siakoś młody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 27 Październik 2006 Autor Share Napisano 27 Październik 2006 Update po malym liftingu twarzy ^^ Zgadzam sie poprzedni byl troche za mlody ale to byla kwestia braku szczegolow. Mysle ze teraz wyglada lepiej... Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 WoW normalnie super!!! Już się texturek doczekać nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Ta bruzda w polikach za sztuczna trochę wyszła, i tam broda troszkę inaczej jest chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Wypisz wymaluj Lechu :) Jestem pod wrazeniem - odwage to ty masz... Po tym incydencie z bezdomnym - co go przestepca zrobili za wyrazanie opinii w "wolnym" kraju to ja bym "trzasl porami" ;P Modelling fantastyczny!!! Biorac pod uwage, ze tworzysz dosc charakterystyczne i skomplikowane rysy... ;) hehehe Moze ja juz nic nie bede pisal ;) Jeszcze Endrju i lokaja z Adamsow musisz stworzyc... :D Bedzie komplet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Wypisz wymaluj Lechu :) No co Ty gadasz??przeceiz to Jarek!!! jeszcze tylko Irasiada brakuje!:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 moze mowmy jakims kodem bo nas pozamykaja za to :P hehe kaczor jak malowany :D keep working ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 nikt tu sie nie pyta to ja sie spytam pokazesz siateczke?? :) fajnie wyglada :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 hehe fajny nawet bardzo, zob z tego mini gierke, z jego wpelni interaktywna głową przyczepioną do lancucha i z asortymentem narzedzi do tortur,a zdobedziesz uznanie wiekszosci polakow :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 chyba większości zomowców, bo jak wiadomo ci co nie są za kczkami, "są tam gdzie wtedy ZOMO"... ale w taką gierę bym pograł, nawet gdybym miał być zomowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Modelik całkiem ładny. Trochę chyba zbyt mocna ta kreska od nosa do kącików ust. Pokaż siateczkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Zaczyna coraz bardziej przypominać kartofla hmmm... Widzę że jednak przydały ci się te obrazki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 30 Październik 2006 Autor Share Napisano 30 Październik 2006 oto juz prawie skończony model, następnym krokiem bedzie Zbrush.... a oto siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Tylko nie napaćkaj zbytnio w tym ZBrushu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz90 Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Fajne. Ale igrasz z losem człowieku. Niech to ktoś z kancelari powyższego zobaczy, to do końca życia nie wyjdziesz z więzienia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Albo ktoś na Ciebie odniesie...... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Ty robies ten model w maya 8.0 czy w maxie?? bo nie slyszalem zeby mozna bylo zrobic model w maksie a potem z zbrusha wrzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Ty robies ten model w maya 8.0 czy w maxie?? bo nie slyszalem zeby mozna bylo zrobic model w maksie a potem z zbrusha wrzucic lol fajnie wyglada :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 extra sprawa, jak narazie wyglada fajowo. Sam sie kiedys zastanawailme czy nie zrobic takiej charakterystyczniej twarzyczki, (chcailem zroibc Pana Cygana ak "cap") ale bardziej w strone karykatorki. W karzdym razie powodzenia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 No co jestem tylko ciekawy a nie chce mi sie przegladac starych postow a ten mi tu lol odrazu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Ty robies ten model w maya 8.0 czy w maxie?? bo nie slyszalem zeby mozna bylo zrobic model w maksie a potem z zbrusha wrzucic hehe umarłem. :D ---- Modelik bardzo ładny , ciekaw jestem jak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 30 Październik 2006 Autor Share Napisano 30 Październik 2006 Ty robies ten model w maya 8.0 czy w maxie?? bo nie slyszalem zeby mozna bylo zrobic model w maksie a potem z zbrusha wrzucic A wiec ja odpowiem grzecznie :) Mozna, oczywiscie. Poprostu exportujesz model w formacie obj i importujesz do Zbrusha, spowotem to samo. Model wykonany jest jednak w Silo a ostani render w Modo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Gratulacje, ładny model, tylko uważaj żeby nie przyszli do Ciebie panowie w czarnych garniturkach,, do mnie przyszli z widłami bo zrobiłem leppera ale do Ciebie mogą przyjść z dwururką :D (joke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 No jest podobny do jara albo do lecha, ucho troszkę dziwne. Kto go ma scigać jak on z sevilli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 30 Październik 2006 Autor Share Napisano 30 Październik 2006 Wlasnie dlatego taki odwazny jestem...:) Tu mnie nie dosiegna...Po za tym model jest poprawny politycznie. Chociaz ostanio widuje ludzi w czarnych plaszczach stojacych przed moim oknem z lornetkami... o_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Ale moje obrazki nie są poprawne politycznie bo się wysmiewalem (kartofle) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 E tam. Jak Mazura z ameryki sciagna to Drocka nie dadza rady? :P:P A tak to bardzo fajnie. Bardzo jest podobny. Co prawda bez włosów wyglada jak bobas. :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 ale Mazur będzie siedział w Szikago :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Dobry modelik tylko dreczy mnie jedno zasadnicze pytanie... Jak wielka byla nuda ze sklonila cie do modelowania tak ohydnej postaci? LOL Jak sobie pomysle ze mialbym wgapiac sie w zdjecie tego faceta jako referke to musialbym miec obok kubelek jakis czy woreczek... Respekt czlowieku ze sie podjales takiego wyzwania! Przy okazji - cala polityka to bagno - rzecz nie nowa. Ja mieszkam w Meksyku w poblizu Gwatemali i oba kaczorki plus komplenie skretynialy pan pretendent do zlobu dONALD ze swoimi iluzjami moga mnie cmoknac :D A kompletnie off topic - pozdrawiam rodaka w hiszpanskojezycznym kraju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Ciekawe jak zarabiasz w meksyku heeheh...pewnoe przewozisz imigrantow przez granice lub taczki z niespodzianka:P. Respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eloy Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Troszkę widać łączenie dwóch połówek twarzy. Ale ogólnie dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi